Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια

Πριν 3 βδομάδες αγόρασα μια και καλα καινούργια ξυριστική μηχανή από ένα σκρουτζομάγαζο αλλά ήταν μεταχειρισμένη! 

Μια Kemei 2028  Gold

1ον στο λαιμό και δεξία αριστερά δεν ξυρίζει καθόλου τις τρίχες

2ον Όταν την άνοιξα είχε ένα μεγάλο σημάδι απο δαχτυλιές στο μπροστινό μέρος και επίσης μύριζε πολύ ασχημα όταν την πρωτοάνοιξα οι λεπίδες

και 3ον το λαδάκι καθαρισμού που είχε μέσα ήταν σχεδον άδειο και κολλημένο πρόχειρα απο πανω το καπάκι του λαδιο σαν να προσπαθησαν να λιώσουν το στομιο με αναπτηρα

Το σκρουτζομάγαζο που το πήρα μετά είδα ότι δεν έχει τηλέφωνο επικοινωνίας και έχει 110 αρνητικές αξιολογήσεις και 140 θετικές

και εγώ έπεσα στην κακή περίπτωση .Αλλά αυτό είναι αισχρό να σου πουλάνε χρησιμοποιημένη ξυριστική μηχανή!

Επεξ/σία από MrGalaxy
  • Haha 1
Δημοσ.

ε εντάξει. πάθημα για την επόμενη φορά να διαλέγεις σωστά με καλή φήμη καταστήματα και όχι το απολύτως φθηνότερο παραμάγαζο

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, MrGalaxy είπε

2ον Όταν την άνοιξα είχε ένα μεγάλο σημάδι απο δαχτυλιές στο μπροστινό μέρος και επίσης μύριζε πολύ ασχημα όταν την πρωτοάνοιξα οι λεπίδες

Δεν θέλω να ξέρω τι μύριζε...

• Haha 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε

4,3/5 ομως στο σκρουτζ. σορυ αλλα καλα να παθεις. δεν ψωνιζουμε απο μαγαζια χωρις φυσικη υποσταση

μετά από αυτό που έπαθα ,παντα θα κοιτάω το μαγαζί να έχει στις 100 θετικές άντε 3-4 αρνητικές

• Like 1
Δημοσ.

Κάποιος την αγόρασε, την άνοιξε, τη δοκίμασε και έκανε χρήση της υπαναχώρησης των 14 ημερών. Το κατάστημα την ξαναπούλησε σαν καινούρια. 

• Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Κάποιος την αγόρασε, την άνοιξε, τη δοκίμασε και έκανε χρήση της υπαναχώρησης των 14 ημερών. Το κατάστημα την ξαναπούλησε σαν καινούρια. 

Και εντωμετάξυ για συσκευες περιποιησης αυτό απαγορέυεται φυσικα ,αλλά στα @@ τους το καταστημα

Δημοσ.
3 minutes ago, MrGalaxy said:

Και εντωμετάξυ για συσκευες περιποιησης αυτό απαγορέυεται φυσικα ,αλλά στα @@ τους το καταστημα

μεταξύ σοβαρού και αστείου και επειδή μιλάμε για @@.... αν δεις τίποτα μετά το ξύρισμα, έφυγες σφαίρα για δερματολόγο-αφροδισιολόγο. 

• Haha 1
Δημοσ.

Κανονικά οι ξένες @@δότριχες θα έπρεπε να σε αποτρέψουν να την χρησιμοποιήσεις..😂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Sorry αλλά την δοκίμασες κιόλας στο πρόσωπό σου?

426620864_366471959585138_7585118867754155012_n.jpg.7d0eb005800622653b6d7965559c605c.jpg

Να κατάλαβε  αφού  την χρησιμοποιήσε ότι είναι  μεταχειρισμενη  ,δεν παίζει;; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, salvador_ είπε

Να κατάλαβε  αφού  την χρησιμοποιήσε ότι είναι  μεταχειρισμενη  ,δεν παίζει;; 

Αφου ειδε το αποτυπωμα.
Ο τυπος με εκανε να θελω να παω να κανω καυτο ντους και να απολυμανω τη μηχανη μου με πετρελαιο και φωτια.

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...