jkoukos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Σωστά! Για την ακρίβεια το ζεύγος του καλωδίου του ΟΤΕ που φέρνει το σήμα στον κατανεμητή, θα αποσυνδεθεί από το αντίστοιχο που έρχεται μέσα στο σπίτι σου και θα συνδεθεί σε ένα ζεύγος του νέου καλωδίου που θα περάσεις από τον κατανεμητή μέχρι το γκαράζ. Στο γκαράζ θα τερματίζει σε μία 2πλή τηλεφωνική πρίζα, σε μία RJ11 θύρα και σε αυτή θα συνδεθεί ο DSL Router. Στην άλλη RJ11 θύρα της πρίζας θα συνδεθεί ένα άλλο ζεύγος του ίδιου καλωδίου, που στην άλλη του άκρη (στον κατανεμητή) θα συνδεθεί με το ζεύγος που πάει μέσα στο σπίτι, που αρχικά ήταν συνδεδεμένο με το καλώδιο του ΟΤΕ. Μέσω αυτού θα μεταφέρεις την τηλεφωνία από το γκαράζ στο σπίτι. Το καλώδιο καλό θα είναι να είναι PET (μαύρο) εξωτερικών χώρων, είτε τηλεφωνικό είτε UTP δικτύου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastasios_gki Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καταλαβα. Αν θέλω μόνο το dsl router να συνδεσω στο γκαραζ και να μην εχω τηλεφωνο ουτε στο γκαραζ ουτε στο σπιτι, το ζεύγος του καλωδίου του ΟΤΕ που φέρνει το σήμα στον κατανεμητή, θα αποσυνδεθεί από το αντίστοιχο που έρχεται μέσα στο σπίτι και θα συνδεθεί σε ένα ζεύγος του νέου καλωδίου που θα περαστει από τον κατανεμητή μέχρι το γκαράζ; Θα ειμαι οκ με αυτο; Μπορεις να μου στειλεις μια πριζα που θα βαλω στο γκαραζ για να ερθει το utp για να εχω μονο το dsl router ή κανει αυτη που μου εστειλες πιο πανω, η διπλη; Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου από Anastasios_gki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, Anastasios_gki είπε Αν θέλω μόνο το dsl router να συνδεσω στο γκαραζ και να μην εχω τηλεφωνο ουτε στο γκαραζ ουτε στο σπιτι, το ζεύγος του καλωδίου του ΟΤΕ που φέρνει το σήμα στον κατανεμητή, θα αποσυνδεθεί από το αντίστοιχο που έρχεται μέσα στο σπίτι και θα συνδεθεί σε ένα ζεύγος του νέου καλωδίου που θα περαστει από τον κατανεμητή μέχρι το γκαράζ; Θα ειμαι οκ με αυτο; Θα είσαι, αλλά η τηλεφωνία θα υπάρχει πάλι (δεν γίνεται διαφορετικά) και απλά δεν θα την χρησιμοποιείς εφόσον δεν θέλεις. Σκέτο Internet χωρίς τηλεφωνία δεν παίζει (το αντίθετο γίνεται). 3 ώρες πριν, Anastasios_gki είπε Μπορεις να μου στειλεις μια πριζα που θα βαλω στο γκαραζ για να ερθει το utp για να εχω μονο το dsl router ή κανει αυτη που μου εστειλες πιο πανω, η διπλη; Οποιαδήποτε διπλή πρίζα από αυτές που υπάρχουν στον σύνδεσμο που έδωσα πριν. Βρίσκεις και σε συνι=οικιακό ηλεκτρολογικό κατάστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastasios_gki Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Σε ευχαριστω παρα πολυ ειλικρινα να σαι καλα! Καλη συνεχεια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα