e1995kati Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Καλησπέρα σας έχω κόσμοτε 100 και σκέφτομαι για αναβάθμιση σε 200 η περιοχή υποστηρίζει μόνο vdsl αξίζει κάτι τέτοιο το 200αρι μου το δίνουν 5 ευρώ πάνω δηλ στα 35.90....να σημειώσω ότι η τηλεφωνική καλωδιωση είναι καθαρή στο σπίτι μου στην κεντρική γραμμή έβαλα διπλή πρίζα τηλ απ' την μια περνει dsl και απ' την άλλη στέλνω το σταθερό.....ρωτάω γιατί άκουσα πόλους που λένε ότι υπάρχει θέμα με τον χαλκό σε υψηλές ταχύτητες Θεωρητικά ο χαλκός σε μικρή απόσταση μέχρι τι ταχύτητα μπορεί να υποστηρίξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 9 λεπτά πριν, e1995kati είπε Καλησπέρα σας έχω κόσμοτε 100 και σκέφτομαι για αναβάθμιση σε 200 η περιοχή υποστηρίζει μόνο vdsl αξίζει κάτι τέτοιο το 200αρι μου το δίνουν 5 ευρώ πάνω δηλ στα 35.90....να σημειώσω ότι η τηλεφωνική καλωδιωση είναι καθαρή στο σπίτι μου στην κεντρική γραμμή έβαλα διπλή πρίζα τηλ απ' την μια περνει dsl και απ' την άλλη στέλνω το σταθερό.....ρωτάω γιατί άκουσα πόλους που λένε ότι υπάρχει θέμα με τον χαλκό σε υψηλές ταχύτητες Θεωρητικά ο χαλκός σε μικρή απόσταση μέχρι τι ταχύτητα μπορεί να υποστηρίξει http://192.168.1.1/login.html μπες εδω με τα στοιχεια που θα βρει κατω απο το ρουτερ σου και μετα πηγαινε Status & Support και μετα DSL Status και δες το attainable rate δλδ μεχρι ποσα Mbps μπορει να σηκωσει η γραμμη σου εμενα πχ μπορει μεχρι 187 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Και εγω γυρω στα 185 με 190 επαιζα. Αποσταση απο καμπινα περίπου 250 μετρα. Καντο! Με την 200αρα μια χαρα θα εισαι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Εγώ με 200αρα τόσο συγχρονιζω.Βεβαια έχω κάνει αίτηση για ftth και περιμένω να έρθουν να τη βάλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 21 hours ago, Titos301 said: http://192.168.1.1/login.html μπες εδω με τα στοιχεια που θα βρει κατω απο το ρουτερ σου και μετα πηγαινε Status & Support και μετα DSL Status και δες το attainable rate δλδ μεχρι ποσα Mbps μπορει να σηκωσει η γραμμη σου εμενα πχ μπορει μεχρι 187 Δεν ισχύει απαραίτητα αυτό γιατί αν πχ είναι σε KV OTE η 100άρα δουλεύει με 17a και η 200άρα με 35b οπότε το attainable θα είναι πιο πάνω. Μπορεί με την 100άρα να έχεις attainable 130mbps και τη 200άρα να την τερματίζεις 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e1995kati Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Τα στοιχεία από το ρούτερ είναι αυτά... .Έχω ελπίδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου SNR, Attenuation? Δεν μας δείχνεις τα βασικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e1995kati Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα