Shinji ikari Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 11 minutes ago, AtiX said: Πόσα θες να μας τρελάνεις είπες; 1
AtiX Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε Πόσα θες να μας τρελάνεις είπες; Ποσα θες για να στηρίξεις λογικά επιχειρήματα, είπες? Μιλάω για ίσα δικαιώματα και μου βάζεις like σε κάποιον που υποστηρίζει ότι θέλουν να καταστρέψουν το χριστιανισμό και την οικογένεια… μόνος σου τρελαίνεσαι γιατί όπως σου είπα και παλιότερα μόνος σου επέλεξες να υποστηρίξεις αυτές τις αρχές, με δικιά σου ευθύνη έφτασες στην άκρα αφού δεν είχες λογικά επιχειρήματα στο απλό ερώτημα εγώ γιατί να είμαι πολίτης δεύτερης κατηγορίας και με περιορισμένα δικαιώματα? Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2024 από AtiX 1
KPNY Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 5 ώρες πριν, pirmen56 είπε Αν είσαι woke όλες οι πόρτες στον επαγγελματικό τομέα ανοίγουν 42 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε ποσο woke πρεπει να εισαι για να πληρωθεις Το ενδεχόμενο να μην είναι κάποιος αρκετά ικανός για μια θέση ούτε που περνάει από το μυαλό μερικών… Βολεύει, βλέπετε, να κατηγορούμε κάτι άλλο προκειμένου να δικαιολογήσουμε τον εαυτό μας. 1
Shinji ikari Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 33 minutes ago, KPNY said: Το ενδεχόμενο να μην είναι κάποιος αρκετά ικανός για μια θέση ούτε που περνάει από το μυαλό μερικών Ακριβως αυτο τους περασε απ' το μυαλο και βγαλανε ολο αυτο το κολπο με το inclusion και θεσεις μονο για μειονοτητες αλλιως ολοι μεσα στο Harvard (και αλλου) θα ηταν Ασιατες. 1 hour ago, AtiX said: Ασε τα μυστηρια και πες μου μια ισοτητα ή αν ειπα κατι που ειναι λαθος. 3
AtiX Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε Ακριβως αυτο τους περασε απ' το μυαλο και βγαλανε ολο αυτο το κολπο με το inclusion και θεσεις μονο για μειονοτητες αλλιως ολοι μεσα στο Harvard (και αλλου) θα ηταν Ασιατες. Ασε τα μυστηρια και πες μου μια ισοτητα ή αν ειπα κατι που ειναι λαθος. Τώρα γίνανε μυστήρια… πχ ο αποκλεισμός που επέμεναν τόσες δεκαετίες οι μειονότητες από επαγγέλματα δεν σου λέει κάτι? Ξέχασα, τόσο καιρό δεν σας άγγιζε, τώρα που προσπαθούμε, ως κοινωνία, να μην υπάρχει αποκλεισμούς λόγω φυλής, φύλλου ή σεξουαλικού προσανατολισμού τώρα ανακαλύψατε κρυφές ατζέντες και λοιπές ανοησίες… Ξέρω, ξέρω, και εσύ υποστηρίζεις την ισότητα και την δημοκρατία , αλλά ταυτόχρονα αναπαράγεις ή συμφωνείς με ακραίες αντιλήψεις που προσπαθούν να ανακόψουν αυτήν την προσπάθεια για ισότητα και συμπερίληψη κοινωνικών ομάδων που κάποτε θεωρούνταν η πλέμπα της κοινωνίας, τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια ένα πράγμα δηλαδή… πραγματικά έχετε δει ποιοι επιμένουν σε αυτή την συνωμοσιολογία περί woke agenda? Όλο το μη δημοκρατικό τόξο και εδώ στην Ελλάδα και στην Αμερική και στην Ευρώπη… Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2024 από AtiX 2
Shinji ikari Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 51 minutes ago, AtiX said: Μαλιστα, πες μου ποτε υπηρχε νομιμα αποκλεισμος σε μειονοτητες, πες μου μια αληθινη ισοτητα. Το "προσλαμβανω οποιον θελω" σε βολευε μια χαρα πριν που εδιωξαν την πως τη λενε, που μιλησε εναντια στους ναζι. Οταν υπαρχουν θεσεις μονο για μειονοτητες οπου αποκλειονται (αντισυνταγματικα) οι πιο ικανοι με περισοτερα προσοντα το λες ισοτητα... Αμα υπηρχε ισοτητα θα ειχαν φαει ολες τις θεσεις οι Ασιατες. 4
amigagr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 πριν απο εναμιση χρονο η google τερματισε την λειτουργια της Lamda οταν διαπιστωσε πως το συστημα της ανακοινωσε πως νιωθει ως 'αισθανόμενο ον'. οσο περναει ο καιρος παμε απο το κακο στο χειροτερο και συντομα δεν θα μπορει ολο αυτο να σταματησει με τιποτε.
AtiX Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Shinji ikari είπε Μαλιστα, πες μου ποτε υπηρχε νομιμα αποκλεισμος σε μειονοτητες, πες μου μια αληθινη ισοτητα. Το "προσλαμβανω οποιον θελω" σε βολευε μια χαρα πριν που εδιωξαν την πως τη λενε, που μιλησε εναντια στους ναζι. Οταν υπαρχουν θεσεις μονο για μειονοτητες οπου αποκλειονται (αντισυνταγματικα) οι πιο ικανοι με περισοτερα προσοντα το λες ισοτητα... Αμα υπηρχε ισοτητα θα ειχαν φαει ολες τις θεσεις οι Ασιατες. Δεν μίλησα πουθενά για το κράτος και τους νόμους του εκτός και εάν νομίζεις ότι λόγω νόμων δεν υπάρχει εγκληματικότητα, φοροδιαφύγει, ανισότητα, εκμετάλλευση, μισαλλοδοξία και λειτουργούν όλα τέλεια… Μα θυμίσω, έτσι επειδή το ανάφερες, ότι μέχρι και πριν λίγες μέρες εγώ και ο σύντροφος μου δεν είχαμε είχα τα ίδια δικαιώματα με εσένα και την σύντροφο σου, ενώ μέχρι και πέρσι απαγορευόταν να δώσω αίμα… Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2024 από AtiX
Waiss Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 22 minutes ago, AtiX said: Δεν μίλησα πουθενά για το κράτος και τους νόμους του εκτός και εάν νομίζεις ότι λόγω νόμων δεν υπάρχει εγκληματικότητα, φοροδιαφύγει, ανισότητα, εκμετάλλευση, μισαλλοδοξία και λειτουργούν όλα τέλεια… Μα θυμίσω, έτσι επειδή το ανάφερες, ότι μέχρι και πριν λίγες μέρες εγώ και ο σύντροφος μου δεν είχαμε είχα τα ίδια δικαιώματα με εσένα και την σύντροφο σου, ενώ μέχρι και πέρσι απαγορευόταν να δώσω αίμα… Tα παιδιά έχουν ανθρώπινα δικαιώματα; 4
Shinji ikari Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 35 minutes ago, AtiX said: Τολμηρό να υποθέσεις ότι έχω σύντροφο αφού κάθομαι και διαφωνώ μαζί σου όλη μέρα. Και τι θες να κάνουμε; clockwork orange; ο καθένας έχει δικαίωμα να δουλέυει και να συναναστρεφεται με όποιον γουστάρει. Δε ρώτησα τι ρόλο βαράς ούτε ήθελα να ξέρω, δεν παίζει ρόλο. Απαγορεύωταν για κάποιους λόγους που θα τους ξέρεις βέβαια, δεν ξύπνησαν μια μέρα να το απαγορεύουν από κακία. Αλλά δε μιλάμε για αυτό, πάντα αλλάζεις το θέμα, επειδή είσαι άοπλος επί αυτού. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2024 από Shinji ikari 2
AtiX Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε Τολμηρό να υποθέσεις ότι έχω σύντροφο αφού κάθομαι και διαφωνώ μαζί σου όλη μέρα. Και τι θες να κάνουμε; clockwork orange; ο καθένας έχει δικαίωμα να δουλέυει και να συναναστρεφεται με όποιον γουστάρει. Δε ρώτησα τι ρόλο βαράς ούτε ήθελα να ξέρω, δεν παίζει ρόλο. Απαγορεύωταν για κάποιους λόγους που θα τους ξέρεις βέβαια, δεν ξύπνησαν μια μέρα να το απαγορεύουν από κακία. Αλλά δε μιλάμε για αυτό, πάντα αλλάζεις το θέμα, επειδή είσαι άοπλος επί αυτού. Για πες τους λόγους που απαγορευόταν? Ρωτάω γιατί ενώ τους ξέρεις και τους ξέρω εσύ απαντάς και αλλάζεις μόνιμα θέμα με την πρώτη δυσκολία, όπως τώρα για την νομοθεσία που ενώ το ανέφερες εσύ, δεν έχεις τίποτα να απαντήσεις… 29 λεπτά πριν, Waiss είπε Tα παιδιά έχουν ανθρώπινα δικαιώματα; Για λέγε μιας και το αναφέρεις, με στοιχεία όμως και όχι θεωρίες… Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2024 από AtiX
Waiss Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Just now, AtiX said: Για λέγε μιας και το αναφέρεις, με στοιχεία όμως και όχι θεωρίες… Eσένα ρωτάω. Εγώ δεν ξέρω.
AtiX Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 7 λεπτά πριν, Waiss είπε Eσένα ρωτάω. Εγώ δεν ξέρω. Για αρχή εδώ…
Shinji ikari Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 7 minutes ago, AtiX said: Εσύ αλλάζεις το θέμα πάντα και στο έχουν πει και άλλοι. Άμα βάλω τα στοιχεία ξέρεις τι θα γίνει, οποίος θέλει τα βρίσκει, απάντησα ήδη ότι είναι θέμα δημόσιας υγείας αλλά το δικό σου επιχηρημα είναι πάντα το ίδιο, να καταστραφεί η κοινωνία, να πεθαίνει ο κόσμος για να μην πληγωθούν αισθήματα. 2
Waiss Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 5 minutes ago, AtiX said: Για αρχή εδώ… Δεν απαντάει στην ερώτηση μου. Αυτό είναι το μετά. Ας ρωτήσω κάτι πιο συγκεκριμένο. Συμφωνείς με την ιδέα των "παρένθετων μητέρων";
Προτεινόμενες αναρτήσεις