Art1234 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Καλησπερα εφτασε η ωρα να αναβαθμισω το τωρινο μου scooter geopolis 250 και να παρω κατι νεοτερο και ειμαι αναμεσα σε beverly 350 του 2018 με 2020 ή να παρω το zontes m310 Εχεις κανεις σας δοκιμασει το zontes να μας πει αποψη για αξιοπιστια και ολα τα υπολοιπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου zontes ένα κακό έχει (κάτι άλλο δεν άκουσα) σχετικά κακή αντιμετώπιση απο την αντιπροσωπεια και ελάχιστα συνεργεία που ξέρουν από αυτά (ακομη και τα επίσημα πολλές φορές γρι δεν ξέρουν) κατά άλλα φοβερό μηχανάκι το είχα κάνει και test drive αρκετά ανώτερο από το beverly στον δρόμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Art1234 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 51 λεπτά πριν, Black Demis είπε zontes ένα κακό έχει (κάτι άλλο δεν άκουσα) σχετικά κακή αντιμετώπιση απο την αντιπροσωπεια και ελάχιστα συνεργεία που ξέρουν από αυτά (ακομη και τα επίσημα πολλές φορές γρι δεν ξέρουν) κατά άλλα φοβερό μηχανάκι το είχα κάνει και test drive αρκετά ανώτερο από το beverly στον δρόμο Ευχαριστω πολυ για την απαντηση απο ποιοτητα πλαστικων πως ηταν σε σχεση με το beverly? γιατι απο το geopolis εμεινα ευχαριστημενος απο τα χρονια του μιας και ειναι στον ιδιο ομιλο με την piagio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, Art1234 said: Ευχαριστω πολυ για την απαντηση απο ποιοτητα πλαστικων πως ηταν σε σχεση με το beverly? γιατι απο το geopolis εμεινα ευχαριστημενος απο τα χρονια του μιας και ειναι στον ιδιο ομιλο με την piagio σε όλα μου φανικε καλύτερο άλλα με αυτό που κάνει ο γωργωλης με τα zontes ένα εχω να πω κρίμα πολύ κρίμα φοβερά μηχανάκια για αυτό που προσφέρουν και τα χαντακώνει ο εισαγωγέας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Art1234 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 27 λεπτά πριν, Black Demis είπε σε όλα μου φανικε καλύτερο άλλα με αυτό που κάνει ο γωργωλης με τα zontes ένα εχω να πω κρίμα πολύ κρίμα φοβερά μηχανάκια για αυτό που προσφέρουν και τα χαντακώνει ο εισαγωγέας Θα παω αυτες τις μερες να το οδηγησω μιας και το budget ειναι αυστηρα εως τις 4500 ευρω Για cruisym αξιζει να κοιταζω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulis_Maritsas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2 hours ago, Art1234 said: Καλησπερα εφτασε η ωρα να αναβαθμισω το τωρινο μου scooter geopolis 250 και να παρω κατι νεοτερο και ειμαι αναμεσα σε beverly 350 του 2018 με 2020 ή να παρω το zontes m310 Εχεις κανεις σας δοκιμασει το zontes να μας πει αποψη για αξιοπιστια και ολα τα υπολοιπα? Υπαρχει ελληνικο Zontes club στο fb. Νομιζω εκει θα βρεις πιο πολλες πληροφοριες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 40 minutes ago, Art1234 said: Θα παω αυτες τις μερες να το οδηγησω μιας και το budget ειναι αυστηρα εως τις 4500 ευρω Για cruisym αξιζει να κοιταζω? και εκεινο δεν ειναι ασυμο ποιο αδυναμο μεν αλλα καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, Art1234 είπε γιατι απο το geopolis εμεινα ευχαριστημενος απο τα χρονια του μιας και ειναι στον ιδιο ομιλο με την piagio αλλος ομιλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Art1234 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Μόλις οδήγησα το beverly 350 μου φάνηκε ακόμα χειρότερο και από το geopolis σε οδήγηση, χάλια σελα θέση οδήγησης πολυ μικρό τιμόνι και ένιωθα σαν να μην στρίβει, μπορεί απλά να μην μου ταιριάζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 4 hours ago, Art1234 said: Μόλις οδήγησα το beverly 350 μου φάνηκε ακόμα χειρότερο και από το geopolis σε οδήγηση, χάλια σελα θέση οδήγησης πολυ μικρό τιμόνι και ένιωθα σαν να μην στρίβει, μπορεί απλά να μην μου ταιριάζει οχι απλα έριξαν ποιότητα για να μην πανε τημες εντελώς στον θεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Art1234 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 48 λεπτά πριν, Black Demis είπε οχι απλα έριξαν ποιότητα για να μην πανε τημες εντελώς στον θεο Κρίμα τζάμπα το όνομα δηλαδή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Οι Κινέζοι έκαναν γερό μπάσιμο στην αγορά πλέον και έχουν βελτιωθεί τρελά στον τομέα της αξιοπιστίας. Για την ελληνική πραγματικότητα και αν δε περισσεύουν τα χρήματα είναι μονόδρομος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, Art1234 said: Κρίμα τζάμπα το όνομα δηλαδή καλά όχι και τζαμπα δεν ειναι χάλια του πετάματος απλά ειναι χειρότερο (εκτός και αν προτιμούσες να έχει την ίδια ποιότητα με παλιά με δπλασια τιμή παο οτι ειναι σήμερα) αυτο που μου αρεσε πραγματικα ειναι το scooter της voge αλλα δεν το προτεινα γιατι δεν ειναι στο budget σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Art1234 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 31 λεπτά πριν, Black Demis είπε καλά όχι και τζαμπα δεν ειναι χάλια του πετάματος απλά ειναι χειρότερο (εκτός και αν προτιμούσες να έχει την ίδια ποιότητα με παλιά με δπλασια τιμή παο οτι ειναι σήμερα) αυτο που μου αρεσε πραγματικα ειναι το scooter της voge αλλα δεν το προτεινα γιατι δεν ειναι στο budget σου Μολις ειδα το sr4 max αλλα ακομα και μεταχειρισμενο ειναι μακρια απο το budget μου αυριο παω για test drive του zontes m310 για να δουμε τι θα δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 5 minutes ago, Art1234 said: Μολις ειδα το sr4 max αλλα ακομα και μεταχειρισμενο ειναι μακρια απο το budget μου αυριο παω για test drive του zontes m310 για να δουμε τι θα δουμε για αυτο ειπα αλλο κοσμος αλλο budget για αυτο δεν το ανεφερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα