villasg Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπερα , ασχετος εδω , σε λιγες μερες υπογραφω συμβολαιο και πουλαω ενα διαμερισμα στην αθηνα που εχω ( ειναι γονικη παροχη εχω υψηλη κυριοτητα και επικαρπια η μητερα ). Θελω να ρωτησω ( επειδη δεν εχω / χρησιμοποιώ λογιστη ) μετα την μεταβιβαση τι πρεπει να κανω εγω στις αρμόδιες υπηρεσίες ( ααδε , myPROPERTY ? ) μετα την υπογραφξη των συμβολαιων ωστε να "φυγει απο πανω μου ?? Οσο πιο αναλυτικα παρακαλω Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2024 από villasg 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 1 hour ago, villasg said: Καλησπερα , ασχετος εδω , σε λιγες μερες υπογραφω συμβολαιο και πουλαω ενα διαμερισμα στην αθηνα που εχω ( ειναι γονικη παροχη εχω υψηλη κυριοτητα και επικαρπια η μητερα ). Θελω να ρωτησω ( επειδη δεν εχω / χρησιμοποιώ λογιστη ) μετα την μεταβιβαση τι πρεπει να κανω εγω στις αρμόδιες υπηρεσίες ( ααδε , myPROPERTY ? ) μετα την υπογραφξη των συμβολαιων ωστε να "φυγει απο πανω μου ?? Οσο πιο αναλυτικα παρακαλω Ο λογιστής σου θα το αφαιρέσει από το Ε9 σου. Το ζήτημα της καταχώρησης του συμβολαίου στο Κτηματολογικό Γραφείο Αθηνών (ώστε στο κτηματολογικό φύλλο να μην φαίνεσαι πλέον εσύ ως ιδιοκτήτης) το αναλαμβάνει ο αγοραστής. Σε καλή μεριά!
villasg Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, paredwse είπε Ο λογιστής σου θα το αφαιρέσει από το Ε9 σου. 3 ώρες πριν, villasg είπε ( επειδη δεν εχω / χρησιμοποιώ λογιστη ) Οπως καταλαβες αυτο θελω να μαθω πως γινετε γιατι ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΣΤΗ
chaosmaster Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Ο λόγος που δεν βάζεις λογιστή είναι οικονομικός ή προσωπικός; δλδ προτιμάς να τα κάνεις μόνος σου κ να γίνει λάθος για 50-100€ που θα σου πάρει κάποιος λογιστής να στο κάνει σωστά; κ σε άσχετο λογιστή να πας απλά να σου φτιάξει αυτό δεν νομίζω να αρνηθεί.
villasg Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 7 λεπτά πριν, chaosmaster είπε Ο λόγος που δεν βάζεις λογιστή είναι οικονομικός ή προσωπικός; δλδ προτιμάς να τα κάνεις μόνος σου κ να γίνει λάθος για 50-100€ που θα σου πάρει κάποιος λογιστής να στο κάνει σωστά; κ σε άσχετο λογιστή να πας απλά να σου φτιάξει αυτό δεν νομίζω να αρνηθεί. Δεν γουσταρω λογιστες ειαμι τσακωμενος
chaosmaster Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, villasg είπε Δεν γουσταρω λογιστες ειαμι τσακωμενος Δεκτό. Καντα μόνος σου κ ότι σε βρει 1
villasg Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Οκ επιλυθηκε το θεμα μου https://www.kathimerini.gr/economy/562508620/aytomatos-i-enimerosi-toy-e9-meta-tin-polisi-i-agora-akinitoy/ Αυτομάτως η ενημέρωση του Ε9 μετά την πώληση ή αγορά ακινήτου Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων αυτοματοποίησε τις διαδικασίες και πλέον το έντυπο Ε9 θα ενημερώνεται ψηφιακά για τους πωλητές και τους αγοραστές ακινήτων Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2024 από villasg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα