kage Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ο χρυσοβαλαντης 😁θα νόμιζε ότι το σπίτι είναι εξοχικο κ δεν παταει κανεις..οποτε δήλωσε τα δικα σου στοιχεία αφού δεν έχει ρεύμα /ρολοι/παροχη στο "σπιτι" του ... αλλά τ τα χάλασες όλα κυριως π τ πήρες την prepaid..βάλε καμιά φτηνη κάμερα στυλ ip camera tplink γιατί δεν το βλέπω καλά τα πραγματα Υ.γ ποιος ο λόγος να αλλάζεις παροχο σε ένα σπίτι με τόσες λίγες kw ? Υγ2 κνσυνεχιζεις να τους αναφέρεις ευπαθή ομαδα? Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2024 από kage
Demetroula Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Μόλις τώρα, ekrepali είπε Όκ, δε το γνώρισα. Σε κάθε περίπτωση η συμφορουμήτισσα έκανε αίτημα στην elpedison. @Demetroula Aν δεν έχει ολοκληρωθεί η αλλαγή στην Elpe... τότε η αναζήτηση στο ΥΔΕ θα βγάζει τα στοιχεία της προηγούμενης παροχής με το όνομα διαγραμμισμένο. Το λέω μήπως και φαίνεται ακόμα το όνομα της άλλης. Αν πατήσεις εκτύπωση σε PDF, μπορείς να το κρατήσεις και σε επίσημο αρχείο. έχει ολοκληρωθεί μετάβαση σε Ελπε από τις 13/02. Η παροχή τώρα στο app φαίνεται κανονικά στο όνομά μου. Μόνο αυτό μπορώ να δω. Όλες οι πληροφορίες που πήρα για τα αιτήματα των άλλων ονομάτων μέσω του ίδιου υπάλληλου ΗΡΩΝα, τα ονομάτα τους και τις ημερομηνίες παραμονής τους πριν απο εμένα, μου τις είπε τηλεφωνικά η τηλεφωνήτρια ΔΕΔΔΗΕ και τα σημείωνα. Δεν έχω κάτι άλλο, περιμένω να μου στείλουν όλο το ιστορικό αιτημάτων και εκπροσωπήσεων από Νοέμβρη 2023 και μετά. Δεν ξέρω τι άλλη χρήση μπορεί να έκαναν παίρνοντας παράνομα και καταχραστικά την παροχή μου. Φοβάμαι ότι ειδικά αν είναι από συγκεκριμένη ευπαθή ομάδα μπορεί να έκαναν και ένα σωρό άλλες αιτήσεις για επιδόματα και ποιός ξέρει τι άλλο.
tounion Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 το ρολόι ειναι προσβάσιμο ευκολα? μπορει να το δε καποιος απ εξω ??
Demetroula Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Μόλις τώρα, kage είπε Ο χρυσοβαλαντης 😁θα νόμιζε ότι το σπίτι είναι εξοχικο κ δεν παταει κανεις..οποτε δήλωσε τα δικα σου στοιχεία αφού δεν έχει ρεύμα /ρολοι/παροχη στο "σπιτι" του ... αλλά τ τα χάλασες όλα κυριως π τ πήρες την prepaid..βάλε καμιά φτηνη κάμερα στυλ ip camera tplink γιατί δεν το βλέπω καλά τα πραγματα Ο Χρυσοβαλάντης και η Χρυσούλα προφανώς έχουν εσωτερικά κονέ στον ΗΡΩΝα που τους τακτοποιούν. Μόλις τώρα, tounion είπε το ρολόι ειναι προσβάσιμο ευκολα? μπορει να το δε καποιος απ εξω ?? Ναι, είναι εντοιχισμένο σε ντουλαπάκι χωρίς πορτάκι δίπλα στην εξώπορτα. Όπως όλων στην σειρά του δρόμου που μένω. Ο καθένας μπορεί να το δει ναι. Πρέπει να αιτηθώ να το φέρουν και μέσα στο σπίτι λέτε;
fotis1997 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Demetroula είπε Ο Χρυσοβαλάντης και η Χρυσούλα προφανώς έχουν εσωτερικά κονέ στον ΗΡΩΝα που τους τακτοποιούν. Ναι, είναι εντοιχισμένο σε ντουλαπάκι χωρίς πορτάκι δίπλα στην εξώπορτα. Όπως όλων στην σειρά του δρόμου που μένω. Ο καθένας μπορεί να το δει ναι. Πρέπει να αιτηθώ να το φέρουν και μέσα στο σπίτι λέτε; Δεν είναι το πρόβλημα η θέση του μετρητή. Φαντάζομαι ότι ο φίλος ρωτάει επειδή η ένδειξη είναι συνήθως ένα από τα δικαιολογητικά στους παρόχους. Όμως στις περιπτώσεις αλλαγής επωνυμίας δεν είναι απαραίτητη η ένδειξη (πρέπει να πάει αναγκαστικά ο ΔΕΔΔΗΕ να μετρήσει). Το ζήτημα είναι τι δικαιολογητικό προσκόμισε ο κύριος στον πάροχο που πήγε. Πάντως πολύ πιθανό να έπεσε στα χέρια του κάποιος λογαριασμός και να μην του ζητήθηκε κάτι άλλο. Λαμβάνεις έντυπους λογαριασμούς; Υπάρχει περίπτωση κάποιος να τον έχει πάρει; 16 λεπτά πριν, kage είπε Υ.γ ποιος ο λόγος να αλλάζεις παροχο σε ένα σπίτι με τόσες λίγες kw ? Μπορείς να εκμεταλλευτείς τα δώρα που δίνουν οι πάροχοι. Έχω πάρει ένα σωρό δωροκάρτες και πόντους στην εθνική από ένα σπίτι χωρίς κατανάλωση. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2024 από fotis1997
Demetroula Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Μόλις τώρα, kage είπε Υ.γ ποιος ο λόγος να αλλάζεις παροχο σε ένα σπίτι με τόσες λίγες kw ? Πηγαίνω στον παρόχο που πουλάει τις φτηνότερες ΚWh γιατί είμαι φτωχή και προσπαθώ να έχω όσο λιγότερα έξοδα γίνεται. Δεν είναι λίγες. Απλά τυχαίνει συχνά να διανυκτερεύω τα βράδια σε συγγενικό σπίτι θείας με θέματα υγείας και δεν έχει φώτα. Μόλις τώρα, kage είπε Υγ2 κνσυνεχιζεις να τους αναφέρεις ευπαθή ομαδα? Αν εγώ και πρακτικά είμαι πιο ευπαθής από αυτούς πως να τους αναφέρω; Μόλις τώρα, fotis1997 είπε Λαμβάνεις έντυπους λογαριασμούς; Υπάρχει περίπτωση κάποιος να τον έχει πάρει; Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Είναι ηλεκτρονικοί του ρεύματος. Μόνο του νερού είναι έγχαρτοι και επειδή δεν τους φέρνει ταχυδρομείο αλλά ιδιωτική εταιρεία διανομέων που μοιράζουν φυλλάδια, κάθε φορά τους ψάχνω. Παίζει να βουτήξανε κανένα λες;
ekrepali Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Demetroula said: Πηγαίνω στον παρόχο που πουλάει τις φτηνότερες ΚWh γιατί είμαι φτωχή και προσπαθώ να έχω όσο λιγότερα έξοδα γίνεται. Nα φανταστώ δηλαδή πως έχεις κοινωνικό τιμολόγιο; Διότι: α) το διάστημα που η παροχή δεν ήταν στο ΑΦΜ σου εννοείται το έχεις χάσει. β) εφόσον επανέφερες πάλι τη παροχή στο ΑΦΜ σου, αν έχεις ΚΟΤ θα πρέπει να κάνεις αίτηση στο ΗΔΙΚΑ με τη παροχή της Elpedison. Διότι το ΚΟΤ δε χρειάζεται νεα αίτηση σε αλλαγή παρόχου (στο ίδιο ΑΦΜ), ενώ αν αλλάζει το ΑΦΜ θέλει νέα αίτηση. Επίσης: Ό,τι καταναλώθηκε στο εν λόγω διάστημα είναι χρέος δικό σου. Εσύ έκαψες το ρεύμα, δικά σου είναι τα δημοτικά τέλη. Όμως... πώς θα γίνει γνωστοποίηση της οφειλής εφόσον τα στοιχεία ανήκουν σε ξένα πρόσωπα; Αυτό γίνεται μόνο με δικηγόρο. Διότι αν η οφειλή γίνει ληξιπρόθεσμη, τα δημοτικά τέλη θα πάνε στον Δήμο στα ΑΦΜ των άλλων, πάλι δε θα μπορείς να τα πληρώσεις μέχρι να βγάλεις άκρη. 3 hours ago, Demetroula said: Είναι ηλεκτρονικοί του ρεύματος. 3 hours ago, Demetroula said: Αν εγώ και πρακτικά είμαι πιο ευπαθής από αυτούς πως να τους αναφέρω; Πού μπορεί να προσκόμισες έγχαρτο λογαριασμό και με κάποιο τρόπο να απέκτησαν εκείνοι πρόσβαση; Μήπως έκανες καμιά αίτηση για ΚΕΑ; Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2024 από ekrepali
Demetroula Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, ekrepali είπε Πού μπορεί να προσκόμισες έγχαρτο λογαριασμό και με κάποιο τρόπο να απέκτησαν εκείνοι πρόσβαση; Μήπως έκανες καμιά αίτηση για ΚΕΑ; Την έκανα ηλεκτρονικά. Πιστεύω ότι πήρανε κάποιον έγγραφο λογαριασμό νερού. Αν συνεχίσω με αγωγή θα ζητήσω αντίγραφα των πλαστών εγγράφων με τα οποία έγινε απάτη εις βάρος της παροχής μου. Ενδέχεται να έχουν στοχοποιήσει το σπίτι και να το ξανακάνουν. Να πάω να το αναφέρω σαν περιστατικό και στην αστυνομία λες; Η βοήθεια σου είναι πολύτιμη, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2024 από Demetroula
Demetroula Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 59 λεπτά πριν, Demetroula είπε Την έκανα ηλεκτρονικά. Πιστεύω ότι πήρανε κάποιον έγγραφο λογαριασμό νερού. Αν συνεχίζω με αγωγή θα ζητήσω αντίγραφα των πλαστών εγγράφων με τα οποία έγινε απάτη εις βάρος της παροχής μου. Ενδέχεται να έχουν στοχοποιήσει το σπίτι και να το ξανακάνουν. Να πάω να το αναφέρω σαν περιστατικό και στην αστυνομία λες; Η βοήθεια σου είναι πολύτιμη, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Σε κάποια φάση είχα ζητήσει να μου εκτυπώσουν E9 και προηγούμενους λογαριασμούς σε ένα φωτοτυπάδικο που είναι κοντά στο τμήμα της περιοχής που κάνουν αιτήσεις ΚΕΑ. Έχω δει να εξυπηρετεί αρκετούς ευπαθών ομάδων. Δεν αποκλείω να κράτησε αντίγραφα πριν την εκτύπωση και να τα χρησιμοποίησε μετά για να τους ''εξυπηρετήσει'' έναντι αμοιβής, αλλά το βρίσκω τραβηγμένο.
nermain Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 εβαλαν την δικη σου παροχη γτ προφανως στο σπιτι π μενουν εχουν βγαλει τη χελωνα και εχουν τζαμπα ρευματακι στην πλατουλα μας, αλλα ναι ευπαθη ομαδα και 500 ευρω prepaid
takoulou Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Demetroula είπε Την έκανα ηλεκτρονικά. Πιστεύω ότι πήρανε κάποιον έγγραφο λογαριασμό νερού. Αν συνεχίσω με αγωγή θα ζητήσω αντίγραφα των πλαστών εγγράφων με τα οποία έγινε απάτη εις βάρος της παροχής μου. Ενδέχεται να έχουν στοχοποιήσει το σπίτι και να το ξανακάνουν. Να πάω να το αναφέρω σαν περιστατικό και στην αστυνομία λες; Η βοήθεια σου είναι πολύτιμη, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Μάλλον η φάση πρέπει να έχει γίνει από τον πάροχο.. Εκεί κάτι έχει παιχτεί.. Κάποιος εξωτερικός συνεργάτης που ήθελε να βγάζει χρήματα...Σε ποια περιοχή είσαι; Το κάνουν αυτή η κοινωνική ομάδα.. Βρίσκουν θύματα.. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι μια αγωγή στον συγκεκριμένο πάροχο.. Γιατί θα πρέπει ο πάροχος θα πρέπει να εξετάσει τα στοιχεία πελατών αν είναι αυτά αληθινά για την κάθε αλλαγή.. (Ενοικιαστήρια, ταυτότητα, κτλπ) ... Αλλά θέλουν να βλέπουν πελάτες και τα δεν κοιτάνε σχολαστικά τα χαρτιά.. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2024 από takoulou 1
StamTheMan Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Αντε καντα σουβλακια ,να φαμε και εμεις κατι εις βαρος τους Ναι ξερω,δε θα μπορει να χρησιμοποιηθει η καρτα χωρις επιβεβαιωση . 9 ώρες πριν, ekrepali είπε Πού μπορεί να προσκόμισες έγχαρτο λογαριασμό και με κάποιο τρόπο να απέκτησαν εκείνοι πρόσβαση; Μήπως έκανες καμιά αίτηση για ΚΕΑ; Θα τον μαζεψαν απο την εισοδο.
Demetroula Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 21 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Ναι ξερω,δε θα μπορει να χρησιμοποιηθει η καρτα χωρις επιβεβαιωση . Δεν θα χρησιμοποιούσα την κάρτα ακόμα και να μπορούσα, σε καμία περίπτωση. Είμαι και εγώ στο ΚΕΑ και γνωρίζω ότι αν για οποιοδήποτε λόγο χαθεί η κάρτα που σου έχουν αποστείλει, κάνεις αίτηση για να πας να παραλάβεις νέα από το κατάστημα της τράπεζας. Δεν θα την ψάχνει ο ευπαθής Χρυσοβαλάντης. Θα την παραδώσω στην τράπεζα. 26 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Αντε καντα σουβλακια ,να φαμε και εμεις κατι εις βαρος τους Αν και δεν έχω ιδιαίτερη αντοχή (λόγω θεμάτων υγείας) θα φροντίσω ο ΗΡΩΝ να μου τα κάνει ..λιανά στο πως έστειλε αιτήματα εκπροσώπησης της παροχής μου στον ΔΕΔΔΗΕ με πλαστά δικαιολογητικά. Ή όντως ο ΗΡΩΝ έχει εσωτερικούς/εξωτερικούς συνεργάτες που κάνουν αυτές τις ''δουλειές'' άρα η ευθύνη για ποινικά κολάσιμες πράξεις είναι δική του. Έχει δηλαδή υπαλλήλους/συνεργάτες που ''μουλωχτά'' στέλνουν αιτήματα εκπροσώπησης παροχής με πλαστά δικαιολογητικά εν αγνοία του νόμιμου ιδιοκτήτη και περιμένουν να φαίνεται ενεργή η εκπροσώπηση για 3-4 ημερούλες όσο να μπορέσουν να κάνουν την δουλειά τους. Σου λένε ποιός θα το καταλάβει; Αν ως ιδιοκτήτης εσύ νομίζεις ότι εκπροσωπείσαι συνεχόμενα απο κάπου, δεν έχεις κάνει καμία ενέργεια αλλαγής και δεν σε ενημερώσει κανείς ότι έγινε αλλαγή που θα το καταλάβεις; Και από τους λογαριασμούς ακόμα ο ΗΡΩΝ στέλνει πάντα ανά 40 μέρες και βάλε, οπότε ακόμα και όταν θα δεις τις ημερομηνίες χρέωσης στον λογαριασμό σου θα είναι αργά. Το ότι έστειλε και τα δύο αιτήματα και του Χρυσοβαλάντη και της Χρυσούλας η ίδια υπάλληλος, όπως μου είπαν στον ΔΕΔΔΗΕ δεν είναι ύποπτο; Γιατί να διαλέξουν την δική μου παροχή είναι κάτι που με προβληματίζει. Παίζει και σε φωτοτυπάδικο που είχα πάει για να εκτυπώσω συμβόλαια και Ε9 ο τύπος που τα εκτύπωσε να τα κράτησε και να τα χρησιμοποίησε μετά για να τους ''εξυπηρετήσει''. Και πάλι όμως δεν καταλαβαίνω πως τα δέχτηκε ο ΗΡΩΝ όταν όλοι οι λογαριασμοί και το Ε9 είναι στο δικό μου όνομα και το δικό μου ΑΦΜ.
takoulou Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 2 ώρες πριν, Demetroula είπε Δεν θα χρησιμοποιούσα την κάρτα ακόμα και να μπορούσα, σε καμία περίπτωση. Είμαι και εγώ στο ΚΕΑ και γνωρίζω ότι αν για οποιοδήποτε λόγο χαθεί η κάρτα που σου έχουν αποστείλει, κάνεις αίτηση για να πας να παραλάβεις νέα από το κατάστημα της τράπεζας. Δεν θα την ψάχνει ο ευπαθής Χρυσοβαλάντης. Θα την παραδώσω στην τράπεζα. Αν και δεν έχω ιδιαίτερη αντοχή (λόγω θεμάτων υγείας) θα φροντίσω ο ΗΡΩΝ να μου τα κάνει ..λιανά στο πως έστειλε αιτήματα εκπροσώπησης της παροχής μου στον ΔΕΔΔΗΕ με πλαστά δικαιολογητικά. Ή όντως ο ΗΡΩΝ έχει εσωτερικούς/εξωτερικούς συνεργάτες που κάνουν αυτές τις ''δουλειές'' άρα η ευθύνη για ποινικά κολάσιμες πράξεις είναι δική του. Έχει δηλαδή υπαλλήλους/συνεργάτες που ''μουλωχτά'' στέλνουν αιτήματα εκπροσώπησης παροχής με πλαστά δικαιολογητικά εν αγνοία του νόμιμου ιδιοκτήτη και περιμένουν να φαίνεται ενεργή η εκπροσώπηση για 3-4 ημερούλες όσο να μπορέσουν να κάνουν την δουλειά τους. Σου λένε ποιός θα το καταλάβει; Αν ως ιδιοκτήτης εσύ νομίζεις ότι εκπροσωπείσαι συνεχόμενα απο κάπου, δεν έχεις κάνει καμία ενέργεια αλλαγής και δεν σε ενημερώσει κανείς ότι έγινε αλλαγή που θα το καταλάβεις; Και από τους λογαριασμούς ακόμα ο ΗΡΩΝ στέλνει πάντα ανά 40 μέρες και βάλε, οπότε ακόμα και όταν θα δεις τις ημερομηνίες χρέωσης στον λογαριασμό σου θα είναι αργά. Το ότι έστειλε και τα δύο αιτήματα και του Χρυσοβαλάντη και της Χρυσούλας η ίδια υπάλληλος, όπως μου είπαν στον ΔΕΔΔΗΕ δεν είναι ύποπτο; Γιατί να διαλέξουν την δική μου παροχή είναι κάτι που με προβληματίζει. Παίζει και σε φωτοτυπάδικο που είχα πάει για να εκτυπώσω συμβόλαια και Ε9 ο τύπος που τα εκτύπωσε να τα κράτησε και να τα χρησιμοποίησε μετά για να τους ''εξυπηρετήσει''. Και πάλι όμως δεν καταλαβαίνω πως τα δέχτηκε ο ΗΡΩΝ όταν όλοι οι λογαριασμοί και το Ε9 είναι στο δικό μου όνομα και το δικό μου ΑΦΜ. Μπα δεν παίζει με το Φωτοτυπαδικο.. Μάλλον στον ΗΡΩΝ έχει γίνει η δουλειά.. Κάποιος από εκεί... Γνωστός έκανε την δουλειά.. Με πλαστά στοιχεία.. Συνεργάτης που τα τσέπωσε.. Δεν έβλεπε καθόλου τα συμβόλαια.. Έδινε τις εντολές αυτές...
Demetroula Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 26 λεπτά πριν, takoulou είπε Μπα δεν παίζει με το Φωτοτυπαδικο.. Μάλλον στον ΗΡΩΝ έχει γίνει η δουλειά.. Κάποιος από εκεί... Γνωστός έκανε την δουλειά.. Με πλαστά στοιχεία.. Συνεργάτης που τα τσέπωσε.. Δεν έβλεπε καθόλου τα συμβόλαια.. Έδινε τις εντολές αυτές... Στον ΔΕΔΔΗΕ τηλεφωνικά αρνούνται να μου δώσουν τα ονόματα των άλλων ονομάτων πλέον, λόγω ''προσωπικών δεδομένων''. Θα δούμε στην συνέχεια, περιμένω να μιλήσω με δικηγόρο. Σε ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα