Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Παίρνεις την παραγγελία, φοράς το κρανάκι σου και πηγαίνεις να παραδώσεις. Οδηγείς φυσιολογικά στον δρόμο ακολουθώντας τον ΚΟΚ, σταματάς σε κόκκινα, σταματάς σε ΣΤΟΠ, πηγαίνεις κανονικά σε μονόδρομους. Οπότε δεν μπορώ να φανταστώ γιατί είναι επικίνδυνο. Και πολλοί άλλοι εργάζονται χρησιμοποιώντας δίκυκλα αλλά δεν βλέπω να το κάνουν θέμα. 

Ε πως, ιδιο ειναι να κανεις ντελιβερι στο Μενιδι με την Γλυφαδα?

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Haha 1
  • Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν είναι άσπρο ή μαύρο μάγκες. Δεν υπάρχει μόνο η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη. Υπάρχει και η πόλη με 20k κατοίκους και τον delivera με βασικό. Για αυτούς που βγάζουν 2-3κ το μήνα όπως λένε ποσώς με ενδιαφέρει. Άσε που αυτοί προκαλούν προβλήματα με την οδική τους συμπεριφορά. Άρα δίνοντας τους τους ενθαρρύνουμε.

Από την άλλη βέβαια κανείς δεν θέλει να πιει καφέ με ροχάλα.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, atypicalcoder είπε

Από την άλλη βέβαια κανείς δεν θέλει να πιει καφέ με ροχάλα.

3 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Ναι έχεις δίκιο. Ειδικά όταν μπαίνουν ανάποδα σε μονόδρομους, πάνω σε πεζοδρόμια/πεζόδρομους, σφήνες κτλ.

• Ας τους αφήσω και τιπ που οδηγούν όπως οδηγούν.
  • Ας τους αφήσω κιόλας με φόβο να γράψουν "Γ" σε δικιά μου περιουσία. 
  • Ας τους αφησω για να μην πιω την ροχαλα τους

(θα το κανω παιχνιδι με λιστα)

• Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Καποιοι ντελιβεραδες, ειτε επειδη δεν τους δωσανε καθολου Tip, ειτε επειδη το tip που τους δωσανε δεν τους ικανοποιησε, θεωρουν οτι ειναι εξυπνος τροπος αντιδρασης  να χαραξουν φευγωντας στο κουδουνι του πελατη που εκανε την παραγγελια ενα Γ. Οπου Γ=γυφτος.

Τωρα αν ειναι γυφτος αυτους που δεν αφησε η αφησε μικρο tip η ειναι γυφτος αυτος που χαραξε το Γ στο κουδουνι λες και δεν πληρωνεται για την δουλεια που κανει και ζητιανευει τα Tip, ειναι μεγαλη κουβεντα.

Γιατί όχι γουρούνι; 

Δημοσ.

Σπάνια δεν δίνω τιπ,, αλλά σίγουρα δεν δίνω όταν χρεώνεται επιπλέον όπως κάνει το efood για παράδειγμα . Επίσης θα αποφύγω να πάρω delivery με κακό καιρό.

• Like 2
Δημοσ.
48 minutes ago, sdikr said:

Με τον ίδιο τρόπο που αυτός ο διανομέας όταν θα έρθει να πάρει κάτι απο μένα (και μπορεί να μην αγοράσει και τίποτα και σίγουρα δεν θα αφήσει τιπ)  απαιτεί να του χαμογελάω,  έτσι και εγώ απαιτώ να μην είναι αγενής και έστω ενα καλημέρα, καλησπέρα να το πεί

ποιος ειπε οτι απαιτηει ο διανομεας να του χαμογελάς ? πως προεκυψε αυτο ? 

μπερδευουμε το αγενια και το ποσο βαρια την λεμε σαν λεξη. Αγενια για καποιον ειναι αν αμην πει καλημερα για αλλον ειναι να μην χαμογελασει.

Δεν με νοιαζει σχεδον καθολου να σου πω, φερε την πιτσα αστην την πορτα και φύγε  αλλωστε απο COVID ακομα γραφω ανεπαφη παραδοση οποτε δεν ερχομαι σε επαφη γιατι και εγω δεν ειμαι εξωστρεφης και δεν υπαρχει λογος. 

