nyne Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Σας παίζει?Γιατί βγάζει μήνυμα ότι έχει πρόβλημα η εφαρμογή κ να δοκιμάσουμε αργότερα... Άκυρο κάποιο θέμα είχε χθες το βράδυ σήμερα παίζει κανονικά! Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2024 από nyne
volleyball Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Καλησπέρα. Έχει βάλει κάποιος πρόσφατα το πακέτο και του έχει έρθει κανονικά ο κωδικός για την προσφορά ; 1
greatst Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Τον Φεβρουάριο που είχα πάρει το ίδιο δώρο με το DIY είχε και το Πακέτο extra συσκευών, ενώ τώρα δεν μου το έδωσε. Όσες/όσοι πήρατε το δώρο πρόσφατα σας έδωσε και το Πακέτο extra συσκευών; Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2024 από greatst
smpt Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 πως βλεπεις αν το εχεις? Γιατι δεν μπορω να καταλαβω την εφαρμογη. εκτός αν ειναι trial and error
greatst Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, smpt είπε πως βλεπεις αν το εχεις? Γιατι δεν μπορω να καταλαβω την εφαρμογη. εκτός αν ειναι trial and error Το γράφει στο email που έρχεται όταν ενεργοποιείς το δώρο. Στο σημείο Λεπτομέρειες παραγγελίας και κάτω από το COSMOTE TV Streaming γράφει Entertainment Pack. Την πρώτη φορά (πρώτο δώρο) κάτω από αυτό έγραφε και Πακέτο extra συσκευών, κάτι που δεν γράφει στο δεύτερο δώρο. Επίσης, το καταλαβαίνεις στην πράξη: μπορείς να δεις ταυτόχρονα περιεχόμενο σε περισσότερες από μία συσκευές (πχ: τηλεόραση και υπολογιστή). Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2024 από greatst
smpt Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2024 οχι δεν παίζει. ουτε στο email ειναι, ούτε ανοίγει δυο streams. 1
ultrahd Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Στις 6/6/2024 στις 1:50 ΜΜ, panosno1com είπε Εμενα ληγει και οταν παιρνω το πακετο βαζω το serial στο site και ξανανοίγει -συνεχιζει.. πηρα το πακετο 1η του μηνα Το συγκεκριμένο serial που ακριβώς στο site το βάζουμε ?? Δεν έχω καταλάβει αυτό το serial (που λογικά φαντάζομαι ότι σου έρχεται με sms αφού ενεργοποιήσεις το πακέτο DIY) που ακριβώς στο site πρέπει να το βάλεις? Επίσης η διαδικασία γίνεται από το site της cosmote ή από το cosmote app σε κινητό? Επίσης μήπως μπορεί κάποιος να μας πει αν τα κανάλια village cinema hd,tcm,FX,FX LIFE ,cosmote series, cosmote series marathon hd ,cosmote cinema 1,2,3 HD αν υπάρχουν όλα στο entertainment pack που δίνει δώρο? Αν είδα καλά πρέπει να τα έχει όλα τα cinema,ντοκυμαντερ με εξαίρεση το nat geo wild το οποίο το έχει μόνο στο full.Ενώ το απλό nat geo hd υπάρχει και στο entertainment pack. Θα μπορούσε κάποιος που το έχει δουλέψει να μας εξηγήσει λίγο παραπάνω τη διαδικασία πως γίνετε? Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια από φίλους που το έχουν δοκιμάσει και γνωρίζουν τη σχετική διαδικασία!
ultrahd Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Παιδιά μήπως τουλάχιστον μπορεί κάποιος να μας αναφέρει: Για να πάρεις τη συγκεκριμένη προσφορά θα πρέπει πιο μπροστά να έχεις δημιουργήσει κάποιο cosmote id ( με email για username + password) ή σου δίνει αυτόματα κάποια credentials από cosmote id για να κάνεις login? Επίσης πρέπει να κάνεις την διαδικασία της παραγγελίας του entertainment pack από το site ή από το cosmote app ή είναι ήδη έτοιμο και απλά κανείς login με τo cosmote id που σου δίνει? Επίσης παιδιά ισχύει ακόμα ή όχι? Στη σελίδα του what's up αναφέρει στους όρους για μέχρι 31/05 .Μήπως απλά δεν έχουν ανανεώσει την ημερομηνία? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
smpt Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Μπορείς να πάρεις τον κωδικό πού θα έρθει με sms στο κινητό και να τον χρησιμοποιήσεις σε όποιο cosmote ID θέλεις. Ακόμα και να φτιάξεις καινούριο. Σου στέλνει link με την διαδικασία. Δεν κάνεις καμιά παραγγελία από πριν. Το κάνεις αφού έρθει ο κωδικός. Δεν έχουν ανανεώσει την ημερομηνία. Η προσφορά είναι διαθέσιμη αν την βλέπεις στο DIY πακέτο.
ultrahd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, smpt είπε Μπορείς να πάρεις τον κωδικό πού θα έρθει με sms στο κινητό και να τον χρησιμοποιήσεις σε όποιο cosmote ID θέλεις. Ακόμα και να φτιάξεις καινούριο. Σου στέλνει link με την διαδικασία. Δεν κάνεις καμιά παραγγελία από πριν. Το κάνεις αφού έρθει ο κωδικός. Δεν έχουν ανανεώσει την ημερομηνία. Η προσφορά είναι διαθέσιμη αν την βλέπεις στο DIY πακέτο. Φίλε μου αρχικά να σε ευχαριστήσω για την απάντηση! Τον κωδικό που μου στέλνει μπορώ να τον χρησιμοποιήσω σε όποιο cosmote id θέλω (σε υφιστάμενο ή να φτιάξω νέο). Ωστόσο πως ακριβώς τον χρησιμοποιώ αυτόν τον κωδικό που μου στέλνει? Μήπως πρέπει να μπω στη δημιουργία νέας παραγγελίας για entertainment pack και κάπου στη διαδικασία υπάρχει κάποιο πεδίο όπου θα πρέπει να πληκτρολογησω τον κωδικό που μου ήρθε στο sms ? Δηλαδή μετά που μου έρθει ο κωδικός με sms,μπαίνω στην παραγγελία του entertainment pack μηνιαίου πακέτου χωρίς δέσμευση,βάζω το επιθυμητό cosmote id και κάπου στη διαδικασία έχει κάποιο πεδίο στο οποίο βάζω τον κωδικό που μου ήρθε με sms ? Επίσης τη διαδικασία της παραγγελίας του entertainment pack ,έχει σημασία αν θα την κάνεις μέσα από το mycosmote app ή μέσα από το mycosmote web ( από την ιστοσελίδα της cosmote δηλαδή,στο mycosmote) ? Επίσης μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει πρόβλημα αν στο cosmote id που θα βάλω υπάρχει ήδη κάποιο παλιό μη ενεργο μηνιαίο πακέτο χωρίς δέσμευση? Μιλάμε για πακέτο το οποίο υπήρχε για ένα μήνα κάποια στιγμή παλιά και μετά τερματίστηκε και τώρα είναι ανενεργό,απλά εμφανιζεται στη σελίδα του mycosmote. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2024 από ultrahd
smpt Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Αυτό είναι το sms που έρχεται. Μην το σκέφτεσαι είναι πολύ απλό και δεν έχει σημασία αν έχεις ήδη ID η οχι Μόνο στο τελευταίο δεν μπορώ Να σου απαντήσω γιατί δεν είχα ποτέ cosmote ΤV. Αλλά γιατί να παιδεύεσαι, κάνε ένα νέο να τελειώνεις. ΠHPEΣ ΔΩPO 1 MHNA COSMOTE TV ENTERTAINMENT PACK, ΓIA NA AΠOΛAYΣEIΣ ΠΛOYΣIO ΠEPIEXOMENO ME TAINIEΣ & ΣEIPEΣ! ENEPΓOΠOIHΣE THN YΠHPEΣIA EIΣAΓONTAΣ TON KΩΔIKO xxxxxxxxxxxxx ΣTO https://cosmote.gr/whatsup_cosmotetv KAI AKOΛOYΘHΣE TA BHMATA. ΘA ΣOY ZHTHΘEI NA ΣYNΔEΘEIΣ ΣTO COSMOTE ID, AN ΔEN EXEIΣ MΠOPEIΣ NA ΦTIAΞEIΣ NEO ME TO EMAIL ΣOY. O KΩΔIKOΣ MΠOPEI NA XPHΣIMOΠOIHΘEI EΩΣ 15/4. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2024 από smpt
ultrahd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Φίλε μου και πάλι σε ευχαριστώ, προσπαθώ να καταλάβω τη διαδικασία σιγά σιγά... Αν κατάλαβα καλά το καλύτερο θα είναι πρώτα να έχω φτιάξει ένα cosmote id και στη συνέχεια αφού έχω φτιαγμένο,έτοιμο cosmote id ,να πατήσω στο παραπάνω link και να προχωρήσω τα βήματα της διαδικασίας. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θα μου ζητηθεί να συνδεθώ στο cosmote id όπως διαβάζω παραπάνω. Μήπως θυμάσαι στο περίπου τι σου ζητάει στα βήματα που έχει μετά που πληκτρολογείτε τον κωδικό?
smpt Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 Αν θυμάμαι καλά, να επιλέξεις το πακετο(ένα ειναι) και να συμφωνήσεις με τους όρους.
panosno1com Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 Σήμερα προ ολιγου εβαλα το πακετο και το sms με το serial ηρθε κανονικα, μπηκα στο link που μου ειχε το sms και το πηρα για ενα ακομα μηνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις