Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έκαναν και στην δική μας πολυκατοικία για τον κάτω όροφο. Ενα Γ στο κουδούνι δεξιά-αριστερά. 

Αν τον τσάκωνα όμως θα του έκανα μήνυση για φθορά ξένης περιούσιας (τουλάχιστον) γιατί χάραξε το μεταλλικό και δεν φεύγει. Εχει παραγίνει το κακό. Κατανοούμε ότι δεν είναι δουλειά καριέρας ούτε την επιλεγεί κάποιος ΑΛΛΑ και εγώ προσωπικά δεν θέλω να είμαι θύμα της κακομοιριάς ορισμένων.

Δημοσ.

Εμένα μου πετάχτηκε ενας ανάποδα σε στενό τις προάλλες και με κοιτούσε και στα μάτια, λέω κάτσε να φύγω γιατί θα φάω και ξύλο και απο πάνω 😅😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους.

Δεν Συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο με τις αλητείες που κάνουν μερικοί διανομείς αλλά οφείλω επειδή ξέρω να αναφέρω δυο πράγματα.

Πρώτον το φαγητό απέξω σε πολλές περιπτώσεις είτε φτύσει είτε δεν φτύσει κάποιος μέσα είναι βρώμικο. Νομίζετε ότι στο σουβλάκι πλένουν την ντομάτα πριν την κόψουν και την βάλουν μέσα; Το να τρώμε fast food απέξω είναι ένα ρίσκο που παίρνουμε. Δεν μπορούμε να ξέρουμε σίγουρα ποσό καθαρό είναι αυτό που τρώμε εκτός απο ελάχιστες περιπτώσεις.

Δεύτερον όταν σε πολλές περιπτώσεις ζητάνε σε διανομείς να μεταφέρουν στον τέταρτο όροφο σε πολυκατοικίες χωρίς ανελκυστήρα βαριές παραγγελίες του τύπου εξάδες με 1,5 λίτρων νερά και η παραγγελία στοιχίζει 9,80 η ακόμα και 9,95 και όχι μόνο δεν δίνουν φιλοδώρημα αλλά ζητάνε και το 5 λεπτό καταλαβαίνετε ότι όπως υπάρχουν κακοί διανομείς που δεν σέβονται, υπάρχουν και πελάτες που κάνουν το ίδιο σε προκλητικό βαθμό. 

Το άλλο είναι επίσης ενώ ο διανομέας είναι με το χαμόγελο, να καλημερίσει κλπ όπως βλέπω στα σχόλια ότι θέλετε να είναι δηλαδή να του κλείνουν την πόρτα στα μούτρα χωρίς ούτε ένα ευχαριστώ, μια καλημέρα. Λες και δεν είναι άνθρωπος. Δεν μιλάμε καν για φιλοδώρημα, ούτε καν στοιχειώδη ευγένεια δεν υπάρχει σε πολλές περιπτώσεις.

Δεν είναι άσπρο μαύρο γιατί μέχρι τώρα σε όλα σχεδόν τα σχόλια μόνο για κακούς διανομείς έχω δει. Για αυτό οφείλω να πω και την άποψη της άλλης πλευράς.

Επεξ/σία από Sayonaras
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,κάνω αυτή την δουλειά περίπου 9 χρόνια με διάλειμμα 1,5 χρόνο που πηγα σε κούριερ,πλέον υπάρχουν πολλά πιτσιρίκια στην δουλειά που είναι ότι να ναι κ επίσης χωρίς να έχω κάτι προσωπικό με την εθνικότητα π.χ η wolt έχει μαζέψει τόσους ξένους που οι περισσότεροι περνάνε κόκκινα κ δεν σέβονται τίποτα από ΚΟΚ..Δικαίωμα του κάθε ένα να αφήσει ή να μην αφήσει τίποτα,δικαίωμα και εμένα άμα έχω 2 παραγγελίες και ξέρω ότι ο ένας αφήνει τιπς να πάω πρώτα τον καλό πελάτη κ μετά αυτόν που δεν αφήνει. Δουλεύω 2 δουλειές διανομή κ βγάζω κάνα 30-40 τιπς την ημέρα,προφανώς πολλούς τους χαλάει αυτό το πράγμα αλλά δεν πειράζει,εγώ έχω μια λάμα στο χέρι χωρίς να φταίω  για όλη μου την ζωή επειδή όλη ημέρα είμαι στον δρόμο. Σε όποιον δεν αρέσει η πραγματικότητα μπορεί να πάει να τα πάρει μόνος του από το μαγαζί κ να μην ασχολειται,μέχρι να μπει ψηφιακή κάρτα εργασίας κ να σφίξουν τα πράγματα στην μαύρη εργασια κάνεις δεν δίνει μηχανάκι,βενζίνες,ένσημα full εκτός από dominos-goodys,καλή συνέχεια 

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, kosmo555 είπε

Εμένα μου πετάχτηκε ενας ανάποδα σε στενό τις προάλλες και με κοιτούσε και στα μάτια, λέω κάτσε να φύγω γιατί θα φάω και ξύλο και απο πάνω 😅😅

μπορει να ερωτευτηκε ομως..!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, gpapadakis είπε

Έχει παραγινει η κατάσταση με τα ντελιβερυ που επειδή δεν παίρνουν φιλοδώρημα ή δεν τους αρέσει το φιλοδώρημα που παίρνουν, επιδίδονται σε φθορά ξένης ιδιοκτησίας, σημαδεύοντας κουδούνια έξω από την πολυκατοικία και μέσα στο ασανσέρ με "Γ" και τέτοια (που προφανώς αντιπροσωπεύει τους ίδιους, αφού δε σεβονται ούτε την εργασία τους).

Είναι τόσο ανίδεοι που δεν καταλαβαίνουν π.χ. ότι ο άλλος μπορεί να μην έχει, ή ότι είναι ενοικιαστής και στα @@ του ότι και να γράψουν/χαράξουν.

1000€ το μήνα παίρνει ο ειδικευόμενος γιατρός στο νοσοκομείο που έχει ΕΥΘΥΝΗ,

όποιος θέλει να βγάλει καλύτερα χρήματα να πάει να κάνει χειρωνακτική εργασία ή να πάει να μάθει μια τέχνη.

Μια λύση είναι να κατέβεις να τα πάρεις εσύ στην είσοδο. Γιατί να ανεβαίνει ο ντελίβερι μέχρι τον όροφο; Καθυστερούν και οι άλλες παραγγελίες έτσι. Ποτέ δεν το κατάλαβα. Αν κατέβεις κάτω, γλιτώνεις και την όποια ζημιά (δεν μπαίνει στην πολυκατοικία). Σου δωσα τη λύση νομίζω.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Sayonaras είπε

Δεύτερον όταν σε πολλές περιπτώσεις ζητάνε σε διανομείς να μεταφέρουν στον τέταρτο όροφο σε πολυκατοικίες χωρίς ανελκυστήρα βαριές παραγγελίες του τύπου εξάδες με 1,5 λίτρων νερά και η παραγγελία στοιχίζει 9,80 η ακόμα και 9,95 και όχι μόνο δεν δίνουν φιλοδώρημα αλλά ζητάνε και το 5 λεπτό

ο διανομέας πληρώνετε απο το μαγαζι, οχι απο τον πελάτη του μαγαζιου. αν δεν του αρεσει να κανει παράπονα στο αφεντικο η να αλλαξει δουλεια. η συμφωνια, οπως και καθε εμπορικη συμφωνια ειναι να δωσει ακριβως το ποσο που συμφωνήθηκε για να λαβει ακριβως την υπηρεσια/προιον που πλήρωσε. 

σε ολες τις δουλειες υπαρχουν αρνητικα και "χώσιμο", δεν παιρνουν ομως tip. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε

ο διανομέας πληρώνετε απο το μαγαζι, οχι απο τον πελάτη του μαγαζιου. αν δεν του αρεσει να κανει παράπονα στο αφεντικο η να αλλαξει δουλεια. η συμφωνια, οπως και καθε εμπορικη συμφωνια ειναι να δωσει ακριβως το ποσο που συμφωνήθηκε για να λαβει ακριβως την υπηρεσια/προιον που πλήρωσε. 

σε ολες τις δουλειες υπαρχουν αρνητικα και "χώσιμο", δεν παιρνουν ομως tip. 

Δεν ξέρω κατά ποσό το να ανεβάζει κάποιος παραγγελίες πολλών κιλών 4 ορόφους είναι μέρος της δουλειάς ενός διανομέα φαγητού. Μου θυμίζει τον άλλον το καλοκαίρι που τον είχαν βάλει να πηγαίνει τους καφέδες κολυμπώντας μέσα στην θάλασσα. Σε όλα υπάρχουν όρια.

• Haha 1
Δημοσ.

Πάντως παιδιά διανομέας που φέρνει γρήγορα το φαγητό και είναι ζεστό  το τιπ το δίνεις με μεγάλη ευχαρίστηση

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sayonaras είπε

. Μου θυμίζει τον άλλον το καλοκαίρι που τον είχαν βάλει να πηγαίνει τους καφέδες κολυμπώντας μέσα στην θάλασσα. Σε όλα υπάρχουν όρια.

αυτος ειχε πει οτι επαιρνε 2- 3 χιλιαρικα τον μηνα,τον ιδιο δεν τον χαλαγε καθολου να μπαινει στο νερο

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά δεν με πειράζει να δίνω 1-2 ευρώ στον ντελιβερά,με πειράζει όμως να δίνω μαύρα στον γιατρό,υδραυλικο,ηλεκτρολόγο και δικηγόρο.

Δημοσ.
18 minutes ago, Sayonaras said:

Δεύτερον όταν σε πολλές περιπτώσεις ζητάνε σε διανομείς να μεταφέρουν στον τέταρτο όροφο σε πολυκατοικίες χωρίς ανελκυστήρα βαριές παραγγελίες του τύπου εξάδες με 1,5 λίτρων νερά και η παραγγελία στοιχίζει 9,80 η ακόμα και 9,95 και όχι μόνο δεν δίνουν φιλοδώρημα αλλά ζητάνε και το 5 λεπτό καταλαβαίνετε ότι όπως υπάρχουν κακοί διανομείς που δεν σέβονται, υπάρχουν και πελάτες που κάνουν το ίδιο σε προκλητικό βαθμό. 

Να ζητήσουν οι διανομείς περισσότερα χρήματα ανά παραγγελία, αν δεν έχει ασανσέρ. Γιατί δεν μπορείτε να το καταλάβετε;; Η σχέση διανομέα-πελάτη, τελειώνει στην παράδοση του φαγητού. Δεν σαν χρωστάει ούτε λεφτά, ούτε χάρη ο πελάτης.

Οτιδήποτε έξτρα πρέπει να πληρωθεί, να ενσωματωθεί στη παραγγελία (όπως έχει κάνει το wolt και στο δείχνει κ όλας). Όλα τα άλλα είναι να χάμε να λέγαμε.

• Like 3
  • Haha 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, filip123go είπε

Να ζητήσουν οι διανομείς περισσότερα χρήματα ανά παραγγελία, αν δεν έχει ασανσέρ. Γιατί δεν μπορείτε να το καταλάβετε;; Η σχέση διανομέα-πελάτη, τελειώνει στην παράδοση του φαγητού. Δεν σαν χρωστάει ούτε λεφτά, ούτε χάρη ο πελάτης.

Οτιδήποτε έξτρα πρέπει να πληρωθεί, να ενσωματωθεί στη παραγγελία (όπως έχει κάνει το wolt και στο δείχνει κ όλας). Όλα τα άλλα είναι να χάμε να λέγαμε.

Σε έναν υπέροχο κόσμο.Που νομίζεις ότι ζεις;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...