Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

H Apple αναφέρει ότι δεν αντικατέστησε απλά τον υφιστάμενο αλγόριθμο με ένα νέο, αλλά έχτισε από το μηδέν ένα νέο κρυπτογραφικό πρωτόκολλο

Πάντα είναι καλή ιδέα να βασίζεις όλη σου την ασφάλεια σε έναν ατεστάριστο καινούργιο αλγόριθμο,

47 λεπτά πριν, divnt είπε

Εδώ ρε συ, στο Viber σου στέλνουν οι τράπεζες κωδικό OTP για να κάνεις μια πληρωμή, αλλαγή κωδικού, κλπ. Τι συζητάμε....

Πράγματι, μόνο στην Ελλάδα έχει τόσο πέραση αυτή η ο θεός να την κάνει εφαρμογή!

Πάντως ένα tip για όποιον δεν γνωρίζει.
Αν μπλοκάρεις την τράπεζα στο viber, θα αρχίσει να σου τα στέλνει σε SMS.

Επεξ/σία από Goulam
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω τι λέτε για το Viber, εγώ το χρησιμοποιώ 12 χρόνια τώρα (ναι το "σκουπίδι" όπως το είπαν), στο κινητό και στο pc μου. Στο PC μου με Windows (τώρα 11), μαζί μ'ένα ένα σωρό άλλα πράγματα, σχεδόν 16 ώρες κάθε μέρα, χωρίς παγώματα και άλλα θέματα.

Ναί και η Anytime, και το AB μου στέλνουν καμιά φορά κανένα εταιρικό μήνυμα. Και καμία Τράπεζα. So what?

Οκ, μερικές φορές έχει κάποια θέματα με τις ειδοποιήσεις. Εντάξει. Μέχρι εκει.

Γεμίσαμε hard-liners ...... Τίποτε για την end-to-end κρυπτογράφηση δεν λετε .....

2024-02-2202_15_04-.jpg.379a45dbeff96ec90653c7d02cbb8cf1.jpg

Επεξ/σία από endeavour
  • Like 5
Δημοσ.

Μα τί πράματα είναι αυτά ;;;;
Δωρεάν εφαρμογή και να στέλνει διαφημίσεις ;;;;

Ανήκουστο.
Πέφτω από τα σύννεφα.
Tragic.

• Like 2
Δημοσ.

<< η Apple έχει καταλήξει σε δικό της σύστημα αξιολόγησης του επιπέδου ασφαλείας των εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων και το iMessage απολαμβάνει πλέον μόνο του την κορυφή >>

ok... sounds right...

Γιατι δεν παει κατευθειαν σε κβαντικη κρυπρογραφιση και να τελειωνει...

Δημοσ.

"Το PQ3 είναι το πρώτο πρωτόκολλο αποστολής μηνυμάτων που φτάνει σε αυτό που ονομάζουμε Τρίτο Επίπεδο ασφαλείας, παρέχοντας προστασίες οι οποίες υπερβαίνουν εκείνες που εφαρμόζονται σε όλες τις άλλες ευρείας χρήσης εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων", αναφέρει σε ανάρτησή της η ομάδα ασφαλείας της Apple. Αν δεν είναι ήδη σαφές, η Apple έχει καταλήξει σε δικό της σύστημα αξιολόγησης του επιπέδου ασφαλείας των εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων και το iMessage απολαμβάνει πλέον μόνο του την κορυφή, χάρη σε αυτές τις νέες βελτιώσεις που παρέχει το PQ3.

Αξιολογεί η ίδια αν είναι κομπλέ; marketing στα ντουζενια του παλι για την ασφάλεια 

Σύμφωνα με την άποψη της εταιρίας, αυτές οι βελτιώσεις είναι αρκετές ώστε να προσφέρουν στην υπηρεσία της Apple το προβάδισμα έναντι τoυ Signal, η οποία πρόσφατα παρουσίασε δικά της, εξελιγμένα πρωτόκολλα ασφαλείας. (Για να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης, η τρέχουσα έκδοση του iMessage κατατάσσεται στο πρώτο επίπεδο, μαζί με εφαρμογές όπως το WhatsApp, το Viber, το Line και η παλιότερη έκδοση του Signal). 

marketing. 

αν πέσει ο πυλώνας της ασφάλειας απο την Apple θα χάσει το παιχνίδι στην αγορά πλήρως 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, endeavour είπε

Δεν ξέρω τι λέτε για το Viber, εγώ το χρησιμοποιώ 12 χρόνια τώρα (ναι το "σκουπίδι" όπως το είπαν), στο κινητό και στο pc μου. Στο PC μου με Windows (τώρα 11), μαζί μ'ένα ένα σωρό άλλα πράγματα, σχεδόν 16 ώρες κάθε μέρα, χωρίς παγώματα και άλλα θέματα.

Ναί και η Anytime, και το AB μου στέλνουν καμιά φορά κανένα εταιρικό μήνυμα. Και καμία Τράπεζα. So what?

Οκ, μερικές φορές έχει κάποια θέματα με τις ειδοποιήσεις. Εντάξει. Μέχρι εκει.

Γεμίσαμε hard-liners ...... Τίποτε για την end-to-end κρυπτογράφηση δεν λετε .....

2024-02-2202_15_04-.jpg.379a45dbeff96ec90653c7d02cbb8cf1.jpg

E και εσύ η Ευρώπη χρησιμοποιεί whatsapp του Mark Ζ. αφού. Αυτοί ξέρουν. 🤡 :lol:

• Super Moderators
Δημοσ.
9 hours ago, endeavour said:

Στο PC μου με Windows (τώρα 11), μαζί μ'ένα ένα σωρό άλλα πράγματα, σχεδόν 16 ώρες κάθε μέρα, χωρίς παγώματα και άλλα θέματα.

Δεν freezάρει όσο το έχω ανοιχτό, μόνο την στιγμή που θα το ανοίξω για 1sec το πολύ, λες και φορτώνει κάτι θεόβαρο. Tested με διαφορετικό hardware και Windows installations.

Δημοσ.
3 hours ago, dtk-386 said:

E και εσύ η Ευρώπη χρησιμοποιεί whatsapp του Mark Ζ. αφού. Αυτοί ξέρουν. 🤡 :lol:

Ναι φίλε μου, εγώ δεν ξέρω τίποτα και η "Ευρώπη" ξέρει. Σχόλιο για να κανεις σχόλιο. Νάσαι καλα.

Δημοσ.

@Retromaniac Μήπως, λέω μήπως δηλαδή, έτσι για το γμτ όχι τίποτα άλλο, μήπως λοιπόν να καθίσουν να το φτιάξουν ώστε να λειτουργεί ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, endeavour είπε

Ναι φίλε μου, εγώ δεν ξέρω τίποτα και η "Ευρώπη" ξέρει. Σχόλιο για να κανεις σχόλιο. Νάσαι καλα.

Άλλα αντί άλλων 

Επεξ/σία από dtk-386

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...