Προς το περιεχόμενο

Σταθερό ίντερνετ - sim router

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα, ζω σε χωριό όπου σταθερό ίντερνετ έχουμε μόνο της κόσμοτε, πληρώνω 24αρα έπιανα 7-8mbps τους πήρα τηλέφωνο κάτι έφτιαξε ο τεχνικός πήγε στα 12-13mbps αλλά και πάλι δεν είμαι ευχαριστημένος ανοίγω να δω σειρά και για κάτι δευτερόλεπτα βλέπω τα πίξελ. Έχω κάνει πριν κάνα δυο μηνες συμβόλαιο που βρήκα σε προσφορά Vodafone business unlimited ultra το οποίο έχει απεριόριστα δεδομένα και παραδόξως μέσα στο σπίτι πιάνω με 4g-4g+ 80-90-100mbps.

Σκέφτομαι να κόψω το σταθερό να ζητήσω μια δεύτερη σιμ με 2-3 ευρώ το μήνα και να πάρω ένα ρούτερ με σιμ, αξίζει αυτό; άκουσα ότι υπάρχει όριο 300gb μήνα και μετά πέφτει πολύ η ταχύτητα. Δε ξέρω βασικά αν φτάνουν τα 300gb για ένα σπίτι δε κατεβάζω γενικά αλλά βλέπω Netflix,cosmote tv κτλ.

Αξίζει; υπάρχει κάποια άλλη εταιρία με πραγματικά απεριόριστα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

16 λεπτά πριν, someone- είπε

Καλημέρα, ζω σε χωριό όπου σταθερό ίντερνετ έχουμε μόνο της κόσμοτε, πληρώνω 24αρα έπιανα 7-8mbps τους πήρα τηλέφωνο κάτι έφτιαξε ο τεχνικός πήγε στα 12-13mbps αλλά και πάλι δεν είμαι ευχαριστημένος ανοίγω να δω σειρά και για κάτι δευτερόλεπτα βλέπω τα πίξελ. Έχω κάνει πριν κάνα δυο μηνες συμβόλαιο που βρήκα σε προσφορά Vodafone business unlimited ultra το οποίο έχει απεριόριστα δεδομένα και παραδόξως μέσα στο σπίτι πιάνω με 4g-4g+ 80-90-100mbps.

Σκέφτομαι να κόψω το σταθερό να ζητήσω μια δεύτερη σιμ με 2-3 ευρώ το μήνα και να πάρω ένα ρούτερ με σιμ, αξίζει αυτό; άκουσα ότι υπάρχει όριο 300gb μήνα και μετά πέφτει πολύ η ταχύτητα. Δε ξέρω βασικά αν φτάνουν τα 300gb για ένα σπίτι δε κατεβάζω γενικά αλλά βλέπω Netflix,cosmote tv κτλ.

Και γω αρχισα να ψαχνω οπως εσυ αν και μενω ΑΘηνα γτ μεχρι 24 μπορω να εχω και 12-13 πραγματικα.Η καλυτερη περιπτωση που βρηκα ειναι με την κοσμοτε που δινει 400γιγα και μετα σου ριχνει την ταχυτητα στα 15 με τιμη 35,90. Σκεφτομαι να το βαλω μεχρι να περασει και σε μενα η οπτικη ινα, θα  δινω 3 ευρω παραπανω αλλα τουλαχιστον θα ειμαι οκ μεχρι να εξαντλησω τα δεδομενα, και να τελειωσουν παλι θα εχω εστω λιγη παραπανω ταχυτητα αποτι τωρα.Ουτε εγω εχω εικονα με τι ρυθμο καταναλωνονται τα δεδομενα.

• Like 1

3 ώρες πριν, someone- είπε

Εγώ θα ψαχνόμουν να παίξω συνδυαστικά τη χρήση του streaming με την extra sim… 

Αν είσαι ενα άτομο φτάνουν τα 300GB, για παραπάνω όχι.

• Like 1

6 ώρες πριν, Menelaos83 είπε

Και γω αρχισα να ψαχνω οπως εσυ αν και μενω ΑΘηνα γτ μεχρι 24 μπορω να εχω και 12-13 πραγματικα.Η καλυτερη περιπτωση που βρηκα ειναι με την κοσμοτε που δινει 400γιγα και μετα σου ριχνει την ταχυτητα στα 15 με τιμη 35,90. Σκεφτομαι να το βαλω μεχρι να περασει και σε μενα η οπτικη ινα, θα  δινω 3 ευρω παραπανω αλλα τουλαχιστον θα ειμαι οκ μεχρι να εξαντλησω τα δεδομενα, και να τελειωσουν παλι θα εχω εστω λιγη παραπανω ταχυτητα αποτι τωρα.Ουτε εγω εχω εικονα με τι ρυθμο καταναλωνονται τα δεδομενα.

Ανεβαίνω σε χρήματα και δεν υπάρχει λόγος. Βέβαια μετά τα 400gb έχεις όση ταχύτητα πιάνουμε τώρα.

3 ώρες πριν, NikolasKon14 είπε

Εγώ θα ψαχνόμουν να παίξω συνδυαστικά τη χρήση του streaming με την extra sim… 

Αν είσαι ενα άτομο φτάνουν τα 300GB, για παραπάνω όχι.

Δε νομίζω να μπω στη διαδικασία να πληρώνω έξτρα 3 ευρώ το μήνα για τη σιμ να αγοράσω και δεύτερο σιμ ρούτερ. Το θέμα είναι δεν ξέρω τι καταναλώσεις παίζουν στο streaming γιατί αν περάσω τα 300gb με τα 4mbps μετά θα έχω πρόβλημα. Η σύζυγος έχει πρόγραμμα με απεριόριστα δεδομένα και αυτή οπότε δε με πειράζει θα πρέπει έχει συνεχώς ανοιχτά τα δεδομένα.

Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό sim router έχω και δει και κάποια που δίνουν οι εταιρίες κινητής σε αγγελίες εδώ μέσα 

Στις 22/2/2024 στις 8:54 ΠΜ, someone- είπε

Αξίζει και φτάνουν. Κι αν δεν φτάσουν, ας πέσει, πόσο χειρότερα από τα 12-13 να πάει;

2 ώρες πριν, mechpanos είπε

Αξίζει και φτάνουν. Κι αν δεν φτάσουν, ας πέσει, πόσο χειρότερα από τα 12-13 να πάει;

Από ότι μου είπαν στο τσατ της Vodafone πέφτει στα 4 mbps.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...