Joshua21 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Just now, xp-user said: Να υποθεσω οτι δεν διαβασες τι εγραψα..."".Και σε ξαναρωταω....εισαι εφοριακος η εχεις πουλησει ακινητο;Γιατι οπως σου εγραψα πουλησε ο διπλανος μου το σπιτι του και επειδη τον βοηθησα εγω ειδα ποσο ηταν η αντικειμενικη αξια και ποσο το πουλησε. ...."" Φυσικά και το διάβασα, άλλο που επέλεξα να μην απαντήσω σε μια ερώτηση που θεωρώ ανούσια. Ανούσια και επειδή οι εφοριακοί δεν γνωρίζουν τις πραγματικές τιμές πώλησης, και επειδή μια τυχόν προσωπική εμπειρία ούτε για αστείο δεν μπορεί να θεωρηθεί ως κανόνας. ΥΓ: Αυτό που είδες ήταν το πόσο δηλώθηκε στα συμβόλαια, όχι τι πραγματικά εισέπραξε, για αυτό και λέω πως δεν έχεις προσωπική εμπειρία.
xp-user Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 23 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Φυσικά και το διάβασα, άλλο που επέλεξα να μην απαντήσω σε μια ερώτηση που θεωρώ ανούσια. Ανούσια και επειδή οι εφοριακοί δεν γνωρίζουν τις πραγματικές τιμές πώλησης, και επειδή μια τυχόν προσωπική εμπειρία ούτε για αστείο δεν μπορεί να θεωρηθεί ως κανόνας. ΥΓ: Αυτό που είδες ήταν το πόσο δηλώθηκε στα συμβόλαια, όχι τι πραγματικά εισέπραξε, για αυτό και λέω πως δεν έχεις προσωπική εμπειρία. ΟΚ έχεις δίκιο😂😂😂
kirileman Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 1 hour ago, xp-user said: εχεις πουλησει ακινητο; 100δες 😋 Γράφεις κάτι ως κανόνα έχοντας απειροελάχιστη εμπειρία, ενώ δεν είναι ο κανόνας. Επίσης, οι εφοριακοί δε γνωρίζουν τα πραγματικά τιμήματα. Γνωρίζουν μόνο ό,τι γράφει το συμβόλαιο. Το πραγματικό τίμημα το ξέρουν όσοι βρίσκονται την ώρα της υπογραφής μέσα στο γραφείο του/της συμβολαιογράφου. 1
xp-user Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 38 λεπτά πριν, kirileman είπε 100δες 😋 Γράφεις κάτι ως κανόνα έχοντας απειροελάχιστη εμπειρία, ενώ δεν είναι ο κανόνας. Επίσης, οι εφοριακοί δε γνωρίζουν τα πραγματικά τιμήματα. Γνωρίζουν μόνο ό,τι γράφει το συμβόλαιο. Το πραγματικό τίμημα το ξέρουν όσοι βρίσκονται την ώρα της υπογραφής μέσα στο γραφείο του/της συμβολαιογράφου. Οκ ΚΑΙ εσύ έχεις δίκιο😂
GREGORYMO Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 25 λεπτά πριν, xp-user είπε Οκ ΚΑΙ εσύ έχεις δίκιο😂 Ο άνθρωπος είναι μεσίτης
elgol Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 On 24/02/2024 at 22:21, GREGORYMO said: Ο άνθρωπος είναι μεσίτης Και αυτο τι λεει; Πουλουσα ενα ακινητο με πηραν και 60 μεσιτες οι περισσοτεροι μου ελεγαν ζηταω πολλα μεχρι τοσα θα παρω.Τελικα πουληθηκε 100000 πανω απο την εκτιμηση τους 1
GREGORYMO Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 2 ώρες πριν, elgol είπε Και αυτο τι λεει; Πουλουσα ενα ακινητο με πηραν και 60 μεσιτες οι περισσοτεροι μου ελεγαν ζηταω πολλα μεχρι τοσα θα παρω.Τελικα πουληθηκε 100000 πανω απο την εκτιμηση τους Καλή φάση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα