adi32 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 eyxaristw gia tis apopseis sas phra prosfata to yamakawa 365 opote tha dokimasw kai kapoia divx na dw pws fainontai sto pani twra gia metatroph se full poiothta paw se XviD symfwna me ton 22selido odhgo pou leei edw http://babis.homeip.net:81/xvid/exoops/modules/sections/index.php?op=viewarticle&artid=9&page=0 h yparxei pio grhgoros tropos ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 ναι φυσικα υπαρχει πιο γρηγορος τροπος, και ειδικα απο την στιγμη που εισαι νεος στο αθλημα, βαλε το AutoGK.. 5 ρυθμισεις θα κανεις μονος σου και ετοιμο το *.avi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Γιαυτό προτιμώ να δίνω ~3 ώρες encoding (που στην τελική το γουστάρω με τα χίλια) και 23 ευρωλεπτά την ταινία για να την αποθηκεύσω' date=' παρά μισή ώρα encoding και 1.20 ευρωλεπτα την ταινία για να την κάνω dvd. Και για να κλέισω , σε μια μικρή cd θήκη των 45 δίσκων χωράνε 200 ταινίες divx! -Δεν είναι κορυφαίο; Αλλά στην τελική, that's just me.[/quote'] Κοιτα ουσιαστικα πλεον τα DVD έχουν γυρω στα 70 λεπτά αν πάρεις κάποια ποσότητα που εύκολα μαζέυεται με αλλον ενα φίλο η δύο.. Τα DVD decks ειναι λίγα που πάιζουν και divx οπότε σε πολύ λίγους φίλους θα μπορείς να δεις τα συγκεκριμένα, όπως επίσης και να κάνεις ανταλλαγές με κάποιον που έχει άλλα DVD, που τωρα τελευταία είναι μέχρι και η κυρα μαρία απέναντι. Εμένα να σκευτείς η κομμώτρια μου έχει γύρω στις 400!!! (ειναι και τρελό μωρό!!) 8) Ουσιαστικά επειδή είναι πλέον δεν ειναι θέμα χώρου, αλλά οικονομίας (γουστάρεις να έχεις συλλογή απο DVD αν ναι το κάνεις, αν δεν σε νοιάζει τότε δεν το κάνεις), η επιλογή δεν έχει ΝΑΙ ή ΟΧΙ, αλλά αναλόγως τη σε βολέυει εσένα. Ειναι το ίδιο με τα ΜΡ3, εγώ θέλω να έχω κάποια πλήρη album που να παίζουν σε ΟΛΑ τα cd player, ακόμα και στην πιο απομακρινσμένη περιοχή θα βρεις CD Player. Το να γεμίσεις 3-4 CD me MP3 και να ελπίζεις ότι το ενοικιαζόμενο στη Μύκονο ή στην Πάρο θα έχει MP3 player είναι λίγο άκυρο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Divxakias Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Να παραθέσω και εγώ λοιπών την άποψη μου. Ασχολούμαι με το DIVX περίπου 4 χρόνια.. Φανταστικές οι στιγμές θυμάμαι όπου όλοι μας προσπαθούσαμε να πετύχουμε την καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου. Με τον χ - ψ - ζ codec Όχι αυτός ο τρόπος συμπιέσεις αλλά ο άλλος. :roll: Πόσες και πόσες φορές δεν έχω διαβάσει στο ΝΕΤ manual για κωδικοποιήσει με divx. – xvid. Το αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Πάντα όμως ένα πράγμα δεν μου άρεσε.:evil: Ο χρόνος που απαιτείται για την δημιουργία του τελικού AVI. Το αποτέλεσμα ήταν και είναι όντως εντυπωσιακό. Όμως από την στιγμή που βγήκαν στην αγορά DVD-RW έχω σταματήσει να ασχολούμαι με το Divx – Xvid. Πλέων τα πράγματα γίνανε υπερβολικά απλά. Και ο κάθε άσχετος (μπορεί να είμαι και εγώ ένας από αυτούς) μπορεί πλέων να πάρει πάρα μα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα. Δεν χρειάζεται να κάνεις και πολλά!!!! Βάζεις το δισκάκι στο DVD ROM και τα υπόλοιπα γίνονται σε χρόνο 20 λεπτών. Μπρος στην ταχύτητα και την ποιότητα ποιος θα γυρίσει στα παλιά? Τι να το κάνω εγώ το DVD δισκάκι με 50 (λεω τώρα εντάξει) AVI FILES μέσα και να μην μπορώ να το δω στο σπίτι ενός φίλου μου. Πλέων DVD player έχουν σχεδόν όλοι.!!!!! Καλό το MPEG 4 αλλά από την στιγμή που βγήκανε τα DVD-RW το MPEG 2 πήρε το αίμα του πίσω. Αυτά τα λίγα από κάποιον που είχε κόλλημα με το DIVX. :twisted: :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Check this out! http://www.theregister.co.uk/2004/07/31/divx_20m_devices/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.