Sayonaras Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, filip123go είπε Να ζητήσουν οι διανομείς περισσότερα χρήματα ανά παραγγελία, αν δεν έχει ασανσέρ. Γιατί δεν μπορείτε να το καταλάβετε;; Η σχέση διανομέα-πελάτη, τελειώνει στην παράδοση του φαγητού. Δεν σαν χρωστάει ούτε λεφτά, ούτε χάρη ο πελάτης. Οτιδήποτε έξτρα πρέπει να πληρωθεί, να ενσωματωθεί στη παραγγελία (όπως έχει κάνει το wolt και στο δείχνει κ όλας). Όλα τα άλλα είναι να χάμε να λέγαμε. Εγώ αλλιώς τα ξέρω. Στους συνανθρώπους χρωστάμε κάποια πράγματα αυτονόητα που δεν είναι γραμμένα πουθενά. Όσοι καταλαβαίνουν, καταλαβαίνουν. Σεβαστή η άποψη σου ωστόσο. 2 2 1
Petros Electron Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Διαβασα ολες τις απαντησεις. Θα σας πω και εγω την ιστορια μου.. Εχω κανει αυτη την δουλειά το 1996 με 1999 μέχρι που πήγα και φαντάρος, εποχή της δραχμής.. Λοιπόν τοτε έβγαζα τον μηνα με 6 ωρες εργασίας (μαζι με τα tips) πάνω απο 1.000-1.200 (σε ευρω). Φυσικά ηταν ποιο πολλα τα λεφτα σε σχεση με τα σημερινά δεδομενα γιατι δεν υπηρχε αυτη η ακρίβεια που υπάρχει τωρα... Τοτε ομως ο κόσμος ειχε να αφήσει λεφτα.. Τωρα δεν εχει πλεον και μετράει και το 10λεπτο. Θα τον κατακρίνουμε για αυτο?. Φυσικα και οχι.. Τωρα στα σημερινά δεδομενα. Εχω φιλο delivera, οικογενειάρχη με 2 παιδια. Το μαγαζι του δινει 4 ευρω την ωρα. Βενζινη δικη του, εξοδα συντήρησης μηχανακιου,εξοπλισμός ολα δικα του. Αγγαρείες στο μαγαζι οπως καθάρισμα τραπεζίων,τροφοδοσία κουβάλημα απο την αποθήκη με το μηχανάκι του, να παει στον λογιστή χαρτια, να παει να ψωνισει τσιγαρα και αλλα πράγματα για το αφεντικο του. Να ακουει την γκρίνια του αφεντικου του οταν δεν εχει δουλειά το μαγαζι. Επισης να τρεχει μονος του αν πεσει δουλεια γιατι το αφεντικο του τσιγκουνευτικε εκεινη την βραδια να φωναξει και 2 ακομα ατομα.. Να ακουει τις γκρινιες των πελατων γιατι ειναι κρυα τα φαγητα οταν εχει 5 βαθμους εξω το βραδυ.. Γιατι δεν φευγει?. Γιατι ειναι 46χρ και οπου εχει απευθυνθεί κανείς μα κανείς δεν τον παίρνει σε αλλη δουλειά.. Δεν γνωριζει κατι αλλο να κανει, πχ κάποια τεχνη ειναι απλα ενας ανειδίκευτος. Λογαριάζει και περιμενει να εχει δουλειά καθε μερα για να βγαλει τα τυχερά του ετσι ωστε την επομενη μερα να παρει απο το σουπερμάρκετ τα ψωνια για να μαγειρέψει στα παιδια του. Απο την αλλη το αφεντικο του εχει προσλάβει αλλοδαπούς που τους δινει 3 ευρω την ωρα. Και του λεει τωρα (το αφεντικο του) οτι ειναι ακριβος με το +1 ευρω που του δινει και δεν τον φωναζει καθε μερα για δουλειά αλλα τον εχει στα δύσκολα οταν βρεχει και κανει κρυο και οι αλλοι "εξαφανίζονται".. Μετα πως να χαμογελάσει στον πελατη οταν εχει φυγει με μπινελίκια απο το αφεντικο του απο το μαγαζι για να παει την παραγγελιά?. Φταίει ο πελάτης?. Φυσικα και οχι. Φταιει ο διανομέας? Ποιος φταιει τελικα?. Μήπως το μαγαζι? που λεει στον πελατη εχει φυγει το παιδι οταν η βάρδια ειναι με εναν διανομέα και οχι με 2-3 αφου εκείνη την νύχτα ειχε δουλειά? Εγω προσωπικά δεν παραγγέλνω απο εξω. Δεν θελω τον καθε εναν να έρχεται και να κοιτάει το σπιτι μου πισω απο την πορτα, δεν θελω να μου μεταφερει τα προβληματα του... Οτι θέλω παω και το παίρνω μόνος μου. Αν και με τις τιμες που εχουν φτάσει πλεον προτιμώ να τα φτιάχνω μόνος μου. Να μαγειρεύω ξέρω. Αν αποφασισω να παραγγείλω θα αφησω απο 1 ευρω και πανω. Οχι γιατι πρεπει, αλλα γιατί εγώ ΘΕΛΩ. Γιατί εχω κάνει αυτη την δουλεια και θελω ο άλλος φεύγοντας απο έμενα να ειναι ευχαριστημενος. Οταν βρέχει δεν θα παραγγείλω Επίσης το ιδιο οταν εχει υπερβολική ζέστη.. Απλα τα εγραψα αυτα γιατι πιστευω οτι υπαρχει το ασπρο και το μαυρο σε αυτη την δουλεια. Παράδειγμα ο φιλος μου, το μηχανάκι του εχει σακατέψει την μεση και το αναπνευστικό. Είμαστε στην ιδια ηλικια και εγω δείχνω 10 χρόνια μικρότερος και αυτος +10 μεγαλύτερος. Αυτος παλευει για την καθημερινότητα του, την ιδια στιγμη που ενας αλλοδαπός εχει μηχανάκι των 5000 ευρω και δουλευει στις γνώστες πλατφόρμες και ειναι στην "πένα" γιατι δεν εχει οικογένεια (εδω) και μένει με αλλα 10 άτομα μαζι. Για να μην παρεξηγηθώ δεν εχω κατι με τους αλλοδαπούς, το ιδιο θα ειναι πχ και ενας Έλληνας που δουλεύει στο εξωτερικό. Απλα σαν μετρο σύγκρισης το βαζω. Δυστυχώς οταν το κρατος δεν εξασφαλίζει αυτους τους εργαζομενους στον δρομο, ωστε να εχουν βαρεα ενσυμα, και κάλυψη για τα μηχανάκια τους τοτε θα "απαιτούν" και θα υπολογίζουν το φιλοδώρημα σας γιατι απλα ειναι λιγα τα λεφτά...Αρη. Καλο σας βραδυ και προσοχή παντα στον δρομο. Δεν αξιζει η ζωη μας μπροστα σε ενα πακέτο φαι και εναν καφε.... Και φυσικά οποιαδήποτε φθορά ξένης περιουσίας και φαγητού ειναι κατακριτέα και δεν πρεπει να γίνεται για κανέναν λογο.. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2024 από Petros Electron 5 3
jimmy213 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 11 minutes ago, Morosis said: προφανώς πολλούς τους χαλάει αυτό το πράγμα αλλά δεν πειράζει,εγώ έχω μια λάμα στο χέρι χωρίς να φταίω για όλη μου την ζωή επειδή όλη ημέρα είμαι στον δρόμο. Ρε παιδιά, κάπου έλεος δηλαδή. Μιλάτε λες και σας αναγκάσαμε να κάνετε αυτή τη δουλειά και για το κακό που σας κάναμε, πρέπει να δίνουμε καλά τιπς για να μπούμε στη λίστα των καλών πελατών. Αρχικά, δεν είμαι δικός σου πελάτης. Στο μαγαζί που δουλεύεις είμαι. Δεύτερον, επιλογή του καθένα είναι η δουλειά που κάνει, ειδικά όταν μιλάμε για τόσα χρόνια. Δεν αντέχετε λόγω των αντικειμενικών δυσκολιών που έχει; Αναζητήστε κάτι άλλο. Ναι, να έχουμε όλοι μια ελάχιστη ανθρωπιά. Δεν έχω παραγγείλει ποτέ όταν έξω ρίχνει καρέκλες. Παίρνω την ομπρέλα μου και γίνομαι εγώ μούσκεμα αν τόσο πολύ θέλω να φάω απ' έξω. Αν η πολυκατοικία δεν είχε ασανσέρ, εννοείται θα κατέβαινα να πάρω την παραγγελία μου. Αλλά όχι να κάνουμε θέμα το αν δίνουμε ή όχι τιπς και να σκεφτόμαστε ποιος ηλίθιος μπορεί να έφτυσε στο φαΐ μας. Ας σοβαρευτούμε λίγο. Δεν πουλάτε χαρτομάντιλα στα φανάρια. 8 1
Morosis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, jimmy213 είπε Ρε παιδιά, κάπου έλεος δηλαδή. Μιλάτε λες και σας αναγκάσαμε να κάνετε αυτή τη δουλειά και για το κακό που σας κάναμε, πρέπει να δίνουμε καλά τιπς για να μπούμε στη λίστα των καλών πελατών. Αρχικά, δεν είμαι δικός σου πελάτης. Στο μαγαζί που δουλεύεις είμαι. Δεύτερον, επιλογή του καθένα είναι η δουλειά που κάνει, ειδικά όταν μιλάμε για τόσα χρόνια. Δεν αντέχετε λόγω των αντικειμενικών δυσκολιών που έχει; Αναζητήστε κάτι άλλο. Ναι, να έχουμε όλοι μια ελάχιστη ανθρωπιά. Δεν έχω παραγγείλει ποτέ όταν έξω ρίχνει καρέκλες. Παίρνω την ομπρέλα μου και γίνομαι εγώ μούσκεμα αν τόσο πολύ θέλω να φάω απ' έξω. Αν η πολυκατοικία δεν είχε ασανσέρ, εννοείται θα κατέβαινα να πάρω την παραγγελία μου. Αλλά όχι να κάνουμε θέμα το αν δίνουμε ή όχι τιπς και να σκεφτόμαστε ποιος ηλίθιος μπορεί να έφτυσε στο φαΐ μας. Ας σοβαρευτούμε λίγο. Δεν πουλάτε χαρτομάντιλα στα φανάρια. Κανείς δεν με ανάγκασε,έτυχε όμως εν ώρα εργασίας χωρίς να φταίω και τώρα όντως είμαι αναγκασμένος να κάνω αυτή την δουλειά επειδή αυτό που έχω σπουδάσει προϋποθέτει χειρονακτική εργασία,είσαι πελάτης του μαγαζιού όμως εγώ φέρνω την παραγγελία,εγώ φτιάχνω το δρομολόγιο οπότε ισχύει αυτό που σ είπα,οποίος δεν αφήνει τρώει/πίνει τελευταίος με ότι αυτό συνεπάγεται,θέλεις να μην στα λέω χύμα κ το τι ισχύει? Εσύ μπορεί να μην παίρνεις ενώ βρέχει,ξέρεις όμως ότι κ στα 2 μαγαζιά που δουλεύω όταν βρέχει η δουλειά είναι+50%?7/10 θέλουν αναπάντητη κ σε χρεώνουν κιολας,χαλασμένα κουδουνια,μη επαρκής φωτισμός,πολυκατοικίες χωρίς ασανσέρ,παραγγέλνουν ενώ μπαίνουν για μπάνιο ή δεν έχουν φτάσει καν σπίτι κ περιμένουμε από κάτω ενώ μπορεί να έχει δουλειά κ το μαγαζί 5 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Είναι πολύ επιλεκτική η ευαισθησία των Ελλήνων.Φωνάζουν για το 1 ευρώ,αλλά όχι για τα δεκαδες έως εκατοντάδες για άλλα. Γενικά είμαστε πολύ επιλεκτικοί.Αναλογα την ιδεολογία.Καταλαβαινει ο κάθε νοήμων. Φωνάζουν για τα ίδιωτικα ΑΕΙ αλλά όχι για τα φροντιστήρια,όχι για τα φακελάκια στα δημόσια νοσοκομεία,για την ασυλία των βουλευτών,όχι για το κάθε επίδομα που παίρνουν πολλοί και και και. Υποκριτές. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2024 από jmmys
Rebelos2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, jmmys είπε Είναι πολύ επιλεκτική η ευαισθησία των Ελλήνων.Φωνάζουν για το 1 ευρώ,αλλά όχι για τα δεκαδες έως εκατοντάδες για άλλα. Μετά από δέκα σελίδες, κάποιος είπε και κάτι ουσιώδες.
Petros Electron Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 9 λεπτά πριν, jmmys είπε Είναι πολύ επιλεκτική η ευαισθησία των Ελλήνων.Φωνάζουν για το 1 ευρώ,αλλά όχι για τα δεκαδες έως εκατοντάδες για άλλα. Γενικά είμαστε πολύ επιλεκτικοί.Αναλογα την ιδεολογία. Πολυ σωστο αυτο που εγραψες φιλε μου.. Το 1 ευρω που θα δωσουμε την στιγμη που μας κλέβουν αλλα δεν ξερω και εγω ποσα τον μηνα... Απο παντού...
Dante80 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Πάντα δίνω τιπ στην εστίαση, θεωρώ αδιανόητο το αντίθετο. Ασχέτως το αν το ζητάει ή περιμένει ο άλλος. Καταλαβαίνω όμως την διαφορετική άποψη, ως ένα βαθμό (δλδ στον βαθμό που δεν ακουμπα την μισανθρωπία ή την γυφτιά, όπως την έχω ζήσει σε αρκετούς συνανθρώπους μου). Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2024 από Dante80 2 1
1comment Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, Dante80 είπε Πάντα δίνω τιπ στην εστίαση, θεωρώ αδιανόητο το αντίθετο. Ειδικά εκεί που έφτασε το σουβλάκι, πάει και το 0,20 που αφήναμε. Δεν ανεβάζω όμως ποτέ στον όροφο το ντελιβερι. Πάντα κατεβαίνω. Γενικά συνήθως πηγαίνω μόνος μου και τα παίρνω από το μαγαζί. Σπάνια παραγγέλνω.
listerstorm Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Πλέον έχει τόσους διανομείς στον δρόμο, έχω βαρεθεί να μετράω. Και άλλους τόσους παρκαρισμένους στην άκρη εν αναμονή παραγγελίας. Μέχρι και στην είσοδό στο σπίτι έχω πετύχει να σταθμεύουν. Σουβλάκι, εστιατόριο, καφέ, μωρουδιακά, σούπερ, μόνο γυναίκα δεν μπορείς να παραγγείλεις πλέον. Έχω δει ροχάλες, μαρκαδόρους, μέχρι και βανδαλισμό από διανομέα μηχανής αναζήτησης προϊόντων. Πλεον απλά περπατάω και παραλαμβάνω μόνος μου. Σε μια χώρα που ο διανομέας με το puffer jacket, το τσαντάκι στο στήθος βγάζει περισσότερα από απόφοιτο πολυτεχνείου ή κάτοχο μεταπτυχιακού-διδακτορικού στον ιδιωτικό τομέα τι να περιμένεις. Και μην ακούσω για παραγωγή έργου, ούτε χρειάζεται καμιά ιδιαίτερη νοημοσύνη για να μεταφέρεις ένα πακέτο από το σημείο Α στο Β μέσω google maps. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2024 από listerstorm 9
salvador_ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) εχω κανει την δουλεια του ντιλιβερα και η αληθεια ειναι οτι δεν μου αρεσε οταν δεν μου εδιναν φιλοδωρημα χωρις φυσικα ποτε να παραπονεθω η να κατεβασω μουτρα , το ιδιο και με της αντικαταβολες οταν δουλευα σαν κουριερ. ασχετα που δεν ηταν προς οφελος της τσεπης μου να φυγω χωρις φιλοδωρημα , δεν ειναι υποχρεωμενος κανεις να μου δωσει . τωρα οταν παραγγελνω πολυ συχνα δηλαδη , επιλεγω που θα δωσω tips οταν μου κορναρει ο αλλος χωρις καν να πατησει το κουδουνι η του ανοιγω , και δεν ερχεται καν στον πρωτο λεγοντας του σου ανοιξα φιλε γιατι δεν ηρθες ;;; ΑΑΑ δεν το ακουσα , δεν δινω ουτε 5 cent . οταν πετυχαίνω ευγενικο ντιλιβερα παντα αφηνω κατι . επειδη εχει πολλους αουγκανους που νομιζουν οτι πρεπει σον και καλα να τους αφησω φιλοδωρημα εχω η δεν εχω.. οι πλεοψηφια τον ντιλιβεραδων εχει ξεφυγει , ακουμε παντα το ιδιο τροπαριο ποσο επικυνδυνα ειναι κτλπ κτλπ ρωτηστε οδηγο κουριερ σε μηχανακι ποσο επικυνδινα ειναι γιατι ποτε δεν κλαινε? ρωτηστε υπαλληλους σε μεταφορικες που δουλευουν μεσα στο κρυο καυσωνα κτλπ γιατι δεν ακουγονται ποτε? ρωτηστε εξωτερικους εργατες που δουλευουν επισης βαριες δουλειες στο κρυο ζεστη βροχες.. ρωτηστε σερβιτορους , υπαλληλους σε ψησταριες κτλπ κτλπ γιατι δεν κλαιγονται ?? για το μονο που πρεπει να διαμαρτυρωνται οι ντιλιβεραδες ειναι , για το μισθο τους , και της συνθηκες εργασιας , οχι για τα tips. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2024 από salvador_
Morosis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, salvador_ είπε εχω κανει την δουλεια του ντιλιβερα και η αληθεια ειναι οτι δεν μου αρεσε οταν δεν μου εδιναν φιλοδωρημα χωρις φυσικα ποτε να παραπονεθω η να κατεβασω μουτρα , το ιδιο και με της αντικαταβολες οταν δουλευα σαν κουριερ. ασχετα που δεν ηταν προς οφελος της τσεπης μου να φυγω χωρις φιλοδωρημα , δεν ειναι υποχρεωμενος κανεις να μου δωσει . τωρα οταν παραγγελνω πολυ συχνα δηλαδη , επιλεγω που θα δωσω tips οταν μου κορναρει ο αλλος χωρις καν να πατησει το κουδουνι η του ανοιγω , και δεν ερχεται καν στον πρωτο λεγοντας του σου ανοιξα φιλε γιατι δεν ηρθες ;;; ΑΑΑ δεν το ακουσα , δεν δινω ουτε 5 cent . οταν πετυχαίνω ευγενικο ντιλιβερα παντα αφηνω κατι . επειδη εχει πολλους αουγκανους που νομιζουν οτι πρεπει σον και καλα να τους αφησω φιλοδωρημα εχω η δεν εχω.. οι πλεοψηφια τον ντιλιβεραδων εχει ξεφυγει , ακουμε παντα το ιδιο τροπαριο ποσο επικυνδυνα ειναι κτλπ κτλπ ρωτηστε οδηγο κουριερ σε μηχανακι ποσο επικυνδινα ειναι γιατι ποτε δεν κλαινε? ρωτηστε υπαλληλους σε μεταφορικες που δουλευουν μεσα στο κρυο καυσωνα κτλπ γιατι δεν ακουγονται ποτε? ρωτηστε εξωτερικους εργατες που δουλευουν επισης βαριες δουλειες στο κρυο ζεστη βροχες.. ρωτηστε σερβιτορους , υπαλληλους σε ψησταριες κτλπ κτλπ γιατι δεν κλαιγονται ?? για το μονο που πρεπει να διαμαρτυρωνται οι ντιλιβεραδες ειναι , για το μισθο τους , και της συνθηκες εργασιας , οχι για τα tips. Καλησπερα,εννοειται στο 1ο σκελος εχεις απολυτο δικιο και εννοειται αμα βλεπεις τετοιους ντελιβεραδες ειδικα πιτσιρικια αουγκανα να μην αφηνεις τιποτα,ομως δεν μπορεις να συγκρινεις κουριερ με ντελιβερι,γιατι πριν 3 μηνες παραιτηθηκα απο κουριερ(για δικους μου λογους) και σε οσες θεσεις για κουριερ ειχα κανει συνεντευξη,ολοι εδιναν καυσιμα και εξοδα-συντηρηση για μηχανακι..Στην εστιαση δεν δινει κανεις αυτα που πρεπει εκτος απο 2-3 εταιριες οπως ανεφερα..Υπαλληλος ψησταριας δεν εχω ακουσει να παιρνει κατω απο 6 ευρω την ωρα κ ναι ειναι αρκετα δυσκολη δουλεια,σερβιτορος εχει τρεξιμο αλλα δεν εχει καμια σχεση με την διανομη απο αποψη καιρικες συνθηκες,επικινδυνοτητα. Οσο και να διαμαρτυρομαστε κ στην εργοδοσια κ παντου δεν αλλαζει τιποτα,μονο εχω μια τελευταια ελπιδα με την ψηφιακη καρτα εργασιας στην εστιαση που πρεπει να υπαρχει κ εξτρα ελεγχος αλλιως δεν θα εχει νοημα
dkstopo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, jmmys είπε Προσωπικά δεν με πειράζει να δίνω 1-2 ευρώ στον ντελιβερά,με πειράζει όμως να δίνω μαύρα στον γιατρό,υδραυλικο,ηλεκτρολόγο και δικηγόρο. πλήρωσέ τους με κάρτα για να πληρώσεις και τον ΦΠΑ 24% και όλα καλά.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, salvador_ είπε ρωτηστε υπαλληλους σε μεταφορικες που δουλευουν μεσα στο κρυο καυσωνα κτλπ γιατι δεν ακουγονται ποτ Νταλικέρης 12 χρόνια,σε όλη την Ευρώπη και Ελλάδα.Εχω ζήσει πολλά.Παρόλα αυτά είναι υποκριτικό να υπάρχει θέμα για τους ντελιβεραδες αλλά όχι για άλλα. 3 λεπτά πριν, dkstopo είπε πλήρωσέ τους με κάρτα για να πληρώσεις και τον ΦΠΑ 24% και όλα καλά. Δεν έχουν POS.Όπως και σχεδόν όλοι γιατροί και δικηγόροι,υδραυλικοί,ηλεκτρολόγοι κλπ Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2024 από jmmys
Pwpwpw Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Morosis είπε ,ομως δεν μπορεις να συγκρινεις κουριερ με ντελιβερι,γιατι πριν 3 μηνες παραιτηθηκα απο κουριερ(για δικους μου λογους) και σε οσες θεσεις για κουριερ ειχα κανει συνεντευξη,ολοι εδιναν καυσιμα και εξοδα-συντηρηση για μηχανακι..Στην εστιαση δεν δινει κανεις αυτα που πρεπει εκτος απο 2-3 εταιριες οπως ανεφερα.. Την συμφωνια που εχει κανει ο υπαλληλος του ντελιβερι με το καταστημα που εργαζεται εκτος του οτι ο πελατης που απλα παραγγελνει ενα πιτογυρο δεν ειναι σε θεση να την γνωριζει, ειναι και εντελως ασχετο με το οτι καποιοι ντελιβεραδες θεωρουν υποχρεωτικο το Tip και αν δεν το παρουν χαρασουν τα κουδουνια με το περιοβοητο Γ Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2024 από Pwpwpw 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις