Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, eko13 είπε

Και για τον Απριλιο, ανανεωθηκε για ενεργοποιησεις μεχρι 30/4

Πολύ σωστά....ίσως καλό θα ήταν να διορθωθεί και το 1ο ποστ

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-04-01 140720.png

Επεξ/σία από ak156
  • Like 1
Δημοσ.
10 minutes ago, StavrosD said:

Νομίζω ότι δεν ήταν μέχρι 30/4/2024 η προσφορά αλλά την αλλάξανε την ημερομηνία πρόσφατα.

ναι αυτό έγινε

όταν είχε postάρει εγώ ήταν μέχρι 31/3 (copy paste το είχα πάρει)

τώρα πλέον το πήγαν μέχρι 30/4

Δημοσ.

Να δω αν θα το προλάβω, γιατί κάπου τέλος του μήνα, λήγει το καρτοσυμβόλαιό μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έβαλα να δω Star Trek - Strange New Words (Series Marathon) και μου δείχνει ένα σωρό διαφημίσεις όταν πάω να δω ένα επεισόδιο.

Είναι λογικό να έχει διαφημίσεις; Έχει και το κανονικό διαφημίσεις ή μόνο το δωρεάν του whatsup;

Επεξ/σία από StavrosD
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, StavrosD είπε

Έβαλα να δω Star Trek - Strange New Words (Series Marathon) και μου δείχνει ένα σωρό διαφημίσεις όταν πάω να δω ένα επεισόδιο.

Είναι λογικό να έχει διαφημίσεις; Έχει και το κανονικό διαφημίσεις ή μόνο το δωρεάν του whatsup;

Σαν το YouTube ας πούμε ή λες για διαφημίσεις μετά το επεισόδιο;

Επεξ/σία από Brainmorf
Δημοσ.

Σαν να είναι εγγραφή από τηλεοπτικό πρόγραμμα. Έχει διαφημίσεις όχι μόνο για προϊόντα αλλά και για άλλες ταινίες, αγώνες, κλπ.

Τώρα που το ξαναείδα παρατήρησα ότι έχει μόνο πριν και μετά διαφημίσεις. Περίπου 2 λεπτά πριν και 5 λεπτά μετά. Έψαχνα το τέλος για να θυμηθώ ποιο επεισόδιο είχα δει τελευταίο και όπου και να έκανα κλικ προς το τέλος έβλεπα διαφημίσεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, StavrosD είπε

Σαν να είναι εγγραφή από τηλεοπτικό πρόγραμμα. Έχει διαφημίσεις όχι μόνο για προϊόντα αλλά και για άλλες ταινίες, αγώνες, κλπ.

Τώρα που το ξαναείδα παρατήρησα ότι έχει μόνο πριν και μετά διαφημίσεις. Περίπου 2 λεπτά πριν και 5 λεπτά μετά. Έψαχνα το τέλος για να θυμηθώ ποιο επεισόδιο είχα δει τελευταίο και όπου και να έκανα κλικ προς το τέλος έβλεπα διαφημίσεις.

Είναι τηλεοπτικό πρόγραμμα. Ανάμεσα στα επεισόδια έχει διαφημίσεις 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα εάν θέλει κάποιος επιπλεόν κωδικό να μου στείλει μήνυμα έχω δυο που δεν τους χρησιμοποιώ γιατί έχω ήδη cosmote full pack  οπότε θα πάνε χαμένοι.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια θα το πάω με σειρά προτεραιότητας να ξέρετε δεν έχω μόνο δυο κωδικούς όσους παίρνω θα στέλνω με βάσει την ώρα που μου έχετε στείλει εσείς. Ήδη έχω στείλει τρεις σε παιδία του forum. Οι κωδικοί λένε ενεργοποίηση μέχρι 15/5/2024  23:59 για να ξέρετε.

Επεξ/σία από ntinos82st
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έκανα ανανέωση χθες και μου λέει ενεργοποίηση κωδικου έως 15/4, όχι 15/5. Δεν ξέρω γιατί. Εντωμεταξύ έχω κάνει την προηγούμενη ενεργοποίηση πριν καμιά βδομάδα. Εάν κάποιος τον θέλει,  μου λέει.

Επεξ/σία από Bigi444444
Δημοσ.
10 ώρες πριν, ntinos82st είπε

Καλησπέρα στην ομάδα εάν θέλει κάποιος επιπλεόν κωδικό να μου στείλει μήνυμα έχω δυο που δεν τους χρησιμοποιώ γιατί έχω ήδη cosmote full pack  οπότε θα πάνε χαμένοι.

καλησπερα με ενδιαφερει ενας κωδικος αν εχεις

ευχαριστω

Δημοσ.
1 hour ago, panbil said:

καλησπερα με ενδιαφερει ενας κωδικος αν εχεις

ευχαριστω

δεν ε΄χω αυτή την στιγμή άλλους έδωσα 8 που είχα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...