giopa62 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 11 minutes ago, darkmatinee said: Να πω ένα μπράβο στον/στην @MikeKataγια την υπομονή του/της να μιλήσει στα σοβαρά με ανθρώπους που πιστεύουν ότι μαζεύονται σε ένα δωμάτιο ο Biden, ο Xi, ο Putin & 2-3 ακόμη και συζητάνε πως να γλεντήσουν τα crypto boys fans του Andrew Tate & του Έλμο. Ευχαριστούμε για τις πηγές. Μα πραγματικά. Τόση υπομονή. Ένα δεύτερο από εμένα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, link_z είπε Δεν έχω λόγια φίλε μου. Εμένα μου πήρε μέρες να το μελετήσω. Για να μην πούμε ότι στο τελος έχει και 130+ βιβλιογραφικές αναφορές. Γιατί, εσένα περίμενε ο άνθρωπος για να το διαβάσει? 33 λεπτά πριν, doubtful είπε @MikeKata Τι εχεις να πεις για το γεγονος οτι η πανγκοσμια επιστημη, πιο συγκεκριμενα, το World Health Organization για δεκαδες χρονια προωθουσε μονο λανθασμενες αποψεις πανω στην διατροφη και αναγκάστηκε να κανει πισω σε ενα βαθμο (συνεχιζει την παραπληροφορηση με μισες αληθειες και μισα ψεματα) μονο και μονο επειδη το ιντερνετ γεμισε με ανεξαρτητες, ερευνες και αποψεις ανθρωπων που δεν συμφωνουσαν με αυτα που ελεγε το W.H.O. και ο κοσμος αρχισε να τα παρακολουθει. Γιατι συμφωνα με το δικο σου σκεπτικο, το World Health Organization θα ηταν ο απολυτος οδηγος για την υγεια αλλα ελα που μονο αυτο δεν ειναι. Ο πραγματικα επιστημονικος τροπος σκεψεις δεν θα ελεγε ποτε *εγω ειμαι η μονη αληθεια*. Τι έχεις να πεις για όλους αυτούς τους επιστήμονες που πιστεύουν ότι η γη είναι επίπεδη? Τι θέλω να πω… Έχει καμία σχέση ο WHO με το θέμα? Όχι… Έχει έστω και την παραμικρή ομοιότητα στον τρόπο λειτουργίας ενός οργανισμού με το σύνολο μιας επιστημονικής κοινότητας? Όχι… Έχει σχέση ότι αφού ένας έκανε λάθος, άρα όλοι κάνουν λάθος? Όχι… Τα στοιχεία μπορείς να τα διαψεύσεις με έρευνες και όχι με θεωρίες? Όχι… οπότε τι λέμε???? Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου από AtiX 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
link_z Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, MikeKata είπε Επειδη εσύ έκανες τον ισχυρισμό, πρώτα θα πεις ΠΟΙΕΣ είναι αυτές οι λανθασμένες απόψεις που προωθούσε ο WHO (με μελέτες, μη μου ποσταρεις δημοσιογραφικά άρθρα), μετά θα αποδείξεις ότι είναι λανθασμένες, επίσης με μελέτες και, τελος, (το βασικότερο) θα εξηγήσεις πώς καταρρίπτουν την υπερθέρμανση του πλανήτη λόγω των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων. Και τότε θα συζητήσουμε. Είναι αγαπημένη ασχολία των αρνητών, όταν δεν τους βγαίνουν τα επιχειρήματα, να προσπαθούν να συνδέσουν εντελώς ασύνδετα αντικείμενα με τη λογική "να, εδώ έχεις λάθος, άρα θα έχεις λάθος κι εκεί", αλλά δε θα σε αφήσω να παρασυρεις κόσμο σε αυτό το παιχνίδι. Μέρες και δεν κατάλαβες ότι το αντικείμενο που πραγματεύεται είναι διαφορετικό από αυτό που συζητάμε; Κακός οιωνός. Υ.Γ. Το έχω διαβάσει πολλάκις, όπως σου είπα, δεν το βλέπω πρώτη φορά. Μήπως επειδή είναι στα αγγλικά σε μπερδεύει, και που είπες ότι το έχεις ξαναδιαβάσει; Δεν συζητώ άλλο με a priori αρνητές. Δεν λειτουργεί έτσι η επιστήμη και χρειάζεται και λίγος σεβασμός, με την έννοια της έστω και μικρής μελέτης, σε αυτούς που για να γράψουν τα άρθρα που a priori αρνείσαι έχουν ξοδέψει μεγάλο μέρος της ζωής για να το υποστηρίξουν ακόμη και αν αυτό τελικά δεν είναι ακριβώς έτσι. Είναι δυστυχές τελικά να μην μπορούμε να διακρίνουμε ποιοι είναι οι αρνητές και τι αρνούνται. Δεν θα απαντήσω σε τίποτε άλλο. Θα κάνω την αυτοκριτική μου και ας λύσεις εσύ το πρόβλημα, που ίσως υπάρχει, γράφοντας εδώ. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου από link_z 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noreak Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 27 minutes ago, doubtful said: @MikeKata Τι εχεις να πεις για το γεγονος οτι η πανγκοσμια επιστημη, πιο συγκεκριμενα, το World Health Organization για δεκαδες χρονια προωθουσε μονο λανθασμενες αποψεις πανω στην διατροφη και αναγκάστηκε να κανει πισω σε ενα βαθμο Οπως? Απο οσο γνωριζω το World Health Organization απλα δινει οδηγιες περι διατροφης.Δευτερον, ακομα και να ισχυει δε σημαινει οτι επειδη σε καποια θεματα εχουμε αμφιβολιες ή οτι εγιναν λαθη, οτι πρεπει να αρχισουμε να αμφισβητουμε τα παντα.Μπορει να βρεθει καποιος που λεει οτι εχει δεδομενα οτι το νερο δε παγωνει στους 0 C σε ατμοσφαιρικη πιεση, για να μη θεωρηθουμε οτι ειμαστε απολυτοι πρεπει να το αμφισβητησουμε και οι υπολοιποι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doubtful Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, MikeKata είπε Επειδη εσύ έκανες τον ισχυρισμό, πρώτα θα πεις ΠΟΙΕΣ είναι αυτές οι λανθασμένες απόψεις που προωθούσε ο WHO (με μελέτες, μη μου ποσταρεις δημοσιογραφικά άρθρα), μετά θα αποδείξεις ότι είναι λανθασμένες, επίσης με μελέτες και, τελος, (το βασικότερο) θα εξηγήσεις πώς καταρρίπτουν την υπερθέρμανση του πλανήτη λόγω των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων. Και τότε θα συζητήσουμε. Είναι αγαπημένη ασχολία των αρνητών, όταν δεν τους βγαίνουν τα επιχειρήματα, να προσπαθούν να συνδέσουν εντελώς ασύνδετα αντικείμενα με τη λογική "να, εδώ έχεις λάθος, άρα θα έχεις λάθος κι εκεί", αλλά δε θα σε αφήσω να παρασυρεις κόσμο σε αυτό το παιχνίδι. Δεν εχω καμια συγκεριμενη μελετη να σου δειξω γιατι δεν ασχολουμε με μελετες. Αν εσυ ενδιαφεσε τοσο για μελετες μπορεις να τα βρεις. Εχω αυτα που μου λενε τα ΜΜΕ και με βομβαρδίζουν καθημερινα με διαφημησεις κτλ για το τι θα επρεπε να τρωω. Και απο την αλλη παρακολουθω και διαφορες αλλους ανθρωπους στον ιντερνετ και εχω ερθει στα δικα μου συμπερασματα εχοντας πειραματιστη πανω μου. Καποια πραγματα που ελεγε ο WHO σε γενικες γραμμες και που προωθουντε σε ολα τι κοινωνια δεκαδες χρονια τωρα και το ξερουμε ολοι. 1)Τα φυτικα λαδια/μαργαρινες ειναι υγιεινά ενω στην πραγματικοτητα ειναι τοξικα. 2)Το ζωικο λιπος κανει κακο ενω δεν ισχυει (χωρις καμια διευκρινηση για τι ποιοτητας κρεας μιλαμε, απλη γενικευση εκανε). 3)Το κρεας ειναι κακινογονο (χωρις καμια διευκρινηση για τι ποιοτητας κρεας μιλαμε, απλη γενικευση εκανε). 4)Προωθηση της χορτοφαγια. 5)Αν ειναι να φας κρεας φαε χωρις λιπος, το οποιο ειναι λαθος. 6)Τα δημητριακα, μπαρες κτλ ως πρωτεΐνη (στην ουσια ειναι ζαχαρη). 7)Το ζωικο βουτυρο ειναι κακο, εδω δεν ειναι. και πολλα αλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeKata Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, link_z said: Μήπως επειδή είναι στα αγγλικά σε μπερδεύει, και που είπες ότι το έχεις ξαναδιαβάσει; Δεν συζητώ άλλο με a priori αρνητές. Δεν λειτουργεί έτσι η επιστήμη και χρειάζεται και λίγος σεβασμός, με την έννοια της έστω και μικρής μελέτης, σε αυτούς που για να γράψουν τα άρθρα που a priori αρνείσαι έχουν ξοδέψει μεγάλο μέρος της ζωής για να το υποστηρίξουν ακόμη και αν αυτό τελικά δεν είναι ακριβώς έτσι. Είναι δυστυχές τελικά να μην μπορούμε να διακρίνουμε ποιοι είναι οι αρνητές και τι αρνούνται. Δεν θα απαντήσω σε τίποτε άλλο. Θα κάνω την αυτοκριτική μου και ας λύσεις εσύ το πρόβλημα, που ίσως υπάρχει, γράφοντας εδώ. Το ποιος δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει, άσε να το κρίνουν και οι υπόλοιποι. Εγώ πάντως, πήγα να σε βοηθήσω, ζητώντας σου να αναδείξεις συγκεκριμένα σημεία στο κείμενο τα οποία αναφέρονται στο θέμα μας. Δεν το έκανες γιατί αυτό που ποσταρες πραγματεύεται άλλο πράγμα από το θέμα μας. Κοίτα αλλού, λοιπόν, για αδυναμία κατανόησης κειμένου. Just now, doubtful said: Δεν εχω καμια συγκεριμενη μελετη να σου δειξω γιατι δεν ασχολουμε με μελετες. Δε χρειάζεται να ασχολείσαι, να ξέρεις να διαβάζεις χρειάζεται. Επομένως, συμφωνούμε ότι απλά πέταξες κάτι άσχετο με το θεμα, απλά για να το πετάξεις προσπαθώντας να δημιουργήσεις εντυπώσεις, μιας και είδες ότι οι προκαταλήψεις σου στο ζήτημα (ανθρωπογενής κλιματική αλλαγή) δε συμβαδίζουν με τα στοιχεία. Απλά πράγματα. Υ.Γ. Όπως είπα, δε θα ασχοληθώ με πράγματα που βγάζεις από το κεφάλι σου. Εσύ κάνεις τον ισχυρισμό, σε σένα πέφτει το βάρος της απόδειξης. Δε θα χάνω το χρόνο μου και για αυτό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthonykleis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 19 ώρες πριν, MetroStar είπε Δεν αναφέρομαι σε ατομικές λύσεις, είμαστε πολιτικά υποκείμενα ικανά για συντονισμένη συλλογική πολιτική δράση. τα τελευταία χρόνια έχω αρχίσει να αμφιβάλω περι "ικανότητας" και "συλλογικής δράσης" και αυτό είναι δυσοίωνο . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noreak Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, doubtful said: Δεν εχω καμια συγκεριμενη μελετη να σου δειξω γιατι δεν ασχολουμε με μελετες. Αν εσυ ενδιαφεσε τοσο για μελετες μπορεις να τα βρεις. Εχω αυτα που μου λενε τα ΜΜΕ και με βομβαρδίζουν καθημερινα με διαφημησεις κτλ για το τι θα επρεπε να τρωω. Και απο την αλλη παρακολουθω και διαφορες αλλους ανθρωπους στον ιντερνετ και εχω ερθει στα δικα μου συμπερασματα εχοντας πειραματιστη πανω μου. Καποια πραγματα που ελεγε ο WHO σε γενικες γραμμες και που προωθουντε σε ολα τι κοινωνια δεκαδες χρονια τωρα και το ξερουμε ολοι. 1)Τα φυτικα λαδια/μαργαρινες ειναι υγιεινά ενω στην πραγματικοτητα ειναι τοξικα. 2)Το ζωικο λιπος κανει κακο ενω δεν ισχυει (χωρις καμια διευκρινηση για τι ποιοτητας κρεας μιλαμε, απλη γενικευση εκανε). 3)Το κρεας ειναι κακινογονο (χωρις καμια διευκρινηση για τι ποιοτητας κρεας μιλαμε, απλη γενικευση εκανε). 4)Προωθηση της χορτοφαγια. 5)Αν ειναι να φας κρεας φαε χωρις λιπος, το οποιο ειναι λαθος. 6)Τα δημητριακα, μπαρες κτλ ως πρωτεΐνη (στην ουσια ειναι ζαχαρη). 7)Το ζωικο βουτυρο ειναι κακο, εδω δεν ειναι. και πολλα αλλα. Ολα αυτα που λες δε τα λεει ο WHO, τα λενε διαφοροι στα κοινωνικα δικτυα, μονος σου το ειπες. Οτι βλεπεις στα κοινωνικα δικτυα δε σημαινει οτι ειναι αληθεια Οι διαφημισεις δεν ειναι σωστος τροπος πληροφορησης και δεν εχει σχεση με τον WHO. Ολα αυτα που λες ειναι παρερμηνειες μελετων, ειτε λογω ελλιπης κατανοησης ειτε επιτηδες επειδη ζουν πουλοντας δραμα. Σε ολα τα παραδειγματα που αναφερες κρυβεται η μιση αληθεια.Το ποσο κακο κανει κατι εχει να κανει με την ποσοτητα που καταναλωνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doubtful Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, MikeKata είπε Το ποιος δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει, άσε να το κρίνουν και οι υπόλοιποι. Εγώ πάντως, πήγα να σε βοηθήσω, ζητώντας σου να αναδείξεις συγκεκριμένα σημεία στο κείμενο τα οποία αναφέρονται στο θέμα μας. Δεν το έκανες γιατί αυτό που ποσταρες πραγματεύεται άλλο πράγμα από το θέμα μας. Κοίτα αλλού, λοιπόν, για αδυναμία κατανόησης κειμένου. Δε χρειάζεται να ασχολείσαι, να ξέρεις να διαβάζεις χρειάζεται. Επομένως, συμφωνούμε ότι απλά πέταξες κάτι άσχετο με το θεμα, απλά για να το πετάξεις προσπαθώντας να δημιουργήσεις εντυπώσεις, μιας και είδες ότι οι προκαταλήψεις σου στο ζήτημα (ανθρωπογενής κλιματική αλλαγή) δε συμβαδίζουν με τα στοιχεία. Απλά πράγματα. Υ.Γ. Όπως είπα, δε θα ασχοληθώ με πράγματα που βγάζεις από το κεφάλι σου. Εσύ κάνεις τον ισχυρισμό, σε σένα πέφτει το βάρος της απόδειξης. Δε θα χάνω το χρόνο μου και για αυτό. Ο σκοπος μου ηταν να δειξω οτι σημερα ειναι λαθος να εχεις τυφλη εμπιστοσυνη /φανατισμο προς οποιαδηποτε επιστημονικη εξουσια. Και ανεφερα τον WHO ως παραδειγμα. Τωρα περι αποδειξεων εχω οτι εχει και ο υπολιπος κοσμακις. Οταν για παραδειγμα για δεκαδες χρονια προωθουν την χορτοφαγια σε ολο τον δυτικο κοσμο (κυριος δυτικο), και λενε αυτος ειναι ο σωστος δρομος, εγω ερωτω. Ποιος το προωθει αυτο??..... Καποιοι, καπου αποφασιζουν ετσι??? Και σιγουρα για να προωθειτε σε τοση μεγαλη κλιμακα σημαινει οτι ερχετε απο ψηλα. Αλλα ελα που αυτο που προωθειτε τοσο μαζικα ειναι τοσο λαθος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XAXEPO Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 29 minutes ago, doubtful said: Ο σκοπος μου ηταν να δειξω οτι σημερα ειναι λαθος να εχεις τυφλη εμπιστοσυνη /φανατισμο προς οποιαδηποτε επιστημονικη εξουσια. Και ανεφερα τον WHO ως παραδειγμα. Τωρα περι αποδειξεων εχω οτι εχει και ο υπολιπος κοσμακις. Οταν για παραδειγμα για δεκαδες χρονια προωθουν την χορτοφαγια σε ολο τον δυτικο κοσμο (κυριος δυτικο), και λενε αυτος ειναι ο σωστος δρομος, εγω ερωτω. Ποιος το προωθει αυτο??..... Καποιοι, καπου αποφασιζουν ετσι??? Και σιγουρα για να προωθειτε σε τοση μεγαλη κλιμακα σημαινει οτι ερχετε απο ψηλα. Αλλα ελα που αυτο που προωθειτε τοσο μαζικα ειναι τοσο λαθος. 47 minutes ago, MikeKata said: Δε χρειάζεται να ασχολείσαι, να ξέρεις να διαβάζεις χρειάζεται. Επομένως, συμφωνούμε ότι απλά πέταξες κάτι άσχετο με το θεμα, απλά για να το πετάξεις προσπαθώντας να δημιουργήσεις εντυπώσεις, μιας και είδες ότι οι προκαταλήψεις σου στο ζήτημα (ανθρωπογενής κλιματική αλλαγή) δε συμβαδίζουν με τα στοιχεία. Απλά πράγματα. Διαβάζεται καθόλου ; έχουμε τον άλλον που "δουλεύει όλη μέρα¨ άλλα μπήκε σαν ειδικός και παραθέτει βιντεάκια. μην ξεχάσω και φατσούλες😅🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, doubtful είπε Ο σκοπος μου ηταν να δειξω οτι σημερα ειναι λαθος να εχεις τυφλη εμπιστοσυνη /φανατισμο προς οποιαδηποτε επιστημονικη εξουσια. Και ανεφερα τον WHO ως παραδειγμα. Τωρα περι αποδειξεων εχω οτι εχει και ο υπολιπος κοσμακις. Οταν για παραδειγμα για δεκαδες χρονια προωθουν την χορτοφαγια σε ολο τον δυτικο κοσμο (κυριος δυτικο), και λενε αυτος ειναι ο σωστος δρομος, εγω ερωτω. Ποιος το προωθει αυτο??..... Καποιοι, καπου αποφασιζουν ετσι??? Και σιγουρα για να προωθειτε σε τοση μεγαλη κλιμακα σημαινει οτι ερχετε απο ψηλα. Αλλα ελα που αυτο που προωθειτε τοσο μαζικα ειναι τοσο λαθος. ο σκοπός σου ήταν να πεις την γνώμη σου η οποία είναι σεβαστή, από κει και πέρα όμως δεν μπορείς να αμφισβητείς τα πάντα επειδή πιστεύεις σε μπαμπούλες και ότι όλα είναι υποκινούμενα… Έχω την εντύπωση πως οι περισσότεροι πάνε κόντρα για την κόντρα, μη καταλαβαίνοντας την σοβαρότητα ορισμένων θεμάτων και αυτό είναι το μέγα πρόβλημα μας ως κοινωνία… Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου από AtiX 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doubtful Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 15 λεπτά πριν, AtiX είπε ο σκοπός σου ήταν να πεις την γνώμη σου η οποία είναι σεβαστή, από κει και πέρα όμως δεν μπορείς να αμφισβητείς τα πάντα επειδή πιστεύεις σε μπαμπούλες και ότι όλα είναι υποκινούμενα… Έχω την εντύπωση πως οι περισσότεροι πάνε κόντρα για την κόντρα, μη καταλαβαίνοντας την σοβαρότητα ορισμένων θεμάτων και αυτό είναι το μέγα πρόβλημα μας ως κοινωνία… Αυτο με τη σοβαροτητα μπορω να το τονισω και εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noreak Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Και σ' αυτο το θεμα, οπως και σε αλλα, αυτο που μου κανει περισσοτερη εντυπωση ειναι τα λαθη λογικης. "Δεν υπαρχει κλιματικη αλλαγη, ολα γινονται για να πουλανε ανεμογεννητριες και φωτοβολταικα" Το ενα δεν αποκλειει απαραιτητα το αλλο! Απο τα αρχαια χρονια οι ανθρωποι εκμεταλευονται ολες τις καταστασεις που μπορουν για να πλουτισουν.Και οταν τα τιναζει καποιος διασημος πλουτιζουν οι ανθοπωληδες και οι παπαρατσι, δε σημαινει οτι δεν πεθανε επειδη αυτοι πουλανε φωτογραφιες και λουλουδια.Στον μεσαιωνα στις δημοσιες εκτελεσεις μπορει να στηνανε πανηγυρι, τι σημαινει αυτο οτι δεν απαγχονισαν κοσμακη επειδη πλουτισαν οι στραγαλαδες και οι κασταναδες? 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Ρεαλιστικά μιλώντας, κανείς δεν νοιάζεται για την αύξηση (ή μη) της θερμοκρασίας των ωκεανών. Τώρα αν κάποιος θέλει να το παίξει ήρωας και νομίζει ότι θα αλλάξει κάτι, feel free. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου από Glikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XAXEPO Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 10 λεπτά πριν, Glikos είπε Ρεαλιστικά μιλώντας, κανείς δεν νοιάζεται για την αύξηση (ή μη) της θερμοκρασίας των ωκεανών. Τώρα αν κάποιος θέλει να το παίξει ήρωας και νομίζει ότι θα αλλάξει κάτι, feel free. Δεν νομίζεις οτι προσβάλεις τον Mikekata όταν λες ότι κανένας δεν νοιάζεται ; κάποιοι νοίαζονται και κάνουν μελέτες για να αλλάξουν την κοινή γνώμη και σήμερα στο συγκεκριμένο θέμα έχουν γραφτεί 9 σελίδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα