AnasZak Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Γειά σας ! Σε σύνδεση Vodafone, βλέπω "Extra χρέωση" πέντε (5) ευρώ, ως κατανάλωση "Εκτός χρέωσης" ... Μπαίνω στην εφαρμογή "Αναλυτικής χρέωσης" και βλέπω ότι, Υπάρχει το περιθώριο μέχρι 6000 sms ως "εντός χρέωσης" (του πακέτου μου). Και, προκύπτει και μια χρέωση, συνολικά περίπου 5 ευρώ, η οποία χαρακτηρίζεται ως "Eκτός χρέωσης". Πιο συγκεκριμένα, Πρόκειται για πέντε (5) sms προς συγκεκριμένο αριθμό, ο οποίος ΔΕΝ είναι εξωτερικού (κωδικός 0030), αλλά και ΟΎΤΕ κάποιος 4ψήφιος αριθμός Extra χρέωσης ... Μήπως σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο ?? 🤨🤨 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου ποιος αριθμος? γραψτον μας να το ψαξουμε και εμεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 22 λεπτά πριν, AnasZak είπε Γειά σας ! Σε σύνδεση Vodafone, βλέπω "Extra χρέωση" πέντε (5) ευρώ, ως κατανάλωση "Εκτός χρέωσης" ... Μπαίνω στην εφαρμογή "Αναλυτικής χρέωσης" και βλέπω ότι, Υπάρχει το περιθώριο μέχρι 6000 sms ως "εντός χρέωσης" (του πακέτου μου). Και, προκύπτει και μια χρέωση, συνολικά περίπου 5 ευρώ, η οποία χαρακτηρίζεται ως "Eκτός χρέωσης". Πιο συγκεκριμένα, Πρόκειται για πέντε (5) sms προς συγκεκριμένο αριθμό, ο οποίος ΔΕΝ είναι εξωτερικού (κωδικός 0030), αλλά και ΟΎΤΕ κάποιος 4ψήφιος αριθμός Extra χρέωσης ... Μήπως σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο ?? 🤨🤨 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ ! Με την εταιρία μίλησες; Μήπως είναι κάποιος αριθμός ειδικής χρέωσης; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Το 0030 που εχεις βαλει δεν λεει τίποτα για να καταλάβουμε, όλα απο 0030 ξεκινάνε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Mήπως είναι 5ψήφιος ειδικής χρέωσης, και τον έχουν και σε μορφή 0030xxxxxXXXXX για να δέχονται sms κι από το εξωτερικό; Στο τηλέφωνο δε χρεώνονται τα 5ψήφια αν βρεις το 10 ψήφιο νούμερο που σε συνδέει στο τηλεφωνικό κέντρο με τη προϋπόθεση φυσικά να έχεις δωρεάν λεπτά προς σταθερά η κινητά. Παράδειγμα παλιά για το 13888 της cosmote, υπήρχε το 2106513888. Για τα SMS όμως δε ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnasZak Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, andreaspA είπε ποιος αριθμος? γραψτον μας να το ψαξουμε και εμεις Σ'ευχαριστώ ΠΆΡΑ πολύ φίλε μου ! Ο αριθμός ήταν ο 6976794883 Δεν προκύπτει να είναι ο αριθμός κάποιας εταιρείας.. 1 ώρα πριν, fmarkos είπε Με την εταιρία μίλησες; Μήπως είναι κάποιος αριθμός ειδικής χρέωσης; Να 'σαι καλά ! Το τηλέφωνο (δηλαδή η σύνδεση) είναι της μητέρας μου, και τη Δευτέρα θα μιλήσει με κάποιο κατάστημα της Vodafone 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Το 0030 που εχεις βαλει δεν λεει τίποτα για να καταλάβουμε, όλα απο 0030 ξεκινάνε Σε καταλαβαίνω. Εννοούσα, 0030 και καπάκι ο αριθμός που έγραψα λίγο πιο πάνω.. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου από AnasZak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, AnasZak είπε Ο αριθμός ήταν ο _________ Ο αριθμός είναι της μητέρας μου, και τη Δευτέρα θα μιλήσει με κάποιο κατάστημα της Vodafone Καλά δίνεις δημόσια τον αριθμό της μητέρας σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnasZak Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, fmarkos είπε Καλά δίνεις δημόσια τον αριθμό της μητέρας σου; Έχω κάνει διόρθωση στη διατύπωσή μου.. Προφανώς και όχι ... 🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 44 λεπτά πριν, AnasZak είπε Ο αριθμός ήταν ο 6976794883 Δεν γινεται να εχει χρεωθει η κληση σε αυτο τον αριθμο. Αν εχει γινει, μιλα με την εταιρια και θα το διορθωσουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Κατι αλλο συμβαίνει δεν μπορει ενα απλο κινητο να ειναι εκτος του πακετου, μίλησες μαζι τους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnasZak Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 18 ώρες πριν, andreaspA είπε Δεν γινεται να εχει χρεωθει η κληση σε αυτο τον αριθμο. Αν εχει γινει, μιλα με την εταιρια και θα το διορθωσουν. Είμαι κι εγώ περίεργος ... Η σύνδεση (και όχι ο αριθμός, όπως κατά λάθος έγραψα) είναι της μητέρας μου. Δευτέρα θα απευθυνθεί σε κατάστημα της Vodafone και θα δούμε τις εξελίξεις... Είναι περίεργο όντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση user2163 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Λύση Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Ο αριθμός 6976794883 δεν είναι αριθμός αυξημένης χρέωσης και δεν γίνεται να έχει χρεωθεί διαφορετικά από ένα κανονικό sms σε Ελληνικό κινητό. Μίλα μαζί τους να το διορθώσουν αν είναι έτσι. Μήπως έκανες καμία αλλαγή προγράμματος ή έγινε πρόσφατα η ενεργοποίηση και δεν είχε προλάβει να περαστεί το πρόγραμμα του κινητού στο σύστημα τους; Το γράφω γιατί είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα σε σταθερό ΟΤΕ πριν πολύ καιρό και ουσιαστικά στο δικό τους σύστημα η ενεργοποίηση έγινε την επόμενη μέρα από τη μέρα που έκανα τις κλήσεις και έτσι είχαν χρεωθεί, μου τις πίστωσαν βέβαια αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσε να έχει γίνει κάτι τέτοιο εδώ. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου από user2163 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnasZak Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, user2163 είπε Ο αριθμός 6976794883 δεν είναι αριθμός αυξημένης χρέωσης και δεν γίνεται να έχει χρεωθεί διαφορετικά από ένα κανονικό sms σε Ελληνικό κινητό. Μίλα μαζί τους να το διορθώσουν αν είναι έτσι. Μήπως έκανες καμία αλλαγή προγράμματος ή έγινε πρόσφατα η ενεργοποίηση και δεν είχε προλάβει να περαστεί το πρόγραμμα του κινητού στο σύστημα τους; Το γράφω γιατί είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα σε σταθερό ΟΤΕ πριν πολύ καιρό και ουσιαστικά στο δικό τους σύστημα η ενεργοποίηση έγινε την επόμενη μέρα από τη μέρα που έκανα τις κλήσεις και έτσι είχαν χρεωθεί, μου τις πίστωσαν βέβαια αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσε να έχει γίνει κάτι τέτοιο εδώ. Σ ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου. Είμαι, πραγματικά, περίεργος κ εγώ ... Μόλις έχω επίσημη απάντηση, από κατάστημα δηλαδή της Vodafone, θα γράψω στην ομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnasZak Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Σας ευχαριστώ πάρα πολύ ΌΛΟΥΣ σας για τον χρόνο σας και το ενδιαφέρον σας. Τελικά, ο αριθμός αυτός ήταν φιλικού προσώπου, στο οποίο η μητέρα μου είχε στείλει μήνυμα επισυνάπτοντας φωτογραφία.. Άρα δηλαδή MMS ... Τα mms ήταν "Εκτός χρέωσης" και όχι ο κανονικός κατά τα άλλα αριθμός. Να είστε καλά και πάλι ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 6 hours ago, AnasZak said: Σας ευχαριστώ πάρα πολύ ΌΛΟΥΣ σας για τον χρόνο σας και το ενδιαφέρον σας. Τελικά, ο αριθμός αυτός ήταν φιλικού προσώπου, στο οποίο η μητέρα μου είχε στείλει μήνυμα επισυνάπτοντας φωτογραφία.. Άρα δηλαδή MMS ... Τα mms ήταν "Εκτός χρέωσης" και όχι ο κανονικός κατά τα άλλα αριθμός. Να είστε καλά και πάλι ! τα mms ειναι εκτος εγινε παρομοιο με ατομο που ειχε απεριοριστα αλλα σε nova. τα mms δεν ηταν μεσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα