Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μερικές απορίες ακόμα που μπορεί να απασχολούν και άλλους φίλους μας:

1. Παιδιά όσοι το βάλατε φτιάξατε cosmote id κατά τη διάρκεια των βημάτων της διαδικασίας ή είχατε φτιάξει από πριν cosmote id και απλά όταν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σας το ζήτησε,κάνατε login με τα στοιχεία του cosmote id?

Έχει σημασία ή όπως και να το κάνεις είναι ΟΚ? 

2.Καποιος φίλος σε προηγούμενο post ανάφερε ότι δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί το δωρεάν κουπόνι σε όσους έχουν ΕΝΕΡΓΟ πακέτο ott.

Αν σε υφιστάμενο cosmote id εμφανίζεται στις συνδέσεις ενα ληγμένο και πλέον ανενεργό μηνιαίο πακέτο χωρίς δέσμευση,που είχα βάλει κάποια στιγμή παλιά, γνωρίζει κανείς αν ενδεχομένως επηρεάζει και δεν σε αφήνει να ενεργοποιηθεί το δωρεάν κουπόνι?

3. Η προσφορά ισχύει μέχρι 15/07 απ' ότι είδα στο what's up app. Το κουπόνι μέχρι πότε μπορείς να το ενεργοποιήσεις?

Σκεφτόμουν να το βάλω μόλις αλλάξει ο μήνας,εξακολουθεί να ισχύει και η προσφορά και το serial μέχρι 15/07?

Ευχαριστώ παιδιά!

Δημοσ.
Στις 20/4/2024 στις 1:01 ΜΜ, panosno1com είπε

Εμενα δεν εχει ερθει το sms. Βεβαια περσι ή προπερσι με παιρναν τηλ απο το 13888 και καλα προσφορα μονο για μενα 5 ευρω το μηνα για ενα χρονο

Πριν λίγη ώρα ενεργοποίησα το πακέτο αλλά μέχρι στιγμής κι εμένα δεν μου έχει το sms με το κουπόνι!

Ενεργοποίησα το σωστό πακέτο DIY: Το ακριβότερο DIY πακέτο των 13,50 ευρώ, δηλαδή αυτό που έχει το κουπόνι με το entertainment pack cosmote tv.

Καμμιά ιδέα τι μπορεί να παίζει? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, smpt είπε

Αν δεν έχει έρθει το sms , Καλύτερα να μιλήσεις στο chat του facebook

Φίλε μου με πρόλαβες! Τελικά σήμερα μόλις άνοιξα το κινητό ήρθε το sms με τον κωδικό! Σε εσάς είχε έρθει αμέσως στο κλικ της ενεργοποίησης του DIY πακέτου?Σκεφτόμουν ότι ίσως να μην μου ήρθε αμέσως το sms επειδή είχα κάνει αλλαγή πακέτου ΑΛΠΑΚ σε what's up και είχα ξεχάσει να κάνω ένα reboot το κινητό.Ίσως να έπαιξε κι αυτό ρόλο.

Τώρα έφτιαξα ένα νέο cosmote id με username κάποιο e-mail μου.Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω το cosmote id το βασικό που έχει και τη σταθερή μου σύνδεση ή το καινούργιο cosmote id που έφτιαξα? Το βασικό cosmote id έχει ένα ανενεργό παλιό πακέτο tv χωρίς δέσμευση και σκέφτομαι μήπως παίζει καμμιά ασυμβατότητα όπως έλεγε και ένας φίλος σε προηγούμενο post.

Τον επόμενο μήνα (αν συνεχίσει η προσφορά φυσικά) θα μπορεί κάποιος να δημιουργήσει από την αρχή κάποιο άλλο cosmote id διαγράφοντας πρώτα το παλιό?

Επίσης το serial ήρθε και σε εσάς στη μορφή xxxx-xxxx-xxxx-xxxx  ? Το περάσατε όπως είναι μαζί με τις παύλες?Επίσης τη διαδικασία την κάνατε από pc ή από smartphone?

Επεξ/σία από ultrahd
Δημοσ.

Φτιάξε ενα νέο cosmote ID και κράτα αυτό για οσο είναι ενεργή η προσφορά.
το serial το έκανα  copy/paste απο PC

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, smpt είπε

Φτιάξε ενα νέο cosmote ID και κράτα αυτό για οσο είναι ενεργή η προσφορά.
το serial το έκανα  copy/paste απο PC

Κι εγώ μάλλον με το καινούργιο cosmote id σκέφτομαι να προχωρήσω.

Το serial το έκανες copy/paste από το PC. Την διαδικασία με την εισαγωγή του serial και τα επόμενα βήματα,τα έκανες σε PC ή σε smartphone?

Δημοσ.

Όλα από pc.

Προσωπικά προσπαθώ να αποφεύγω το τηλέφωνο. Αισθάνομαι πιο άνετα με τη μεγάλη οθόνη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έγινε η διαδικασία από το pc, πιστεύω να είναι όλα καλά! Μου ήρθε και το sms για το καλωσορισμα στο τέλος της διαδικασίας. Δεν πρόλαβα βέβαια ακόμα να το δοκιμάσω στο cosmote app , αλλά πιστεύω να μην έχουμε καποιο θέμα.

Να ευχαριστήσω πολύ το φίλο μας και όλους για τη βοήθεια.

Απ' ότι βλέπω μέχρι στιγμής η προσφορά ισχύει μέχρι 15/07 και τα κουπόνια επίσης μπορούν να εξαργυρωθουν μέχρι 15/07.Να το κοιτάμε το θέμα να ενημερωθούμε αν τυχόν δωθεί κάποια παράταση όπως δώθηκε μέχρι τώρα.

Μια ερώτηση ακόμα σε όσους μπορεί να γνωρίζουν : Κάτι θυμάμαι πως στα πακέτα χωρίς δέσμευση μπορεί η εφαρμογή cosmote app να εγκατασταθεί σε μέχρι 10 συσκευές ταυτόχρονα με ταυτόχρονη θέαση σε μόνο 1 συσκευή.Επιπλεον με το δωρεάν πακέτο των έξτρα συσκευών έχεις ταυτόχρονη θέαση σε έως 3 συσκευές με εξαίρεση τα αθλητικά κανάλια που παίζουν μόνο σε 1.

Στο συγκεκριμένο δωρεάν entertainment pack γνωρίζει κάποιος τι ισχύει για μέγιστο αριθμό συσκευών προς εγκατάσταση και για ταυτόχρονες θεάσεις?

Επεξ/σία από ultrahd
Δημοσ.
12 ώρες πριν, ultrahd είπε

Έγινε η διαδικασία από το pc, πιστεύω να είναι όλα καλά! Μου ήρθε και το sms για το καλωσορισμα στο τέλος της διαδικασίας. Δεν πρόλαβα βέβαια ακόμα να το δοκιμάσω στο cosmote app , αλλά πιστεύω να μην έχουμε καποιο θέμα.

Να ευχαριστήσω πολύ το φίλο μας και όλους για τη βοήθεια.

Απ' ότι βλέπω μέχρι στιγμής η προσφορά ισχύει μέχρι 15/07 και τα κουπόνια επίσης μπορούν να εξαργυρωθουν μέχρι 15/07.Να το κοιτάμε το θέμα να ενημερωθούμε αν τυχόν δωθεί κάποια παράταση όπως δώθηκε μέχρι τώρα.

Μια ερώτηση ακόμα σε όσους μπορεί να γνωρίζουν : Κάτι θυμάμαι πως στα πακέτα χωρίς δέσμευση μπορεί η εφαρμογή cosmote app να εγκατασταθεί σε μέχρι 10 συσκευές ταυτόχρονα με ταυτόχρονη θέαση σε μόνο 1 συσκευή.Επιπλεον με το δωρεάν πακέτο των έξτρα συσκευών έχεις ταυτόχρονη θέαση σε έως 3 συσκευές με εξαίρεση τα αθλητικά κανάλια που παίζουν μόνο σε 1.

Στο συγκεκριμένο δωρεάν entertainment pack γνωρίζει κάποιος τι ισχύει για μέγιστο αριθμό συσκευών προς εγκατάσταση και για ταυτόχρονες θεάσεις?

Επειδη το έχω μπορεις να βλέπεις σε μία και μόνο συσκευή.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, louben είπε

Επειδη το έχω μπορεις να βλέπεις σε μία και μόνο συσκευή.

Σε ευχαριστούμε! Το αναμενόμενο λοιπόν,θέαση σε 1 μόνο συσκευή, εφόσον δεν αναφέρεται και πουθενά να συμπεριλαμβάνεται το πακέτο έξτρα συσκευών το οποίο θα τις έκανε έως 3 ταυτόχρονες θεάσεις (εκτός των αθλητικών καναλιών στα οποία είναι μέχρι 1 θέαση κάθε στιγμή)

Η εγκατάσταση του cosmote app μπορεί να γίνει ταυτόχρονα σε έως 10 διαφορετικές συσκευές?

Τονίζω ότι μιλάμε για ταυτόχρονη εγκατάσταση του cosmote app σε έως 10 συσκευές και όχι σε ταυτόχρονη θέαση σε αυτές τις 10 συσκευές προφανώς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/7/2024 στις 7:53 ΜΜ, Arkin είπε

Εγω το εχω σε 10 συσκευες και βλεπω ταυτοχρονα απο τις 3. 

Πώς και σε αφήνει να βλέπεις ταυτόχρονα από τις 3 (εκτός αθλητικών καναλιών)?

Ρωτάω γιατί ενώ στην αρχή της προσφοράς,γύρω στο Φλεβάρη σου έδινε μαζί με το entertainment pack και το πακέτο έξτρα συσκευών δωρεάν,όπως έχει αναφέρει φίλος μας σε προηγούμενο post,πλέον απ' ότι φαίνεται δεν το δίνει.

Συγκεκριμένα στο τελικό email που σου έρχεται,κάτω από το entertainment pack δεν αναφέρεται το πακέτο των έξτρα συσκευών.Επομενως μάλλον δεν θα πρέπει να το δίνει πλέον με την προσφορά.

Γι αυτό αν θέλεις πες μας τι αναφέρει σε εσένα.

Επεξ/σία από ultrahd
  • Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, ultrahd είπε

Πώς και σε αφήνει να βλέπεις ταυτόχρονα από τις 3 (εκτός αθλητικών καναλιών)?

Ρωτάω γιατί ενώ στην αρχή της προσφοράς,γύρω στο Φλεβάρη σου έδινε μαζί με το entertainment pack και το πακέτο έξτρα συσκευών δωρεάν,όπως έχει αναφέρει φίλος μας σε προηγούμενο post,πλέον απ' ότι φαίνεται δεν το δίνει.

Συγκεκριμένα στο τελικό email που σου έρχεται,κάτω από το entertainment pack δεν αναφέρεται το πακέτο των έξτρα συσκευών.Επομενως μάλλον δεν θα πρέπει να το δίνει πλέον με την προσφορά.

Γι αυτό αν θέλεις πες μας τι αναφέρει σε εσένα.

Εγώ έχω κανονικό συμβόλαιο cinema pack και εχω απο τοτε που γύρισα από δορυφορικο σε android box 3 συσκευές ταυτόχρονη θέαση. 

Δημοσ.

Αγορά προχθές εκ νέου πακέτου DIY και δεν ήρθε ο κωδικός,μίλησα στο τσατ κ μετά από τρεις διαφορετικές συζητήσεις άνοιξαν ticket κ περιμένω...Έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα?Να πω ότι βλέπω μέσα ένα δύο παλιά κουπόνια,ένα που έχω χρησιμοποιήσει κ ένα που λήγει 15/7 κ θα το βάλω σε λίγες μέρες,το τρίτο άφαντο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...