Επισης δεν δεχομαι οτι η πλειοψηφία δεν λενε καλημερα καλησπερα. Μην τρελαθουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, gpapadakis είπε

Έχει παραγινει η κατάσταση με τα ντελιβερυ που επειδή δεν παίρνουν φιλοδώρημα ή δεν τους αρέσει το φιλοδώρημα που παίρνουν, επιδίδονται σε φθορά ξένης ιδιοκτησίας, σημαδεύοντας κουδούνια έξω από την πολυκατοικία και μέσα στο ασανσέρ με "Γ" και τέτοια (που προφανώς αντιπροσωπεύει τους ίδιους, αφού δε σεβονται ούτε την εργασία τους).

Είναι τόσο ανίδεοι που δεν καταλαβαίνουν π.χ. ότι ο άλλος μπορεί να μην έχει, ή ότι είναι ενοικιαστής και στα @@ του ότι και να γράψουν/χαράξουν.

1000€ το μήνα παίρνει ο ειδικευόμενος γιατρός στο νοσοκομείο που έχει ΕΥΘΥΝΗ,

όποιος θέλει να βγάλει καλύτερα χρήματα να πάει να κάνει χειρωνακτική εργασία ή να πάει να μάθει μια τέχνη.

Συμφωνώ μαζί σου.

Οι περισσότεροι είναι ζ@α...

Θεωρούν απόλυτα λογικό ότι πρέπει να τους δώσεις φιλοδώρημα...

Την ίδια στιγμή αν τους ρωτήσεις γιατί αυτοί δεν δίνουν φιλοδώρημα στο παιδί αυτού κουριερ,  ή σε αυτόν που σου βάζει βενζίνη, λένε ότι δεν είναι το ίδιο...

Κσι αν κάνεις το λάθος να μην έχεις ψιλά,  την επόμενη μπορεί να φτύσει στο φαγητό,  να καθυστερήσει σκόπιμα για να κρυώσει...

Οπότε κόψτε το φιλοδώρημα. 

Αν θέλει έξτρα μαύρο χρήμα, ας πάει να μαζέψει ελιές, να καταλάβει τι σημαίνει εργασία και πως βγαίνουν τα €€€

22 ώρες πριν, killer76 είπε

Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που υπάρχουν πολλοί που δεν δίνουν. Δεν ξερω γιατί αλλά υποσυνείδητα μου έχει γίνει σαν άγραφος κανόνας να δίνω. Μια φορά ήθελα να παραγγείλω καφε, και επειδη τα είχα ακριβώς και δεν έφταναν για τιπς, δεν παράγγειλα από ντροπή

Σταματήσαμε να δίνουμε γιατί πια το απαιτούν με τον άσχημο τρόπο τους.

Επεξ/σία από andreas1gr
  • Like 7
  • Thanks 2
Δημοσ.
13 minutes ago, great said:

ποιος ειπε οτι απαιτηει ο διανομεας να του χαμογελάς ? πως προεκυψε αυτο ? 

μπερδευουμε το αγενια και το ποσο βαρια την λεμε σαν λεξη. Αγενια για καποιον ειναι αν αμην πει καλημερα για αλλον ειναι να μην χαμογελασει.

Δεν με νοιαζει σχεδον καθολου να σου πω, φερε την πιτσα αστην την πορτα και φύγε  αλλωστε απο COVID ακομα γραφω ανεπαφη παραδοση οποτε δεν ερχομαι σε επαφη γιατι και εγω δεν ειμαι εξωστρεφης και δεν υπαρχει λογος. 

Επισης δεν δεχομαι οτι η πλειοψηφία δεν λενε καλημερα καλησπερα. Μην τρελαθουμε.

Ο Διανομέας όταν έρχεται στην δικιά μου εργασία,  όταν είμαι εγώ ο υπάλληλος και αυτός ο πελάτης, καλύτερα τώρα;

Πως γίνεται να μην το δέχεσαι όταν ζητάς ανέπαφη συναλλαγή;   και όταν δεν σε νοιάζει σχεδόν καθόλου;

Όπως και να έχει ναι είναι αγένεια το να μην πεις καλησπέρα ή έστω ενα γεια σας, όχι με χαμόγελο,  όχι όμως με μούτρα,  αν έχει προβλήματα δεν θα του τα λύσω εγώ.

Δημοσ.

Γιατι δυσκολευομαστε τοσο πολυ να πουμε την αληθεια;
Το φιλοδωρημα ειναι τοσο δημοφιλες σε πολυ συγκεκριμενες κατηγοριες υπαλληλων, παρατηρειτε ποια επαγγελματα; Σερβιτοροι και ντελιβεραδες φαγητου.
Εχετε δωσει ποτε κατι εξτρα σε καποιον που σας φερνει ενα δεμα; Ομως δινετε πολλοι σε πακετο φαγητου.
Ο λογος ειναι ενας.
Φοβομαστε οτι θα κανουν καμια βρωμια στο φαγητο μας, οτι θα φτυσουν η κατι τετοιο.
Ουσιαστικα ΤΟ ΤΙΠ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΥΤΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΥΣΟΥΝ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΣ ΜΕΣΑ και ναι οι ντελιβεραδες αυτα συζητανε οταν δεν εχουν δουλεια, ποιος εδωσε και ποιος δεν εδωσε

Γνωστο μπεργκεραδικο σε παραγγελια μου αφησα την στρογγυλοποιηση που ηταν 20-30 λεπτα. Ευχαριστησα και εκλεισα την πορτα.
Εκατσε εξω ο βλακας και μου χτυπησε ξανα το κουδουνι να μου επιστρεψει τα ρεστα λεγοντας μου οτι δεν ειναι σωστο αυτο που κανω, ταχα οτι εκλεισα την πορτα. Ηθελε να τον συνοδευσω στην εξωπορτα στο κοκκινο χαλι.
Πλεον πηγαινω μονο απο το καταστημα και περνω επιπλεον εκπτωσεις για παραλαβη.

Ειναι ενα παρασιτικο επαγγελμα ετσι οπως το κανουν.-

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.

Παιδιά δε θέλω να σας στεναχωρήσω άλλα οποίος δεν δίνει τιπς να έχει στο μυαλό του ότι φλερτάρει με το να φάει το φαγητό ή το καφέ του με ροχάλα στη καλύτερη.

Άλλοι πάλι τσιμπάνε απ τις ωραίες ζεστές πατατούλες σας με τα χεράκια τους.

Επίσης να πω οτι freelancer σε wolt/efood καθαρά βγάζει κάποιος από 1,500-2,500 το μήνα ανάλογα πόσο το κυνηγάει.

Ξεχωριστά τα τιπς. Όσοι δουλεύουν σε μαγαζιά και όχι σε πλατφόρμες βγάζουν από 5 ως 7 ευρώ την ώρα καθαρά πάλι χωρίς τιπς. Αρα δεν αμείβονται και τόσο χαμηλά.

Δυστυχώς έχουν μαζέψει τη σάρα και τη μάρα οι μεγάλες πλατφόρμες , όλο το λουμπεναριό με τα τσαντάκια, τα καπελάκια και τα φουσκωτά μπουφάν και τους έχουν κάνει μάγκες. Είναι μια κατάσταση που δημιούργησε ο covid. Οι μεγάλοι του παιχνιδιού έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης σε όλο αυτό.

Με πίκρα τα λέω ολα αυτά γιατί είμαι χρόνια στο χώρο και τα βλέπω κάθε μέρα.

Γενικά προσπαθήστε να μη παραγγέλνετε απ έξω, κατεβαίνουμε με τα ποδαράκια μας πάμε και παίρνουμε το καφεδάκι μας και ξέρουμε όλα οσο έχει μέσα...

Ξαναλέω έχουν δεί πολλά τα ματάκια μου και το χειρότερο τα περηφανεύονται πρωί μεσημέρι βράδυ στα παρεάκια τους.

Για να μη παρεξηγηθώ φυσικά υπάρχουν και λαμπρές εξαιρέσεις στο χώρο.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Εμενα μου κανει εντυπωση που καποιοι θεωρουν οτι ειναι υποχρεωτικο το tip και μαλιστα αισθανονται και ασχημα (οπως καλη ωρα εσυ) αν δεν εχουν να δωσουν.

