GREGORYMO Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 7 ώρες πριν, geomrk είπε Πως μπορει να αποδειχθει τι χρηση εκανα εφ'οσον δεν φερει καμια φθορα; Στο internet μπήκες? Δεν έχουν καταγραφεί τα ΜΒ ?
geomrk Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Στο internet μπήκες? Δεν έχουν καταγραφεί τα ΜΒ ? με επαναφορα εργοστασιακων χανονται
GREGORYMO Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 5 ώρες πριν, Dante80 είπε Προφανώς. Αυτά είναι τα δικαιώματά του. Αν πας να πουλήσεις ανοιγμένο προϊόν για καινούριο θα φας καταγγελία, όπως πρέπει. Αν πας να χρεώσεις παράνομα restocking fees θα φας καταγγελία, όπως πρέπει. Αν πας να αρνηθείς επιστροφή από ηλεκτρονική αγορά θα φας καταγγελία, όπως πρέπει. Αν δεν μπορείς να συμπεριλάβεις το κόστος των ενδεχομένων επιστροφών στην τιμή των προϊόντων που πουλάς ηλεκτρονικά, ή στην λειτουργία της επιχείρησής σου, να κλείσεις. Δεν μιλάω προσωπικά φυσικά. Απλά αυτός είναι ο νόμος, και ο καταναλωτής στην Ελλάδα έχει τραβήξει τα πάνδεινα από τον κακό Έλληνα "επιχειρηματία". Οι περιπτώσεις εδώ μέσα στο φόρουμ εκατοντάδες. ΑΦΟΥ είναι άθικτο!! Τι, ΟΧΙ?
somt Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Την οθόνη δεν ασχολήθηκαν καν να μου πουν να την πάω να την δουν (και να μου ρίξουν άκυρο επειδή ξέρω γω τη χάλασα) Είναι στην αρχική άριστη κατάσταση, το μόνο που έκανα ήταν την αναγκαία χρήση (1 ώρα) για να διαπιστώσω τη φύση και λειτουργία του προϊόντος. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2024 από somt
Προτεινόμενες αναρτήσεις