Προς το περιεχόμενο

Google Wallet + Visa Πειραιώς

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπίζει άλλος θέμα με την προσθήκη των καρτών? Αρχικά είχα θέμα στην μετάβαση από mastercard σε Visa οπότε πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση και πχ Δευτέρα είχα πάρει τηλ και Παρασκευή στη προσπάθεια μπήκαν. 

Τωρα που άλλαξα συσκευή έχω πάλι το ίδιο θέμα. Ενημερώθηκα ότι δεν είναι κάτι που μπορούν να κάνουν, απλά ότι δεν πληρούνται οι προδιαγραφές ασφαλείας για την προσθήκη την τωρινή χρονική περίοδο και πρέπει να ξανά δοκιμάσω. 

Εν τω μεταξύ έχω δοκιμάσει τα πάντα από uninstall, διαγραφή προφίλ πληρωμών κτλ. Έχω προσθέσει επιτυχώς κάρτες mc και Visa άλλων τραπεζών. Σε άλλη συσκευή επίσης δεν μπαίνουν οι κάρτες και αφορά 2 κατόχων (δοκίμασα να προσθέσω και άλλου την κάρτα στην συσκευή μου) 

Δημοσ.

Προσπάθησες μήπως πρώτα να την διαγράψεις από την παλιά συσκευή?

Να μπεις δηλαδή στο wallet, να επιλέξεις την κάρτα, και να πατήσεις remove payment method.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, l3ft3r1s είπε

Προσπάθησες μήπως πρώτα να την διαγράψεις από την παλιά συσκευή?

Να μπεις δηλαδή στο wallet, να επιλέξεις την κάρτα, και να πατήσεις remove payment method.

Ναι, στην παλιά συσκευή βασικά προσπάθησα να την ξανά προσθέσω. Ωστόσο, δεν θα έπρεπε να είναι αυτό θέμα. Μπορείς να το έχεις σε αρκετά ψηφιακά πορτοφόλια (πριν τουλάχιστον θεωρητικά τερματίσουν τα ψηφιακά tokens). Btw, στην curve μπήκε κανονικά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...