Με αυτη την λογικη γιατι να μην αφηνουμε tip σε ολα τα επαγγελματα? Για παραδειγμα παμε στο πρατηριο να βαλουμε καυσιμα γιατι να μην δωσουμε Tip στον υπαλληλο? Στο super market γιατι να μην δωσουμε tip στον ανθρωπο του ταμειου που μας εξυπηρετησε? Στα ταξι που μας αφηνει εξω απο την  πορτα της δουλειας μας γιατι να μην δωσουμε Tip κτλ κτλ κτλ

σε πρατηρια όταν το "παιδί" καθαριζε τα τζαμια είχε φιλοδώρημα καλό!! ΠΑΣΟΚ βέβαια τότε,  Μετά κάποιο το έβαλαν στην ρουτινα οπότε κόπηκε. όπως επίσης και ο ταχυδρόμος είχε τιπ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να είσαι σίγουρος ότι ένας ντελιβερας παίρνει περισσότερα από έναν ειδικευομενο. Αυτή η χώρα είναι σκέτη τρελά, από ιδεολογικής πλευράς

Απλά σταματήστε να παραγγέλνετε. Κάποιος από το εξωτερικό θα νόμιζε ότι δεν έχουμε κουζίνα στο σπίτι. Προτιμώ 1000 φορές αν θέλω σουβλάκι να πάω στο κρεοπωλείο να πάρω και να το ψήσω. Αν ξέρατε τι τρωγατε με όλα αυτά, ιδίως το γύρο που είναι γεμάτος ορμόνες-λίπος= το χειρότερο κρέας που μπορεί να πάρει κάποιος, δεν θα παίρνατε τίποτα απέξω. Επίσης αυτό με το καφέ σταματήστε το, οκ με το φαγητό να το καταλάβω ότι γλυτώνει ο άλλος 1 ώρα μαγείρεμα, αλλά με το καφέ που θέλει 1 λεπτό δνε μπορώ να το καταλάβω. 

Περνάω 2-3 το μεσημέρι και βλέπω γεμάτες τις καφετέριες με νέους. Πληρώνει ο άλλος να κάθετε πάνω στο εξωτικό πεζοδρόμιο😂

Επεξ/σία από Macosj
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Ε πως, ιδιο ειναι να κανεις ντελιβερι στο Μενιδι με την Γλυφαδα?

Εξαρτάται απ το τι ντελίβερι κάνεις στο Μενίδι

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, dkangel000039 είπε

Παιδιά δε θέλω να σας στεναχωρήσω άλλα οποίος δεν δίνει τιπς να έχει στο μυαλό του ότι φλερτάρει με το να φάει το φαγητό ή το καφέ του με ροχάλα στη καλύτερη.

Άλλοι πάλι τσιμπάνε απ τις ωραίες ζεστές πατατούλες σας με τα χεράκια τους.

Επίσης να πω οτι freelancer σε wolt/efood καθαρά βγάζει κάποιος από 1,500-2,500 το μήνα ανάλογα πόσο το κυνηγάει.

Ξεχωριστά τα τιπς. Όσοι δουλεύουν σε μαγαζιά και όχι σε πλατφόρμες βγάζουν από 5 ως 7 ευρώ την ώρα καθαρά πάλι χωρίς τιπς. Αρα δεν αμείβονται και τόσο χαμηλά.

Δυστυχώς έχουν μαζέψει τη σάρα και τη μάρα οι μεγάλες πλατφόρμες , όλο το λουμπεναριό με τα τσαντάκια, τα καπελάκια και τα φουσκωτά μπουφάν και τους έχουν κάνει μάγκες. Είναι μια κατάσταση που δημιούργησε ο covid. Οι μεγάλοι του παιχνιδιού έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης σε όλο αυτό.

Με πίκρα τα λέω ολα αυτά γιατί είμαι χρόνια στο χώρο και τα βλέπω κάθε μέρα.

Γενικά προσπαθήστε να μη παραγγέλνετε απ έξω, κατεβαίνουμε με τα ποδαράκια μας πάμε και παίρνουμε το καφεδάκι μας και ξέρουμε όλα οσο έχει μέσα...

Ξαναλέω έχουν δεί πολλά τα ματάκια μου και το χειρότερο τα περηφανεύονται πρωί μεσημέρι βράδυ στα παρεάκια τους.

Για να μη παρεξηγηθώ φυσικά υπάρχουν και λαμπρές εξαιρέσεις στο χώρο.

Τότε γιατί όλοι ψάχνουν delivery και δεν βρίσκουν αν ισχύουν αυτά; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...