Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε

Οταν μπηκαν μαζικα οι Αμερικανοι στο ιντερνετ

Όταν μπήκαν μαζικά οι Έλληνες, είδες τι έγινε;

23 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε

Οποτε δεν εχει επιλογη ο ανθρωπος απο το να προσχωρησει στην ακροδεξια, οπως βλεπουμε να γινετε.

Καλή διασκέδαση!

• Like 2
  • Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Btw, δεν ακυρώνεται ιστορικά ο επεκτατισμός των λευκών επειδή είχαν κάποια τσιράκια μαύρους ή κάποιοι μαύροι καταπιέζαν άλλους μαύρους στις χώρες της Αφρικής!

Επεκτατισμός των λευκών;  Κάνεις πλάκα. Απλά οι λευκοί είχαν τα καράβια την κατάλληλη στιγμή. Ας είχαν στόλο και προορισμό οι άλλοι και τα λέγαμε.

Ποιά αυτοκτατορία μη λευκών να θυμηθούμε. Τους Μογγόλους με την απέραντη αυτοκρατορία τους, χτισμένη στο αίμα;  Τους άραβες και γενικά τα χαλιφάτα που ξεφύγανε απο τις ερήμους τις αραβίας και κατακτήσανε όλη την βόρεια αφρική, την μέση ανατολή, την Ισπανία φτάσανε μέχρι το Πακιστάν; Οι φίλοι μας οι τούρκοι που κατακτήσανε περισσότερη γη απο όλο το βυζάντιο; Και δεν ήταν τυχαίοι οι Αραβες και οι Τουρκοι, όχι απλά πήραν την γη άλλων, αλλά και ήταν τόσο ισχυροί που ήταν ο εφιάλτης των Ευρωπαίων για αιώνες. Η μισή Αφρική είναι μουσουλμάνοι και αυτό δεν είναι αποτέλεσμα του επεκτατισμού των λευκών. Οι διαδοχικές Κινεζικές αυτοκρατορίες; Μην ξεχάσουμε και απο τους τελευταίους, την Αυτοκρατορία της Ιαπωνίας που επεκτάθηκε και υποδούλωσε την μισή ΝΑ Ασία.

Ολοι έχουν την μερίδα τους στην Ιστορία, κάθε εθνότητα που υπάρχει ακόμα σήμερα έχει καταπιέσει και έχει καταπιεστεί.

Επεξ/σία από fast8
  • Like 7
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε

Μιλάμε για ένα άρθρο που αναφέρεται σε παγκόσμια κλίμακα, τόση ώρα μου μιλάς για τον κόσμο όλο και ξαφνικά θε΄λεις να μιλήσουμε μόνο για την Ελλάδα.

Σορρυ ρε συ που δεν έχω εμπεριστατωμένη άποψη για την κατάσταση στη Ζιμπάμπουε. Συμβαίνει κι αυτό ξέρεις, το να μην γνωρίζεις μια κατάσταση επακριβώς και να μην πρέπει να εκφέρεις γνώμη. Σε αντίθεση με διάφορα που διαβάζω εδώ.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, fast8 είπε

Επεκτατισμός των λευκών;  Κάνεις πλάκα. Απλά οι λευκοί είχαν τα καράβια την κατάλληλη στιγμή. Ας είχαν στόλο και προορισμό οι άλλοι και τα λέγαμε.

Άλλο ένα τέρας λογικής... Πόσο εύκολα γίνεστε triggered???

Λες και είπα εγώ πως οι λευκοί είναι υπεύθυνοι για όλα τα δεινά του κόσμου σε όλα τα πλάτη, τα μήκη και τις χρονικές περιόδους. Θέλετε και τα διαβάζετε έτσι.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, SeaLion said:

Σορρυ ρε συ που δεν έχω εμπεριστατωμένη άποψη για την κατάσταση στη Ζιμπάμπουε. Συμβαίνει κι αυτό ξέρεις, το να μην γνωρίζεις μια κατάσταση επακριβώς και να μην πρέπει να εκφέρεις γνώμη. Σε αντίθεση με διάφορα που διαβάζω εδώ.

Στην Ελλάδα αναφέρθηκα γιατί μου έθιξες το ζήτημα ότι είναι έτσι όπως είναι εξαιτίας των λευκών και των επεκτατικών πολιτικών.

Σου απάντησα πως εμείς είχαμε περισσότερη σκλαβιά και σήμερα δεν είμαστε στην κατάσταση αυτών τον "καημένων". Και όχι μόν δεν είμαστε χτυπιόμαστε ακόμα και σήμερα από τους απόγονους των Ναζί στην Γερμανία που έχουν ήδη δημιουργήσει το 4ο ράιχ.

και έχουμε ένα σωρό προβλήματα αλλά δεν είμαστε ούτε γκέτο αφρικανών στην Αμερική, ούτε Λατινική Αμερική με καρτέλ και αποκεφαλισμούς, ούτε είμαστε στην κατάσταση της Αφρικής και Ασίας.

Απελευθερωθήκαμε πολύ μετά που οι νέγροι είχαν ήδη δικαιώματα, εκείνοι γιατί ακόμα ζουν με τέτοιο τρόπο στην πιο πλούσια χώρα του κόσμου, πλανητάρχη έβγαλαν νέγρο κι εκείνος όλη μέρα για ρατσισμό εναντίων του μιλούσε. Δεν υπάρχει γιατρειά γι' αυτούς.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Άλλο ένα τέρας λογικής... Πόσο εύκολα γίνεστε triggered???

Λες και είπα εγώ πως οι λευκοί είναι υπεύθυνοι για όλα τα δεινά του κόσμου σε όλα τα πλάτη, τα μήκη και τις χρονικές περιόδους. Θέλετε και τα διαβάζετε έτσι.

Οι ειρωνίες αλλού γιατί και εγώ μπορώ να σε πω τέρας και για λιγότερα. Είπες ότι δεν ακυρώνεται ιστορικά ο επεκτατισμός των λευκών και όταν σου δείξαμε την μικρή λεπτομέρια πως δεν είναι θέμα  επιδερμίδας ο ιστορικός επεκτατισμός, άρχισες τα trigger και τέρατα.

Επεξ/σία από fast8
  • Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε

Στην Ελλάδα αναφέρθηκα γιατί μου έθιξες το ζήτημα ότι είναι έτσι όπως είναι εξαιτίας των λευκών και των επεκτατικών πολιτικών.

Τι εννοείς; Πότε είπα κάτι τέτοιο;

Στο ποστ-απάντησή σου ξεκίνησες από Ελλάδα και πήγες Αμερική, Ζιμπάμπουε, Νότια Αφρική (τώρα και Λατινική Αμερική!) και έδεσες από τουρκοκρατία μέχρι BLM.

Πολύ απλά δεν έχω άποψη για τα πάντα κι ούτε θα αποκτήσω κάποια έτσι πρόχειρα απλά και μόνο για να σου απαντήσω.

Το άσπρο/μαύρο στα επιχειρήματα σου και πολλών άλλων δεν με εκφράζει γενικώς.

20 λεπτά πριν, fast8 είπε

Οι ειρωνίες αλλού γιατί και εγώ μπορώ να σε πω τέρας και για λιγότερα. Είπες ότι δεν ακυρώνεται ιστορικά ο επεκτατισμός των λευκών και όταν σου δείξαμε την μικρή λεπτομέρια πως δεν είναι θέμα  επιδερμίδας ο ιστορικός επεκτατισμός, άρχισες τα trigger και τέρατα.

Άρα επειδή δεν είναι θέμα χρώματος -που φυσικά και δεν είναι- ακυρώνεται ιστορικά ο επεκτατισμός των λευκών;

Γιατί πρέπει να μιλήσω ΚΑΙ για τον Τζένγκις Χαν δηλαδή; Δεν ήμουν αρκετά συμπεριληπτικός εννοείς;

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 hour ago, SeaLion said:

> άντρες ντυμένοι γυναίκες να διαβάζουν παραμύθια σε σχολεία στην Αμερική = κακό
-> άντρες κωμικοί ντυμένοι γυναίκες στην ελληνική τηλεόραση να χλευάζουν γκέι και γυναίκες = ΟΚ, χα χα

Δεν κανουν μονο αυτο, προσηλυτισμο κανουν που απαγορευεται δια νομου. Και οταν αντρες ντυμενοι αντιφα με πολυβολα τους προστατευουν απο τους γονεις, που εχουν κι αυτοι πολυβολα παρεμπιπτόντως , κατι δεν παει καλα. Ασε που το εκαναν και στην Ελλαδα. Ακομα και οι drag queens που δεν ειναι στο κολπο αναρωτιουνται δημοσια τι δουλεια εχουν αυτοι οι ανθρωποι με παιδακια.

Αυτο κανουν οι κωμικοι σε ολους, σε ολη την ιστορια, οποιος παρεξηγειται εχει το προβλημα.

> ανοίγουν τα σύνορα = κακό, έρχονται μόνο να μας κλέψουν/βιάσουν
-> όσους έρχονται τους βάζουμε να δουλεύουν στα χωράφια χαμηλόμισθοι = βολικό

Αυτοι που κινδυνευουν, μενουν ανεργοι και γκρινιαζουν, δεν ειναι οι ιδιοι που εκμεταλλευονται απο την ασφαλεια της βιλας τους.

-> προσπαθεί κάποιος να εξηγήσει πως ιστορικα αποκτήθηκε η προνομιακή θέση των λευκών = κακό
-> θεωρείς πως όλη η πρόοδος του ανθρώπινου γένους έγινε χάρη στους λευκούς = λογικό

Ολοι εκμεταλευτηκαν αλλους στην ιστορια, για την προνομιακη θεση των μειονοτητων σημερα εχεις να πεις κατι;

Σιγουρα οχι αλλά μερικοι δεν εχουν εφευρει ουτε τον τροχο ακομα.

Εσυ λες μισές αλήθειες επειδη δεν εχεις επιχειρηματα.

• Like 5
Δημοσ.

@SeaLion περιμένεις να βγάλεις άκρη όταν το πρόβλημα ξεκινάει από το ότι ο πολιτικός λόγος αντί να εμπεριέχει κοινωνικά θέματα περιέχει ιδεολογικές ατζέντες… δεν μπορείς να λες πιστεύω στην ισότητα μεταξύ των ανθρώπων και να υποτιμάς ολόκληρες ομάδες μειονοτήτων αναπαράγοντας συγκεκριμένες ιδεοληψίες, πρόσφατο παράδειγμα το ν/σ περί ισότητας στον γάμο…

σήμερα κάποιοι υποστηρίζουν την ορατότητα και την συμπερίληψη ενώ κάποιοι την φοβούνται νομίζοντας ότι ξαφνικά όλοι θα γίνουν τρανς και gay εκφράζοντας την άποψη ότι αυτό θα καταστρέψει τον κοινωνικό ιστό, αντί να συνειδητοποιήσουν ότι απλά εκφράζουν απόψεις αντίθετες ως προς την δημοκρατία, έχουν το θράσος να κοκορεύονται κιόλας που παπαγαλίζουν μεσοπολεμικές ρητορικές…

6 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε

Δεν κανουν μονο αυτο, προσηλυτισμο κανουν που απαγορευεται δια νομου. Και οταν αντρες ντυμενοι αντιφα με πολυβολα τους προστατευουν απο τους γονεις, που εχουν κι αυτοι πολυβολα παρεμπιπτόντως , κατι δεν παει καλα. Ασε που το εκαναν και στην Ελλαδα. Ακομα και οι drag queens που δεν ειναι στο κολπο αναρωτιουνται δημοσια τι δουλεια εχουν αυτοι οι ανθρωποι με παιδακια.

Πες μου ότι έχει φίλη drag, να έρθω να σε αγαπήσω και να ξεχάσω τα πάντα…

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε

Αυτο κανουν οι κωμικοι σε ολους, σε ολη την ιστορια, οποιος παρεξηγειται εχει το προβλημα.

Δεν ξέρω αν πήρες το memo, αλλά πρόβλημα έχουν οι κωμικοί (και το κοινό τους θα προσθέσω) όταν διασκεδάζουν με τον χλευασμό μειονοτήτων με βάση χαρακτηριστικά τους (= πρόβλημα για σένα) όπως φυλή, σεξ. προσανατολισμός, αναπηρίες κτλ.

9 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε

για την προνομιακη θεση των μειονοτητων σημερα εχεις να πεις κατι

Μέσα σ'όλα έγραψα και την άποψή μου για το wokeness. Αν εστιάζεις μόνο αλλού, το κείμενο εκεί ίσως βγαίνει πιο θολό. Προνόμια σε μειονότητες υπάρχουν πάρα πολλά και διάφορα, αλλά μόνο αυτά που αφορούν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά φαίνεται να σας εξοργίζουν.

12 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε

Εσυ λες μισές αλήθειες επειδη δεν εχεις επιχειρηματα.

Μου κάνεις καθρεφτάκι;

Μιλάμε για επιχειρήματα, όταν στο mindset κάποιων εγώ που υποστηρίζω κάποια πράγματα τελικά υποστηρίζω και τους looters των Nike και Apple Stores.

10 λεπτά πριν, AtiX είπε

@SeaLion περιμένεις να βγάλεις άκρη όταν το πρόβλημα ξεκινάει από το ότι ο πολιτικός λόγος αντί να εμπεριέχει κοινωνικά θέματα περιέχει ιδεολογικές ατζέντες… δεν μπορείς να λες πιστεύω στην ισότητα μεταξύ των ανθρώπων και να υποτιμάς ολόκληρες ομάδες μειονοτήτων αναπαράγοντας συγκεκριμένες ιδεοληψίες, πρόσφατο παράδειγμα το ν/σ περί ισότητας στον γάμο…

σήμερα κάποιοι υποστηρίζουν την ορατότητα και την συμπερίληψη ενώ κάποιοι την φοβούνται νομίζοντας ότι ξαφνικά όλοι θα γίνουν τρανς και gay εκφράζοντας την άποψη ότι αυτό θα καταστρέψει τον κοινωνικό ιστό, αντί να συνειδητοποιήσουν ότι απλά εκφράζουν απόψεις αντίθετες ως προς την δημοκρατία, έχουν το θράσος να κοκορεύονται κιόλας που παπαγαλίζουν μεσοπολεμικές ρητορικές…

Εγώ περιμένω την πρώτη αγγελία γκέι γάμου στο insomnia!

• Like 1
Δημοσ.
9 minutes ago, Choronzoon said:

Αυτό είναι ακόμα χειρότερο 

Το ειπα δεν το ειπα; προχτες το ειπα σε εναν εδω μεσα, σε λιγο θα μας πεις και "love is love" του ειπα και νατο.

Χωρις πλακα, clickbait ειναι, καλα τα ειπε το Gemini, τυπικη επιστημονικη εξηγηση εδωσε.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Εγώ περιμένω την πρώτη αγγελία γκέι γάμου στο insomnia!

Μπα, δεν “πουλιέται” κάτι τέτοιο…

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fast8 είπε

Ποιά αυτοκτατορία μη λευκών να θυμηθούμε. Τους Μογγόλους με την απέραντη αυτοκρατορία τους, χτισμένη στο αίμα;  Τους άραβες και γενικά τα χαλιφάτα που ξεφύγανε απο τις ερήμους τις αραβίας και κατακτήσανε όλη την βόρεια αφρική, την μέση ανατολή, την Ισπανία φτάσανε μέχρι το Πακιστάν; Οι φίλοι μας οι τούρκοι που κατακτήσανε περισσότερη γη απο όλο το βυζάντιο; Και δεν ήταν τυχαίοι οι Αραβες και οι Τουρκοι, όχι απλά πήραν την γη άλλων, αλλά και ήταν τόσο ισχυροί που ήταν ο εφιάλτης των Ευρωπαίων για αιώνες. Η μισή Αφρική είναι μουσουλμάνοι και αυτό δεν είναι αποτέλεσμα του επεκτατισμού των λευκών. Οι διαδοχικές Κινεζικές αυτοκρατορίες; Μην ξεχάσουμε και απο τους τελευταίους, την Αυτοκρατορία της Ιαπωνίας που επεκτάθηκε και υποδούλωσε την μισή ΝΑ Ασία.

Ολοι έχουν την μερίδα τους στην Ιστορία, κάθε εθνότητα που υπάρχει ακόμα σήμερα έχει καταπιέσει και έχει καταπιεστεί.

Γενικά στους woke νέο μαρξιστές δεν τους αρέσει να τους υπενθυμίζεις ( αν δλδ το ξέρουν ) ότι ο μεγαλύτερος σκλαβεμπορας εκεί γύρω στο 1400-1600 ήταν οι Τούρκοι και τα μεγαλύτερα παζάρια σκλάβων βρίσκονταν στην Αφρική ( Τιμπουκτού κλπ ) .

Επίσης ελάχιστοι θέλουν να θυμούνται ότι τα νησιά του Αιγαίου πχ είχαν ερημώσει λόγω επιδρομών πειρατών και σλαβεμπορων βοριοαφρικανικής καταγωγής ( Σαρακηνοί κλπ ) . 

Οι Άγγλοι είναι ιμπεριαλιστες , οι Άραβες και οι Μογγόλοι όχι , οι Αγγλοσάξονες είναι οι κακοι  άποικοι, Οι αιμοσταγείς Αζτέκοι που καταπίεζαν και έσφαζαν όλους τους γύρου τους λαούς οχι . 

Υπάρχει λογικη σε όλο αυτό το νέο αριστερό αφήγημα ? Όχι βέβαια και αυτός  είναι ο στόχος να μην υπάρχει καμία  λογική παρά μόνο σύγχυση 

Παρεμπιπτόντως με τέτοιες ηλιθιότητες μόνο οι δυτικοί ασχολούνται ,οι υπόλοιποι γελάνε μαζί μας .

2 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε

Το ειπα δεν το ειπα; προχτες το ειπα σε εναν εδω μεσα, σε λιγο θα μας πεις και "love is love" του ειπα και νατο.

Χωρις πλακα, clickbait ειναι, καλα τα ειπε το Gemini, τυπικη επιστημονικη εξηγηση εδωσε.

Όχι ακριβώς  το συγκεκριμένο άρθρο δε τα λέει όλα .  Δες εδώ τι βγάζει το chat gpt άσ πούμε 

Pedophilia is considered a mental disorder by the Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-5). It's characterized by recurrent, intense sexual fantasies, urges, or behaviors involving prepubescent children, typically 13 years of age or younger. It's important to distinguish between the condition itself and any actions taken as a result of it. Seeking help from mental health professionals is crucial for managing this condition and preventing harm to others.

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...