Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nyne είπε

Αγορά προχθές εκ νέου πακέτου DIY και δεν ήρθε ο κωδικός,μίλησα στο τσατ κ μετά από τρεις διαφορετικές συζητήσεις άνοιξαν ticket κ περιμένω...Έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα?Να πω ότι βλέπω μέσα ένα δύο παλιά κουπόνια,ένα που έχω χρησιμοποιήσει κ ένα που λήγει 15/7 κ θα το βάλω σε λίγες μέρες,το τρίτο άφαντο...

Όχι δεν μου έχει τύχει. Αφού άνοιξαν ticket λογικά θα το λύσουν.

Όταν λες "βλέπω μέσα ένα δύο παλιά κουπόνια" πού εννοείς ότι τα βλέπεις;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, greatst είπε

Όχι δεν μου έχει τύχει. Αφού άνοιξαν ticket λογικά θα το λύσουν.

Όταν λες "βλέπω μέσα ένα δύο παλιά κουπόνια" πού εννοείς ότι τα βλέπεις;

Ακριβώς την ίδια απορία έχω κι εγώ: Που μέσα ακριβώς τα βλέπεις τα κουπόνια?

Γιατί σε εμένα μια φορά που το έκανα το κουπόνι μου ήρθε με sms και το έβαλα στην ιστοσελίδα που μου έλεγε η cosmote να μπω και να βάλω το κουπόνι.Απο εκεί και μετά δεν το είδα κάπου αλλού!

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, nyne είπε

Αγορά προχθές εκ νέου πακέτου DIY και δεν ήρθε ο κωδικός,μίλησα στο τσατ κ μετά από τρεις διαφορετικές συζητήσεις άνοιξαν ticket κ περιμένω...Έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα?Να πω ότι βλέπω μέσα ένα δύο παλιά κουπόνια,ένα που έχω χρησιμοποιήσει κ ένα που λήγει 15/7 κ θα το βάλω σε λίγες μέρες,το τρίτο άφαντο...

Είχα και εγώ πρόβλημα. Μίλησα στο chat του facebook και μου είπαν ότι θα το στείλουν για έλεγχο, και τελικά σήμερα μου ήρθε το sms.

Δημοσ.

Μου ήρθε κ εμένα αλλά έσβησε άλλο ένα κουπόνι που δεν το είχα χρησιμοποιήσει...Ξαναμιλήσα με το τσατ κ είπαν ότι θα το δουν...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ισχύει προσφορά και για data 150 GB με 15 ευρώ αν προτιμάει κάποιος

150GB DATA OFFER & COSMOTE TV Entertainment Pack:
• Η προσφορά είναι διαθέσιμη για ενεργοποιήσεις μέχρι και 31/8/2024.
• Με κάθε ενεργοποίηση του πακέτου Data Offer 150GB αποστέλλεται εντός ολίγου με SMS κωδικός κουπονιού για ενεργοποίηση του COSMOTE TV ENTERTAINMENT PACK, δωρεάν για 1 μήνα!

https://www.whatsup.gr/paketa/paketa-internet/kalokairines-prosfores

Δημοσ.
On 12/07/2024 at 17:31, ultrahd said:

Ακριβώς την ίδια απορία έχω κι εγώ: Που μέσα ακριβώς τα βλέπεις τα κουπόνια?

Γιατί σε εμένα μια φορά που το έκανα το κουπόνι μου ήρθε με sms και το έβαλα στην ιστοσελίδα που μου έλεγε η cosmote να μπω και να βάλω το κουπόνι.Απο εκεί και μετά δεν το είδα κάπου αλλού!

Μέσα στη εφαρμογή του what's up.Τελικα λύθηκε βλέπω πλέον όλα τα κουπόνια παλιά και νέα...

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...