Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, είμαι σε αναζήτηση νέας τροφής μιας και η platinum που έδινα μέχρι πρότεινως έχει φτάσει τις τιμές στα ύψη.
Ιδανικά θα έδινα μέχρι 3,00€/kg όμως μπορώ να δώσω και κάτι παραπάνω αρκεί να είναι όσο πιο value (αγοράζω συσκευασίες 15kg + )
Ο σκύλος μου είναι ενήλικος, μέσου μεγέθους και ενέργειας και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, ένα κανονικό σκυλί δηλαδή.

Μάλλον θα καταλήξω στη Brit μάρκα, ωστόσο ευελπιστώ να πάρω κάποιες γνώμες.

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, Gatoskylo8 said:

Καλημέρα, είμαι σε αναζήτηση νέας τροφής μιας και η platinum που έδινα μέχρι πρότεινως έχει φτάσει τις τιμές στα ύψη.
Ιδανικά θα έδινα μέχρι 3,00€/kg όμως μπορώ να δώσω και κάτι παραπάνω αρκεί να είναι όσο πιο value (αγοράζω συσκευασίες 15kg + )
Ο σκύλος μου είναι ενήλικος, μέσου μεγέθους και ενέργειας και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, ένα κανονικό σκυλί δηλαδή.

Μάλλον θα καταλήξω στη Brit μάρκα, ωστόσο ευελπιστώ να πάρω κάποιες γνώμες.

Εμείς σε σκυλί με περιγραφή όπως το δικό σου, δίνουμε 4 χρόνια τώρα Purina Tonus Dog Chow Classic Adult 10kg (εναλλάσουμε όταν τελειώνει το σακί κοτόπουλο/αρνί/σολωμό). Βγαίνει λίγο κάτω ή περίπου 3,00€/kg.

Με τη δικιά μας δεν είχαμε ποτέ κανένα θέμα, No2, τρίχωμα κτλ όλα καλά.

Αλλά κάθε σκυλί μπορεί να είναι διαφορετικό...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, swstost είπε

Εμείς σε σκυλί με περιγραφή όπως το δικό σου, δίνουμε 4 χρόνια τώρα Purina Tonus Dog Chow Classic Adult 10kg (εναλλάσουμε όταν τελειώνει το σακί κοτόπουλο/αρνί/σολωμό). Βγαίνει λίγο κάτω ή περίπου 3,00€/kg.

Με τη δικιά μας δεν είχαμε ποτέ κανένα θέμα, No2, τρίχωμα κτλ όλα καλά.

Αλλά κάθε σκυλί μπορεί να είναι διαφορετικό...

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, της έδινα tonus και παλαιότερα οπότε την τρώει χωρίς πρόβλημα.
Ωστόσο, θα ήθελα να αγοράσω κάτι το οποίο θα έχει πρώτο συστατικό το κρέας και όχι τα δημητριακά!

3 ώρες πριν, Tsino είπε

Mojestic δίνω εγώ και είναι πολύ καλή. Και Ελληνική εταιρία.  

Φαίνεται να έχει καλά συστατικά για την τιμή που τα προσφέρει, σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...