Προς το περιεχόμενο

dv to dvd

manos_r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω να φτιαξω απο βιντεοκαμερα μου (sony trv 12E) αυτα που τραβαω σε dvd. Εχουμε και λεμε εχω το premiere 9.0 pro. Απο εκει κανω capture την κασσετα σωστα? Το αρχειο που φτιαχνει ειναι avi? Μπορειτε να με βοηθησετε και να μου πειτε τι πρεπει να κανω απο εδω και περα? Δε με ενδιαφερει να κοψω σκηνες προς το παρον, θελω απλα την κασσετουλα να την κανω dvd με καλη ποιοτητα. Φυσικα εχω συνδεση την καμερα μεσω firewire. Τι προγραμματα πρεπει να χρησιμοποιησω απο εδω και περα? Αν μπορειτε να με βοηθησετε και να μου πειτε οσο πιο απλα γινετε τι πρεπει να κανω γιατι τωρα αρχιζω να ασχολουμε με το χωρο αυτο.

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

o pio aplos kai grigoros tropos afou den theleis na kaneis cut klp, einai to Ulead DVD MovieFactory 3 Disc Creator. Opos eisai pairneis to avi, to petas mesa kai afto analambanei na to kanei DVD.

Yparxoun k alla antistoixa programmata, px Sonic Foundry (tora pia einai agorasmeni apo ti Sony) DVD Architect. Alla kai to Pinnacle 9 kanei afti ti douleia! Apla ego exo vrei to proto pou sou eipa kai mesa se 2-3 lepta arxizei to encoding! :)

Δημοσ.

Αλλος ενας ευκολος τροπος ειναι και με το Nero vision express.Να ξερεις οτι ολλα αυτα τα προγραμματα απαιτουν πολυ χρονο για να κανουν ενα αρχειο video σε dvd και αποροφουν πολλους πορους απο το pc. :D :D

Υ.Γ. Καλωσηρθες στην παλιο-παρεα μας!!!!! :D :D :D

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα το Media Creator της Roxio. Είναι ολίγον βαρύ, όπως λέει και ο Γιάννης, αλλά τα αξίζει τα λεφτά του.

1. Μπορεί να κάνει αυτό που ζητάς δηλ. grab from dv to dvd.

2. Μπορεί να μετατρέψει το dv αρχείο σε mpeg κατα το grabing ώστε να μην έχει το αρχείο μεγάλο μέγεθος στο δίσκο.

3. Έχει μια άψογη εφαρμογή που δημιουργεί slide-shows από screenshots και φωτογραφίες σε dvd.

Αυτά.

Phillip

Δημοσ.
... εχω το premiere 9.0 pro.

Χμμμ..... Αν θυμάμαι καλά, το Adobe® Premiere® Pro έχει φτάσει μόλις στην έκδοση 1.5, ενώ το Adobe® Premiere® σταμάτησε στην 6.5. Πού την βρήκες την έκδοση Adobe® Premiere® Pro 9.0;;;;;; :shock: :shock: :shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...