takoulou Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 12 λεπτά πριν, Demetroula είπε Στον ΔΕΔΔΗΕ τηλεφωνικά αρνούνται να μου δώσουν τα ονόματα των άλλων ονομάτων πλέον, λόγω ''προσωπικών δεδομένων''. Θα δούμε στην συνέχεια, περιμένω να μιλήσω με δικηγόρο. Σε ευχαριστώ πολύ. Στον Δεδδηε δεν θα σου δώσουν τα στοιχεία και από το τηλέφωνο.. Μόνο αν γίνει κάποια αγωγή και τότε θα επιβάλει το δικαστήριο με απόφαση του.. Να το ψάξεις γενικότερα τι έχει γίνει και με τον πάροχο αυτό.. 1
ekrepali Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Demetroula said: Θα την παραδώσω στην τράπεζα. Μίλα πρώτα με δικηγόρο, μη τυχόν πρέπει να τις παραδώσεις στην αστυνομία και όχι στη τράπεζα... εφόσον πρόκειται για απάτη. Βρες έναν να σε αναλάβει αφιλοκερδώς... αν όντως νομίζουν κι εκείνοι όπως κι εγώ ότι υπάρχει πιθανότητα αποζημίωσης, ας πάρουν ένα ποσοστό. Ρώτα και στην ένωση καταναλωτών, μήπως μπορούν... αυτοί συνήθως ζητάνε 20 ευρώ εγγραφή και σε φέρνουν σε επαφή με δικηγόρο (1ο ραντεβού δωρεάν). Μετά δε ξέρω τι παίζει από αμοιβή. 3 hours ago, Demetroula said: θα φροντίσω ο ΗΡΩΝ να μου τα κάνει ..λιανά στο πως έστειλε αιτήματα εκπροσώπησης της παροχής μου στον ΔΕΔΔΗΕ με πλαστά δικαιολογητικά. Παίζει και σε φωτοτυπάδικο που είχα πάει για να εκτυπώσω συμβόλαια και Ε9 ο τύπος που τα εκτύπωσε να τα κράτησε και να τα χρησιμοποίησε μετά για να τους ''εξυπηρετήσει''. Και πάλι όμως δεν καταλαβαίνω πως τα δέχτηκε ο ΗΡΩΝ όταν όλοι οι λογαριασμοί και το Ε9 είναι στο δικό μου όνομα και το δικό μου ΑΦΜ. Το Ε9 πλαστογραφείται πολύ εύκολα... βάζουν δηλαδή το όνομα τους και το ΑΦΜ και είναι λες και αγόρασαν το σπίτι. Ή άμα έχουν τα στοιχεία από το Ε9, μπορούν πολύ εύκολα να πλαστογραφήσουν ένα μισθωτήριο... οπότε πάνε μετά στο πάροχο, δίνουν το μισθωτήριο και τον λογαριασμό από το σπίτι που τους νοίκιασες και παίρνουν στο όνομα τους τη παροχή. Η βλακεία σ'αυτά τα έγγραφα είναι ότι δεν έχουν barcode αυθεντικότητας, όπως άλλα έγγραφα του GOV. Δε μπορεί ο πάροχος να ελέγξει τη γνησιότητα, οπότε αρκούνται στην υπεύθυνη δήλωση του πελάτη στη 1η σελίδα της αίτησης ότι τα στοιχεία είναι αληθή κι ότι για υποβολή ψευδών στοιχείων υπάρχουν ποινικές κυρώσεις. Εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος πως έτσι έγινε η δουλειά, απέκτησαν έγγραφα σου με κάποιο τρόπο, ίσως από το φωτοτυπάδικο. 3 hours ago, Demetroula said: Το ότι έστειλε και τα δύο αιτήματα και του Χρυσοβαλάντη και της Χρυσούλας η ίδια υπάλληλος, όπως μου είπαν στον ΔΕΔΔΗΕ δεν είναι ύποπτο; Ύποπτο ναι, αλλά και πάλι... μπορεί εύκολα να εξαπατηθεί η υπάλληλος. Παράδειγμα αν ο άντρας πλαστογράφησε το Ε9 ως δήθεν νέος ιδιοκτήτης, κι εν συνεχεία έκανε πλαστό μισθωτήριο στην άλλη ότι δήθεν της νοίκιασε το σπίτι... να πώς παίρνουν και οι 2 την παροχή στο όνομα τους μέσε σε μικρό χρονικό διάστημα. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2024 από ekrepali 1
nhzt Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Είναι σίγουρο ότι εγινε λάθος από κάποιο λογιστή. Ή τον δικό σου ή του άλλου. Μίλα με τον λογιστή σου και θα σε βοηθήσει. Το ότι σου ήρθε χαρτί από ΔΕΔΔΗΕ για ΥΔΕ σημαίνει ότι κάποιος έκανε αίτηση με δικό του αφμ και δικό σου σπίτι. 1
Demetroula Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 3 ώρες πριν, ekrepali είπε Το Ε9 πλαστογραφείται πολύ εύκολα... βάζουν δηλαδή το όνομα τους και το ΑΦΜ και είναι λες και αγόρασαν το σπίτι. Ή άμα έχουν τα στοιχεία από το Ε9, μπορούν πολύ εύκολα να πλαστογραφήσουν ένα μισθωτήριο... οπότε πάνε μετά στο πάροχο, δίνουν το μισθωτήριο και τον λογαριασμό από το σπίτι που τους νοίκιασες και παίρνουν στο όνομα τους τη παροχή. Η βλακεία σ'αυτά τα έγγραφα είναι ότι δεν έχουν barcode αυθεντικότητας, όπως άλλα έγγραφα του GOV. Δε μπορεί ο πάροχος να ελέγξει τη γνησιότητα, οπότε αρκούνται στην υπεύθυνη δήλωση του πελάτη στη 1η σελίδα της αίτησης ότι τα στοιχεία είναι αληθή κι ότι για υποβολή ψευδών στοιχείων υπάρχουν ποινικές κυρώσεις. Εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος πως έτσι έγινε η δουλειά, απέκτησαν έγγραφα σου με κάποιο τρόπο, ίσως από το φωτοτυπάδικο. Οι αιτήσεις ΚΕΑ στην ΗΔΙΚΑ περνάνε και διασταυρώνονται μέσω taxis. Ακόμα και αν πλαστογράφησαν κάποιο έγγραφο (editing) για να κάνουν την δουλειά τους με τον ήρωνα πως κατάφεραν να ξεγελάσουν ηλεκτρονικά να τους εγκριθεί η αίτηση το taxis στο οποίο η ιδιοκτησία παραμένει πάντα σε εμένα; Αν το taxis σου λέει ότι το ακίνητο είναι στο τάδε ΑΦΜ δεν μπορούν να το αλλάξουν. Άρα γίνονται από κάποιον που μπορεί και έχει acces να κάνει τροποποιήσεις στην ΗΔΙΚΑ. Στην Ηδικα έχουν πρόσβαση μόνο υπάλληλοι των δήμων. Άρα να δω αν θα κάνω και αγωγή κατά της ΗΔΙΚΑ;
takoulou Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Demetroula είπε Οι αιτήσεις ΚΕΑ στην ΗΔΙΚΑ περνάνε και διασταυρώνονται μέσω taxis. Ακόμα και αν πλαστογράφησαν κάποιο έγγραφο (editing) για να κάνουν την δουλειά τους με τον ήρωνα πως κατάφεραν να ξεγελάσουν ηλεκτρονικά να τους εγκριθεί η αίτηση το taxis στο οποίο η ιδιοκτησία παραμένει πάντα σε εμένα; Αν το taxis σου λέει ότι το ακίνητο είναι στο τάδε ΑΦΜ δεν μπορούν να το αλλάξουν. Άρα γίνονται από κάποιον που μπορεί και έχει acces να κάνει τροποποιήσεις στην ΗΔΙΚΑ. Στην Ηδικα έχουν πρόσβαση μόνο υπάλληλοι των δήμων. Άρα να δω αν θα κάνω και αγωγή κατά της ΗΔΙΚΑ; Αυτοί που τα κάνουν ξέρουν.. Δεν θα είσαι η μοναδική... Αυτή η κοινωνική ομάδα κάνουν τα πάντα.. Βρίσκουν τρόπους.. Λεφτά να βρίσκουν με διάφορους τρόπους.. Και με τα ενοικιαστήρια γίνεται χαμός... Βρίσκουν κάποιους ψεύτικους μπροστινούς και τους νοικιάζουν σπίτια.. Και μετά κάνουν αλλαγές σε άλλα ονόματα με ψεύτικα στοιχεία.. Για να παίρνουν τις επιδοτήσεις.. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2024 από takoulou 1
ekrepali Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 1 hour ago, Demetroula said: Αν το taxis σου λέει ότι το ακίνητο είναι στο τάδε ΑΦΜ δεν μπορούν να το αλλάξουν. Άρα γίνονται από κάποιον που μπορεί και έχει acces να κάνει τροποποιήσεις στην ΗΔΙΚΑ. Στην Ηδικα έχουν πρόσβαση μόνο υπάλληλοι των δήμων. Άρα να δω αν θα κάνω και αγωγή κατά της ΗΔΙΚΑ; Ιδέα δεν έχω... μάλλον πρέπει να γίνει αγωγή κατά παντός υπευθύνου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα