panosno1com Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 39 λεπτά πριν, ktikti είπε Είχα και είχα και εγώ πάρει την προσφορά πριν ένα μήνα και σήμερα τυχαία μπήκα από το κινητό να δω αν παίζει χωρίς να έχω κάνει ανανέωση και βλέπω κανονικά!! δεν ξέρω τι γίνεται στα υπόψιν ότι έκανα νέα σύνδεση κινητό και σταθερό. Μάλιστα βλέπω και αθλητικά Αυτο που δινει το πακετο ειναι το entertainment, εχει τοπικα, τα digea, τα σινεμα και κατι με μοδα και σελετριμπις και ντοκιμαντερ! Μαλλον η νεα συνδεση που εκανες ειναι μαζι με το sport ή το φουλ πακ 😄 Εμενα μου ηρθε sms οτι η δοκιμαστικη περιοδος τελειωσε και η σύνδεση διακοπηκε αυτοματα. Ομως εβαλα το πακετο και παλι και εβαλα το serial στο site και συνεχιζω για ενα μηνα, βεβαια ειναι "νεα συνδεσγ" ουσιαστικά, μου ρθε sms που λεει οτι ενεργοποιηθηκε για ενα μηνα κλπ
ktikti Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 18 λεπτά πριν, panosno1com είπε Αυτο που δινει το πακετο ειναι το entertainment, εχει τοπικα, τα digea, τα σινεμα και κατι με μοδα και σελετριμπις και ντοκιμαντερ! Μαλλον η νεα συνδεση που εκανες ειναι μαζι με το sport ή το φουλ πακ 😄 Εμενα μου ηρθε sms οτι η δοκιμαστικη περιοδος τελειωσε και η σύνδεση διακοπηκε αυτοματα. Ομως εβαλα το πακετο και παλι και εβαλα το serial στο site και συνεχιζω για ενα μηνα, βεβαια ειναι "νεα συνδεσγ" ουσιαστικά, μου ρθε sms που λεει οτι ενεργοποιηθηκε για ενα μηνα κλπ Φίλε δεν έχω βάλει τηλεόραση καθόλου έχω σύνδεση μόνο κινητό απεριόριστα και adsl με σταθερο τηλέφωνο, όχι πακέτο τηλεόρασης. δεν ξέρω τι έχει γίνει...με τα ίδια στοιχεία που χα ενεργοποιήσει πριν ενα μηνα ξαναμπηκα. Και εμένα έχει διακοπή η σύνδεση και δεν μπορούσα να μπω και έτσι τυχαια σήμερα το δοκίμασα και μπήκε..δεν ξέρω τι γίνεται στην εφαρμογή της cosmote που μπήκα να ελέγξω δεν αναφέρει ότι εγώ ενεργοποιημένο πακέτο τηλεόρασης.
nyne Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 Κάτι παίζει διότι κ εγώ έχω πακέτο με το μήνα,το έκοψα και ενώ δεν έχω χρεωθεί έχω φουλ πακέτο ενεργοποιημένο...Να πω ότι έχω κουπόνι από το what's up αλλά δεν το έχω βάλει. 1
pan82 Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 9 λεπτά πριν, nyne είπε Κάτι παίζει διότι κ εγώ έχω πακέτο με το μήνα,το έκοψα και ενώ δεν έχω χρεωθεί έχω φουλ πακέτο ενεργοποιημένο...Να πω ότι έχω κουπόνι από το what's up αλλά δεν το έχω βάλει. Kι εγώ το ίδιο πήρα πακέτο πριν δυο μήνες πήρα δεύτερο κωδικό πριν ένα αλλά ακόμα δεν έχει λήξει το πρώτο οπότε δε τον ενεργοποίησα καν και παίζει κανονικά ακόμα κοντά δυο μήνες τώρα 1 1
nyne Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 Ωραία άμα έχω full πακέτο τσάμπα δε με χαλάει.Αφαιρεσα καλού κακού κ τη κάρτα μέσα από την εφαρμογή της κοσμοτε.
pan82 Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, nyne είπε Ωραία άμα έχω full πακέτο τσάμπα δε με χαλάει.Αφαιρεσα καλού κακού κ τη κάρτα μέσα από την εφαρμογή της κοσμοτε. Mα δε θυμάμαι να μου ζήτησε μέσα κάρτα για τη δωρεάν συνδρομή από το whats up, ο αντ1 plus ζήτηση και έβαλα κάρτα
nyne Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 Εγώ είχα αγορασμενο μηνιαίο πακέτο γι'αυτό κ είχα κάρτα μέσα.
panosno1com Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 Κριμα, πατησα να μπει cosmote sport 3 και μου λεει μη διαθεσιμο 😄
alexariz111 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Στις 24/2/2024 στις 10:56 ΠΜ, atrias είπε Με κάθε ενεργοποίηση πακέτου WHAT'S UP DIY 7GB & 400' αποστέλλεται εντός ολίγου με sms ο κωδικός του κουπονιού, για την ενεργοποίηση του COSMOTE TV Entertainment Pack, Δωρεάν για 1 μήνα! Η προσφορά ισχύει για ενεργοποιήσεις του πακέτου WHAT'S UP DIY 7GB & 400' μέχρι και 31/3/24 https://www.whatsup.gr/paketa/DI Ισχύει η προσφορά ακόμα; Επειδή στο whats up εμένα μου το βγάζει ακόμα και δεν λέει μέχρι κάποια ημερομηνία Στις 31/3/2024 στις 9:45 ΜΜ, eko13 είπε Τελικα δεν αρκει να παρεις το πακετο και να μπεις με το id σου στην cosmote tv πρεπει να κλικαρεις το λινκ και να βαλεις εναν κωδικο που σου εχουν στειλει στο sms Καλημέρα, κάπου μπερδεύτηκα μάλλον! Εμένα μου βγάζει στο cosmote tv app ότι δεν έχω ενεργή συνδρομή και μου λεει "αγορά τώρα". Τι πρέπει να κάνω, μπορείς να βοηθήσεις;
eko13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Είναι μέχρι 31/5 για αυτό το βγάζει ακόμα 1/6 θα δείξει αν το συνεχίσει...
eko13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Από ότι φαίνεται δεν πάει για ανανέωση η προσφορά ακόμα μέχρι 31/5 γράφει, το ανανέωσα μια τελευταία φορά και θα έχω TV μέχρι 30/6. Μετά γυρναω πάλι στα φθηνότερο πακέτο που έβαζα με 9 ευρώ.
HatTrick Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Στις 2/5/2024 στις 10:50 ΠΜ, pan82 είπε Kι εγώ το ίδιο πήρα πακέτο πριν δυο μήνες πήρα δεύτερο κωδικό πριν ένα αλλά ακόμα δεν έχει λήξει το πρώτο οπότε δε τον ενεργοποίησα καν και παίζει κανονικά ακόμα κοντά δυο μήνες τώρα εγω ειχα κάνει κανονικά συνδρομη μηναία,μου την ακύρωσαν χωρίς λόγο στους 2 μηνες,αν και ειχα βαλει αυτοματη πληρωμη μεσω καρτας και μου ενεργοποιηθηκε χωρις να κανω σχετικό αίτημα παλιότερη συνδρομη sport pack που ειχε διακοπή κάποιους μήνες.Μίλησα μαζί τους,έμοιαζαν να μην μπορουν να καταλάβουν γιατί και να εξηγήσουν τι έχει γίνει και μου ειπαν απλά να κάνω νέα συνδρομή.Καλό περιεχόμενο έχει η cosmote tv αλλά η εφαρμογή της σε ολες τις συσκευές ειναι πραγματικά άθλια,σε σημείο που την τελευταία βδομάδα 2-3 που έχω δοκιμάσει να δω απο tv,tablet,pc,smartphone η εφαρμογη δεν ανοίγει κάν...
eko13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2024 Δοκιμασε κανεις να παρει την προσφορα χθες ή σημερα? Το μπανερακι υπαρχει ακομα στην εφαρμογη, αλλα τους ορους λεει μεχρι 31/5.
pan82 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Στις 2/6/2024 στις 7:23 ΜΜ, eko13 είπε Δοκιμασε κανεις να παρει την προσφορα χθες ή σημερα? Το μπανερακι υπαρχει ακομα στην εφαρμογη, αλλα τους ορους λεει μεχρι 31/5. Tελικα πρίν λίγο ενημερώθηκε το site και πήγε για ενεργοποίησεις μέχρι 15/7 πλέον η cosmote tv. Εγώ πάντως είμαι ήδη στο τρίτο μήνα και παίζει κανονικά με το πρώτο κωδικό και στον αδερφό μου κόντευει στον 1,5 μήνα και δεν έχει διακοπει. 2
panosno1com Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Εμενα ληγει και οταν παιρνω το πακετο βαζω το serial στο site και ξανανοίγει -συνεχιζει.. πηρα το πακετο 1η του μηνα Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2024 από panosno1com
Προτεινόμενες αναρτήσεις