Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!Θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος που ξέρει να αλλάζει το IP σε κινητό και λάπτοπ γιατί με έχουν μπλοκάρει από μία εφαρμογή και θέλω να μπω!Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Δημοσ.
6 minutes ago, Venia92 said:

Καλησπέρα!Θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος που ξέρει να αλλάζει το IP σε κινητό και λάπτοπ γιατί με έχουν μπλοκάρει από μία εφαρμογή και θέλω να μπω!Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

α/δοκιμασε vpn.

β.οταν κλεινεις το Router και το ανοιγεις συνηθως αλλαζει η Ip.

γ.κατεβασε tor browser και πρεπει να δουλεψει. ειναι για dark web αλλα οσο θυμαμαι τον χρησιμοποιεις και κανονικα αν θες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Venia92 είπε

Eκει που λες οτι σε εχουν μπλοκαρει εισαι σε συνδεση ή απλα επισκεπτης

Δημοσ.

Αν συνδέεσαι απο WiFi δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις και να μπείς με 4G-5G, έτσι θα έχεις διαφορετική IP. Αν δεν έχεις δεδομένα συνδέσου σε κάποιο άλλο WiFi 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιθανον να μην μπλοκαρανε την ip σου αλλα το username. Αν κανεις ενα νεο register στο badoo με αλλο username κλπ λογικα δεν θα εχεις θεμα (αλλα ξεκινας απο την αρχη).

Επεξ/σία από geo1st487
Δημοσ.
5 hours ago, Venia92 said:

Όλα μου τα μπλόκαραν

ip λογω οτι εχεις dynamic συνηθως δεν μπλοκαρουν.απλα μπλοκαρουν το username/ αν φτιαξεις αλλο username μπορεις να το κανεις απο private mode  ή με τον tor που σου ειπα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...