st@kas Δημοσ. 5 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 34 λεπτά πριν, Kthulhou είπε είναι ανεξάρτητα καμιά φωτό? υποθέτω πως στον καθαρισμό του drum ή του ΙΤΒ κάτι δεν πήγε καλά.Ούτως ή άλλως κ η αρχική εκτύπωση, δεν ήταν χρησιμοποιήσιμη Μπορεί να έκανα κ κάποιο λάθος. Δεν έχω ξανά "επιχειρήσει" σε laser εκτυπωτή Αναφορά σε κείμενο 12 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Απ ότι βλέπω όλα τα αναλώσιμα (ακόμη και Toner/Drum) για το μοντελο είναι ακριβούτσικα. Ακόμη και τα συμβατά δεν ειναι φθηνα. 15 ευρω το καθε χρωμα για 1000 σελιδες ειναι πολυ. Εαν οπως πιστευω θελει αλλαγμα και το Fuser αυτο θα παει μονο ως ανταλλακτικο πανω απο 60 ευρω στην καλύτερη περιπτωση (και χωρίς να εισαι και σίγουρος). Προσωπικά δεν θα ασχολούμουνα ούτως ή αλλως αλλα δεν βλεπω το νοημα να ασχοληθεις και παραπανω απο αυτο που εκανες μεχρι στιγμης. Βρες ενα μεταχειρισμένιο ή refurbished φθηνά που να εχει και πιο χαμηλές τιμές στα αναλώσιμά του. Προς τα εκεί πηγαίνει η φάση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, st@kas είπε Δεν έχω ξανά "επιχειρήσει" σε laser εκτυπωτή ούτε εγώ. Ποτέ δεν έχω καθαρίσει έτσι (όπως είδα στο youtube που έλεγαν σε σένα) drum ή/και ΙΤΒ. οπτικώς, είναι καθαρά ? τέτοιο ποιόν εκτύπωσης, δεν οφείλεται μόνο στο fuser (αν φταίει το / και το fuser) AN προσπαθήσεις να το επαναφέρεις / επισκευάσεις, εγώ θα ξεκινούσα από το τύμπανο/drum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st@kas Δημοσ. 5 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 27 λεπτά πριν, Kthulhou είπε ούτε εγώ. Ποτέ δεν έχω καθαρίσει έτσι (όπως είδα στο youtube που έλεγαν σε σένα) drum ή/και ΙΤΒ. οπτικώς, είναι καθαρά ? τέτοιο ποιόν εκτύπωσης, δεν οφείλεται μόνο στο fuser (αν φταίει το / και το fuser) AN προσπαθήσεις να το επαναφέρεις / επισκευάσεις, εγώ θα ξεκινούσα από το τύμπανο/drum Οπτικά φαίνεται καθαρό το drum. Νομίζω ότι δεν θα ασχοληθώ άλλο. Αφού και τα αναλώσιμα του είναι ακριβά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα