Δημοφιλής ανάρτηση Dcmpaira Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) "MESSI'S WORLD CUP: RISE OF A LEGEND" Λογω του ντοκιμαντερ για τον Μεσσι 2 μηνες δωρο apple tv για παλιους ανενεργους και νεους χρηστες με το παρακατω λινκ.Μπορειτε να βαλετε οτι καρτα θελετε και μετα να πατε στις συνδρομες σας στο Apple tv και να πατησετε ακυρωση για να ειστε σιγουροι οτι δε θα ανανεωθει. Προσοχη στον ταχυδρομικο κωδικα θελει ενα κενο αναμεσα στα νουμερα.δοκιμαστε Ενεργοποιηση μεχρι 8-3-2024 https://redeem.services.apple/de-de/messi-sp-emeia-2024 Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2024 από matrixxx τα κοκκινα + τιτλος 10 24
dali13gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Μια φορά να διαβάσω για προσφορά της Apple και να γράψετε σωστά το ποιους αφορά. Παλιούς συνδρομητές ΜΕ ΑΝΕΝΕΡΓΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ 4 1
ekkli Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 17 Μαρτίου μου λήγει το προηγούμενο δωρεάν δίμηνο. Καμία ιδέα μέχρι πότε ισχύει η ενεργοποίηση αυτού; Έντιτ, αφού το λέει στο λινκ, μέχρι 8 Μάρτη ισχύει. Επίσης, γράφει κι αυτό, οπότε μάλλον είναι και για νέους συνδρομητές; New and qualified returning subscribers only. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2024 από ekkli 1
specre Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, ekkli είπε Καμία ιδέα μέχρι πότε ισχύει η ενεργοποίηση αυτού; 8 Μαρτίου "Code expires on March 8, 2024. New and qualified returning subscribers only."
vaggos88 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Μη ξεχασετε την ακυρωση τις συνδρομής 1
vassilis018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 και τελείωνε η συνδρομή σε 2 μέρες. Κουτί έκατσε να δω όλο το Masters of the Air 3 1
fmarkos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 58 λεπτά πριν, dali13gr είπε Μια φορά να διαβάσω για προσφορά της Apple και να γράψετε σωστά το ποιους αφορά. Παλιούς συνδρομητές ΜΕ ΑΝΕΝΕΡΓΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ Κάνεις λάθος, δεν είχα λογαριασμό και έκανα έναν μόλις, μου έδωσε δωρεάν μέχρι τον Μάιο. 1
megaloup Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 16 λεπτά πριν, vassilis018 είπε και τελείωνε η συνδρομή σε 2 μέρες. Κουτί έκατσε να δω όλο το Masters of the Air Παρομοίως. Ευχαριστώ thread starter!
dali13gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 16 minutes ago, fmarkos said: Κάνεις λάθος, δεν είχα λογαριασμό και έκανα έναν μόλις, μου έδωσε δωρεάν μέχρι τον Μάιο. Δεν κάνω λάθος, αναφέρομαι μόνο στους παλιούς συνδρομητές που αναφέρει ΚΑΘΕ παρόμοιο post. 1
fmarkos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 8 λεπτά πριν, dali13gr είπε Δεν κάνω λάθος, αναφέρομαι μόνο στους παλιούς συνδρομητές που αναφέρει ΚΑΘΕ παρόμοιο post. Ωραία δεν κάνεις λάθος, εγώ που δεν είχα καν λογαριασμό apple, πως πήρα την προσφορά; Κι από ότι βλέπω και ο φίλος που γράφει μετά από εμένα. 2
dali13gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 5 minutes ago, fmarkos said: Ωραία δεν κάνεις λάθος, εγώ που δεν είχα καν λογαριασμό apple, πως πήρα την προσφορά; Κι από ότι βλέπω και ο φίλος που γράφει μετά από εμένα. Πάμε πάλι. Αναφέρομαι μόνο στους παλιούς συνδρομητές και διευκρινίζω ότι αφορά παλιούς συνδρομητές με ανενεργή συνδρομή. Δεν είπα πουθενά ότι δεν ισχύει για νέους.
fmarkos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, dali13gr είπε Πάμε πάλι. Αναφέρομαι μόνο στους παλιούς συνδρομητές και διευκρινίζω ότι αφορά παλιούς συνδρομητές με ανενεργή συνδρομή. Δεν είπα πουθενά ότι δεν ισχύει για νέους. ΑΑΑΑΑ οκ, παρεξήγηση, ήθελες να πεις ότι αφορά όσους δεν έχουν αυτή την στιγμή ενεργή συνδρομή, παλιούς και νέους. Εγώ έτσι που το διάβασα κατάλαβα ότι εννοείς πως αφορά μόνο όσους έχουν λογαριασμό αλλά δεν έχουν ανανεώσει την συνδρομή. 1
Starback Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 56 minutes ago, vassilis018 said: και τελείωνε η συνδρομή σε 2 μέρες. Κουτί έκατσε να δω όλο το Masters of the Air Ακριβώς το ίδιο όμως...
LeoTheAkuma Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Πήρα lg τηλεόραση και περιμένω την ακύρωση του netflix στις 6 Μαρτίου. Μετά από εκεί ήθελα να ενεργοποιήσω το δωρεάν 3μηνο για κατόχους lg. Αν ενεργοποιήσω και αυτό θα πάει 5 μήνες; υπάρχει τρόπος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα