Προς το περιεχόμενο

ψηφιακή Υπέρ

MadeBy.Me

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν, απο τότε που οι ψηφιακές μπήκαν στην ζωή μας, έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για αυτές αλλά κ τα διαδίδω.

κ να που προέκυψε το "πρόβλημα"

παριπιμπτόντως δν έχω χρησιμοποίσει ψηφιακή

Σήμερα βλέπαμε την διαφήμιση της ψηφιακής σονυ στην Τν , κ με ρωτάει η μάνα μου(αμαν δν μπορεί να μην μιλήσει)

"κωστα κωστάκη μου , κ δν μου λες γιατί είναι καλύτερες οι ψηφιακές??

γκιούπ.... ησυχία.

εεεεεεε :lol: , να ρε μάνα ... άστο άλλη φορά θα σου πώ.

εγώ ο τάχη κύριος Πολυμέσος 8) να μην ξέρω τα πλεονεκτήματα :oops: .

έλεος , και μετά ποιόν σκέφτηκα ? εσαααάς ...

ποιά λοιπόν τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής ( μπας κ πίσω την μάνα μου να αλάξουμε μέθοδο απεικόνησης?)

Δημοσ.

Made,ena poly vasiko pou mou erxetai sto myalo:

Diagrafh epitopou.Den saresei i fwto?Tin svhneis

Thes kiallo?Eukolh epemvash:Zoom stin othonoula epitpopou ase pou meta tin petas se Photoshop kai kaneis papades

Epishs oi perisoteres exoun tosa programmata gia nightvision,synnefies ktl pou pisteuw evriske sse pio akrives psifiakes

Telos eukolo moirasma:Ta kaneis kopies se cdakia kai ta moirazeis.Epishs den xreiazese na tis pas gia ektypwsh,arkei printer pou na exei eparkei quality kai ena fwtografiko xarti

Δημοσ.

Ta kaneis kopies se cdakia kai ta moirazeis.Epishs den xreiazese na tis pas gia ektypwsh,arkei printer pou na exei eparkei quality kai ena fwtografiko xarti

Αυτό σημαίνει ότι βγάζεις τα λεφτά σου, έχω ψηφιακή ένα χρόνο και έχω πάνω από 1500 σοβαρές φωτογραφίες στον σκληρό μου :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...