panosno1com Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 5 ώρες πριν, *nenya* είπε Αγαπητε Άσπρε Γάτε, Κάποτε καναμε συναντησεις, τις εχασες. Αλλες φορες με λιγα, αλλες με πολλα ατομα και καθε καρυδιας καρυδι, και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη. Ερχοντουσαν και διαφορα λιγουρια/γυπες, μονο που δεν ηξεραν μαλλον ποσο αρχιδοκαμπος ειναι το ινσομνια. Στις συναντήσεις ζητημα να εχουμε παει μαξ 3 κοπελες την ιδια φορα...και τα αγορια να'ναι καμια δεκαρια. Προσωπικα δεν θα ξαναπήγαινα σε τοσο random συναντησεις πλέον. Τωρα αν εσυ θες να παρεις την πρωτοβουλια και να κανονισεις κατι τετοιο δεν σε εμποδιζει κανεις! Θυμαμαι καμια 15ρια ατομα και απο κοπελες μονο η karmen 1983 ξερω γω!!! 1
White_Cat Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Κατ' αρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους ανεξαιρέτως τους φίλους που μπήκαν στον κόπο ν' απαντήσουν στο νήμα που άνοιξα, ανεξάρτητα αν συμφωνώ ή όχι. Εξακολουθώ όμως να πιστεύω ότι, παρά τα όσα «αποθαρρύντικά» γράφτηκαν, ότι δηλαδή οι άνθρωποι δεν ασχολούνται σήμερα με τέτοια πράγματα, αξίζει κάποιος να δημιουργήσει κατ' αρχήν ένα club ή ένα sticky νήμα ας πούμε για τους χρήστες από την Αττική και ένα γι' αυτούς από τη Θεσσαλονίκη. Ας δοκιμάσει κάποιος κάτι τέτοιο και τότε μόνο θα δούμε στ' αλήθεια αν υπάρχει απήχηση ή όχι. Θυμάμαι ότι ο Leon90 εκφράστηκε πολύ θετικά στην αρχή. Εκείνος άνοιξε το χορό των απαντήσεων και των σχολίων. Ας δοκιμάσει να το κάνει ο ίδιος αν θέλει -φυσικά δεν ξέρω από ποια πόλη είναι-, αλλά προφανώς αν κάνει κάποιος την αρχή θ' ακολουθήσουν κι άλλοι. Αν δεν βρεθεί κάποιος να το «τολμήσει» μέσα στις επόμενες μέρες, πιθανότατα θα το επιχειρήσω εγώ κάποια στιγμή. Αν όμως τα όσα γράφω τα διαβάζουν οι διαχειριστές και τους αρέσει η ιδέα, ας μην τους κλέψω την πρωτιά! Όσο για τα περί δημιουργίας warez κοινότητας, το ξανασκέφτηκα και μάλλον θα το αφήσω προς το παρόν, γιατί το σπίτι που μένω βρίσκεται αρκετά κοντά στις φυλακές της πόλης μου. Θα προτιμούσα να μην τις πλησιάσω περισσότερο. Καλή σας νύχτα, Ο Άσπρος Γάτος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα