Venia92 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Καλησπέρα!Θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος που ξέρει να αλλάζει το IP σε κινητό και λάπτοπ γιατί με έχουν μπλοκάρει από μία εφαρμογή και θέλω να μπω!Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 6 minutes ago, Venia92 said: Καλησπέρα!Θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος που ξέρει να αλλάζει το IP σε κινητό και λάπτοπ γιατί με έχουν μπλοκάρει από μία εφαρμογή και θέλω να μπω!Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! α/δοκιμασε vpn. β.οταν κλεινεις το Router και το ανοιγεις συνηθως αλλαζει η Ip. γ.κατεβασε tor browser και πρεπει να δουλεψει. ειναι για dark web αλλα οσο θυμαμαι τον χρησιμοποιεις και κανονικα αν θες.
NikosKallithea Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Venia92 είπε Καλησπέρα!Θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος που ξέρει να αλλάζει το IP σε κινητό και λάπτοπ γιατί με έχουν μπλοκάρει από μία εφαρμογή και θέλω να μπω!Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Eκει που λες οτι σε εχουν μπλοκαρει εισαι σε συνδεση ή απλα επισκεπτης
NikosKallithea Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Venia92 είπε Συνδέομαι αλλά δε βλέπω τίποτα Αν συνδέεσαι δεν εχει τίποτα να κανει η ιπ με το μπλοκάρισμα.
Venia92 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Μα δε μου δείχνει τα like και τα μηνύματα στο badoo 1
nfreskakis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Αν συνδέεσαι απο WiFi δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις και να μπείς με 4G-5G, έτσι θα έχεις διαφορετική IP. Αν δεν έχεις δεδομένα συνδέσου σε κάποιο άλλο WiFi
Venia92 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Με βρίσκουν και με αποσυνδεουν.Τι άλλο να κάνω?Ν
geo1st487 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Πιθανον να μην μπλοκαρανε την ip σου αλλα το username. Αν κανεις ενα νεο register στο badoo με αλλο username κλπ λογικα δεν θα εχεις θεμα (αλλα ξεκινας απο την αρχη). Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου από geo1st487
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 5 hours ago, Venia92 said: Όλα μου τα μπλόκαραν ip λογω οτι εχεις dynamic συνηθως δεν μπλοκαρουν.απλα μπλοκαρουν το username/ αν φτιαξεις αλλο username μπορεις να το κανεις απο private mode ή με τον tor που σου ειπα
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου ουτε με νεο account ειτε με το παλιο? 13 minutes ago, Venia92 said: Όλα τα έχω κάνει.Δε λειτουργεί τίποτα!😭😢 1
poulinos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2 hours ago, Venia92 said: Τίποτα!🥲😭 Πηγαινε σε μια φιλη σου και δοκιμασε απο εκει.ή δοκιμασε απο αλλη συσκευη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις