Sherlock_7 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Καλησπέρα. Έχω μια συνδρομή που λήγει 21/3 και έχω κάνει ήδη ακύρωση. Μπορώ να πάρω την παρούσα προσφορά και να επεκτείνω την υπάρχουσα συνδρομή μου;
ChrisN.S. Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, Sherlock_7 είπε Καλησπέρα. Έχω μια συνδρομή που λήγει 21/3 και έχω κάνει ήδη ακύρωση. Μπορώ να πάρω την παρούσα προσφορά και να επεκτείνω την υπάρχουσα συνδρομή μου; αν δοκιμάσεις θα μάθεις.
specre Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Sherlock_7 είπε Καλησπέρα. Έχω μια συνδρομή που λήγει 21/3 και έχω κάνει ήδη ακύρωση. Μπορώ να πάρω την παρούσα προσφορά και να επεκτείνω την υπάρχουσα συνδρομή μου; Θα σου βγάλει "This offer is only available for new subscribers." και δεν θα γίνει τπτ. Αφορά "New and qualified returning subscribers only". Αν έληγε στις 7/3 τότε δεν θα είχες θέμα να την ενεργοποιήσεις στις 8/3. Απλά τώρα αν θες, θα φτιάξεις νέο λογαριασμό και θα βάλεις αυτή την προσφορά. Φυσικά όπως έγραψε και ο @ChrisN.S. δεν χάνεις τπτ να δοκιμάσεις. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2024 από specre 1
Rebirth Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Στις 24/2/2024 στις 8:42 ΠΜ, stcp είπε Ευχαριστω TS. Πριν μια βδομαδα μου εληξε η προηγουμενη δωρεαν περιοδος. Εδω και 2 χρονια εχω δει ο,τι ηθελα στο Apple TV χωρις να δωσω ουτε 1 ευρω. Να ναι καλα το ινσομνια! Πιάνει δηλαδή και εμάς που είχαμε ενεργοποιήσει το δωρεάν δίμηνο τώρα Γενάρη; Μπορούμε με τον ίδιο λογαριασμό ή θέλει άλλον;
Dcmpaira Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 5 λεπτά πριν, Rebirth είπε Πιάνει δηλαδή και εμάς που είχαμε ενεργοποιήσει το δωρεάν δίμηνο τώρα Γενάρη; Μπορούμε με τον ίδιο λογαριασμό ή θέλει άλλον; Όταν λήξει αυτό που έκανες τον Γενάρη και αν είσαι εντός της προθεσμίας κάνεις νέο δίμηνο. Και τέτοια προσφορά βγαίνει πολύ συχνά λόγω του launch νέων show 1
Rebirth Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 13 ώρες πριν, Dcmpaira είπε Όταν λήξει αυτό που έκανες τον Γενάρη και αν είσαι εντός της προθεσμίας κάνεις νέο δίμηνο. Και τέτοια προσφορά βγαίνει πολύ συχνά λόγω του launch νέων show Άψογα, ευχαριστώ πολύ
PaNtErAz Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Στις 23/2/2024 στις 9:54 ΜΜ, vassilis018 είπε και τελείωνε η συνδρομή σε 2 μέρες. Κουτί έκατσε να δω όλο το Masters of the Air Χθες μου έληξαν οι δωρεάν 3 μήνες. Δεν θα χρειαστεί να βρω από τον θείο το Masters of the air επισηςςς
panosno1com Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Στις 23/2/2024 στις 9:41 ΜΜ, vaggos88 είπε Μη ξεχασετε την ακυρωση τις συνδρομής Μολις πάρουμε ή λιγο πριν χρεώσει ?
vaggos88 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 17 λεπτά πριν, panosno1com είπε Μολις πάρουμε ή λιγο πριν χρεώσει ? Δεν εχει σημασια πότε θα το κανεις, αλλα πότε θα το θυμηθείς.
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 43 λεπτά πριν, panosno1com είπε Μολις πάρουμε ή λιγο πριν χρεώσει ? Αμεσα μπορεις χωρις προβλημα 1
Dimitris156 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Ήθελα να μπω στο λογαριασμό για να κάνω unsubscribe από τώρα αλλά ξέχασα τον κωδικό μου. Στην αλλαγή κωδικού ζητάει ημερομηνία γέννησης που είχα βάλει άκυρη 😅 Είμαι συνδεδεμένος μόνο στην τηλεόραση αλλά δεν έχει κάποιο χρήσιμο στοιχείο. Μόνο με mail στο support λύνεται τώρα? Edit: Άκυρο, γίνεται να ακυρώσεις και από την τηλεόραση βλέπω. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2024 από Dimitris156
dionisis777 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Παιδιά γιατι ενώ έχει λήξει η δωρεάν 2μηνη συνδρομή μου απο τις 24/2 (δεν έκανα unsubscribe, απλέ πέρασε το χρονικό διάστημα της προσφοράς) μπορώ και βλέπω ακόμα περιεχόμενο? Επίσης μου ήρθε email απο την apple οτι θα πρέπει να κανω update τα στοιχεία μου για να πληρώσω 9.90€ (Δεν είχα δώσει ποτέ μου στοιχεία κάρτας) .
feelihipo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Μόλις τώρα, dionisis777 είπε Παιδιά γιατι ενώ έχει λήξει η δωρεάν 2μηνη συνδρομή μου απο τις 24/2 (δεν έκανα unsubscribe, απλέ πέρασε το χρονικό διάστημα της προσφοράς) μπορώ και βλέπω ακόμα περιεχόμενο? Επίσης μου ήρθε email απο την apple οτι θα πρέπει να κανω update τα στοιχεία μου για να πληρώσω 9.90€ (Δεν είχα δώσει ποτέ μου στοιχεία κάρτας) . Δίνει 1 εβδομάδα περίπου
dionisis777 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Οπότε δεν χρειάζεται να κάνω κάτι περαιτέρω απο μεριάς μου και απλά αγνοώ τα μηνύματα?
atrias Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 είσαι σίγουρος ότι δεν είχες δώσει ποτέ στοιχεία κάρτας; νομίζω θέλει να έχει συνδεμένη κάρτα με το Apple ID σου για να ενεργοποιηθούν αυτές οι προσφορές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα