stcp Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Ευχαριστω TS. Πριν μια βδομαδα μου εληξε η προηγουμενη δωρεαν περιοδος. Εδω και 2 χρονια εχω δει ο,τι ηθελα στο Apple TV χωρις να δωσω ουτε 1 ευρω. Να ναι καλα το ινσομνια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 11 ώρες πριν, vaggos88 είπε Μη ξεχασετε την ακυρωση τις συνδρομής Μπορω να ακυρώσω τη συνδρομη αμέσως ή σε ένα μήνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου αν κάνεις αμέσως ακύρωση συνδρομής συνεχίζει και δουλεύει μέχρι να λήξει το δίμηνο ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Μην σου πω και μετα το διμηνο ,εμενα εληξε 22 του μηνος και ακομη παιζει απο την προηγουμενη προσφορα με ακυρωση συνδρομης αμεσως με την εγγραφη και αφαιρεση καρτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Μπορείτε να ακυρώσετε απευθείας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, louben είπε Μπορω να ακυρώσω τη συνδρομη αμέσως ή σε ένα μήνα? 30 λεπτά πριν, androu είπε αν κάνεις αμέσως ακύρωση συνδρομής συνεχίζει και δουλεύει μέχρι να λήξει το δίμηνο ;; Στην ουσια ακυρωνεις την αυτοματη πληρωμη μετα το περας τον δυο μηνων που πηρες δωρεαν. Αυτό ισχύει σε οποιαδηποτε Online συνδρομή κάνεις. Ακυρώνεις απευθειας για να μη το ξεχασεις και σε χρεώσει, εκτός και αν βαλεις καμια αδεια χρεωστική καρτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Μια λύση αν σας λήγει η συνδρομή είναι να κάνετε μια νέα με άλλο email και κάρτα από revolut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SergioX Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Μπράβο ρε apple με τις συνεχείς προσφορές σου:εχω δει τα πάντα χωρίς να εχω πληρώσει ευρώ.Εύγε και στα παιδιά που ποστάρουν τις προσφορές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Moderators Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, SergioX είπε Μπράβο ρε apple με τις συνεχείς προσφορές σου:εχω δει τα πάντα χωρίς να εχω πληρώσει ευρώ.Εύγε και στα παιδιά που ποστάρουν τις προσφορές Και εγω εχω συνεχεια με τα δωρεαν, αλλα δεν εχω δει τιποτα. Χρονο χαριζει κανεις; (ΥΓ αν και τωρα που το σκεφτομαι, για το αμαζον tv βρισκω χρονο, αρα ισως φταιει το μηλο - μονο σε μηλοπιτες μου αρεσουν και ωμα 😛 ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Αν αθροίσω τα δωρεάν 2μηνα, πρέπει να βγάζω 8 μήνες τουλάχιστον το χρόνο χωρίς να πληρώσω ευρώ. Και έχω δει αρκετές ταινίες/σειρές. Πάμε για Constellation τώρα. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου από kirileman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SergioX Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 3 hours ago, matrixxx said: Και εγω εχω συνεχεια με τα δωρεαν, αλλα δεν εχω δει τιποτα. Χρονο χαριζει κανεις; (ΥΓ αν και τωρα που το σκεφτομαι, για το αμαζον tv βρισκω χρονο, αρα ισως φταιει το μηλο - μονο σε μηλοπιτες μου αρεσουν και ωμα 😛 ) Τι,βγάζει προσφορές και το αμαζον tv? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Αξίζει να δείτε Black Bird,Tehran και Shantaram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Επειδή είμαι λίγο άσχετος, ζητώ τη βοήθειά σας : η συνδρομή έχει να κάνει με τον λογαριασμό, σωστά; Έχω ipad και iPhone, αλλά προφανώς θέλω να βλέπω από το 1ο. Ενεργοποιώ από το τηλέφωνο και ισχύει και για το tablet; Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου από MauroPaltoudias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 23 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Επειδή είμαι λίγο άσχετος, ζητώ τη βοήθειά σας : η συνδρομή έχει να κάνει με τον λογαριασμό, σωστά; Έχω ipad και iPhone, αλλά προφανώς θέλω να βλέπω από το 1ο. Ενεργοποιώ από το τηλέφωνο και ισχύει και για το tablet; Από την στιγμή που θα το ενεργοποιήσεις μπορείς να βλέπεις όπου θέλεις,αρκεί να το υποστηρίζει η συσκευή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eon.s60 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Ρε τον Μέσι, σκόραρε και σε τσαπαντάν υπηρεσία για τους υπόλοιπους... 🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα