MadeBy.Me Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 λοιπόν ήρθε η σειρά μου να αγοράσω μια παιχνιδομηχανή αφού ο 1.9 μου δεν ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις ενώς gamer σαν εμένα 8) το ερώτημα είναι απλό: ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ?? έχω κλείσει προς το χβοχ (η τιμή παίζει μεγάλο ρόλο) κ τώρα έχω ερωτήσεις, επειδή είναι κυριακή κ είναι κλειστά τα μαγαζιά ,στα πόσα ευρώπουλα κυμαίνονται οι τιμές? :roll: άμα προσθαίσω σκληρό στο χβοχ ή ρς2 τί εχτρα δυνατότητες θα έχω? το multiplayer τί λέει? laggarei καθόλου?πόσο πάει η τιμή για να έχω ονλινε πλαυ , χρεώνομαι κάτι τακτικά (π.χ. πάγιο)(οκ μην βαράτε ρε παιδιά δν είμαι γνώστης του θέματος) κ το σημαντικότερο :twisted: : τα δισκάκια του πσ2 γνωρίζω οτι είναι δνδ , στο χβοχ τι γίνεται? όντως το χβοχ έχει λιγότερα παιχνίδια απο το ρς2 ? τελικά χβοχ η ρς2 ??? :roll: συγνώμη που σας αναστατώνω(το θέμα έχει συζητηθεί πολλές φορές) περιμένω φχαριστώ πολύ...
dreamcast Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 phgaine edw:http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=367923&postdays=0&postorder=asc&start=0 kai arxise na diabazeis!
MadeBy.Me Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 wow, κουράστηκαν τα μάτια μου να διαβάζουν.. όντως παρέμεινα στο χβοχ, αλλα τα ερωτήματα μου στο multiplaying δεν λύθηκαν. άμα μπορεί κάποιος ας απαντήσει
Bourdoulas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 xbox kai pali xbox.....ama baleis skliro mporeis na kaneis papades!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.