xpapias Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Γειά χαρά! Εχω αγοράσει εδώ και καιρό κατι 99αρια δισκάκια. Το πρόβλημα μου είναι οτι το nero (5.5.9.14) ή το Recoder μου (ΥΑΜΑΗΑ CRW2200E) δεν το αναγνωρίζουν. Μπορώ να κάνω τίποτα? Αναβάθμιση firmware δεν θα ήταν λιγάκι επικίνδυνη, δεδομένου οτι μέχρι τώρα μου δουλεύει τζιτζι? Software μηπως...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamstorm Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 εγώ θα έλεγα καλύτερα να τα αποφύγεις τέτοια cd, υπάρχει μια αρκετά μεγάλη πιθανότητα να έχουν προβλήματα και ύστερα από καιρό να μην διαβάζονται καθόλου. Αλλά άμα θέλεις να πειραματιστείς, ψάξε στο google αν το recorder σου υποστηρίζει overburning (δε το ξέρω καθόλου το μοντέλο) και αν ναι δες μέχρι πόσο έχουν γράψει. Λογικά το nero θα στο βγάζει σαν cd 700mb εσύ θα μπορέσεις να γράψεις παραπάνω, δεν είναι θέμα αν δε στο αναγνωρίζει. Το τι γίνεται μετά το γράψιμο είναι το θέμα και το κατά πόσο θα είναι οκ το cd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cybereddie Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 bale thn teleytaia toy nero, 6.3.1.17 phgaine sto file - preferences - expert features - enable overburn maximum cd size 99 meta gyrna sto general kai bale yellow mark sto 97 kai red sto 99 genika na xereis oti ta 99 aria den poly-yposthrizontai apo ta cd-reader, opote mporei na sto diabasei , mporei kai tzifos! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Ok ευχαριστώ και τους δύο. Πάντως σε ένα αρθράκι που βρήκα στο νετ είδα οτι δεν γράφει 99άρια. Θα το δοκιμάσω πάντως αυτό με το nero Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Ok ευχαριστώ και τους δύο. Πάντως σε ένα αρθράκι που βρήκα στο νετ είδα οτι δεν γράφει 99άρια. Θα το δοκιμάσω πάντως αυτό με το nero Πρόσεξε μόνο γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάψεις το recorder. Και μία συμβουλή να γράφεις μέχρι τα 95 λεπτά για να έχεις συμβατότητα με όλα τα cd-rom. Θεωρητικά μέχρι τα 97 λεπτά δεν θα έχεις πρόβλημα. Την είχα πατήσει γιαυτό σου λέω. Είχα γράψει με ένα teac 99min13sec67fra και το δισκάκι δεν μου το έπαιζαν όλα τα cd-rom. Επίσης κάτι άλλο τα παιδιά ξέχασαν να σου πούν ότι το δισκάκι γράφεται μόνο με την επιλογή disc at once ενεργοποιημένη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dominant Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Den mporei na to dikavasei to recorder gia na to grapsei. Ti allo na kano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsport Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Den mporei na to dikavasei to recorder gia na to grapsei. Ti allo na kano To mono pou mporeis na kaneis se auth thn periptwsh einai anaba8mish firmware. By the way, exw grapsei se TDK 99' (800MB), me PLEXTOR PREMIUM mexri kai 1.12GB!!!! To epaize ena Pioneer 106S/2 pou exw kai se kapoia alla players filwn, pou htan arketa kainouria bebaia.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 By the way, exw grapsei se TDK 99' (800MB), me PLEXTOR PREMIUM mexri kai 1.12GB!!!! To epaize ena Pioneer 106S/2 pou exw kai se kapoia alla players filwn, pou htan arketa kainouria bebaia.... Με ποίο πρόγραμμα το έχεις γράψει!!! Είναι data cd ή video/super video cd. Σε mode 1 form 1 και mode 2 form 1 έχουμε: 75frames/sec * 60seconds/minute * 99minutes * 2048bytes/frame (m1&m2 form1) = 912.384.000 bytes / 1024 bytes/kbyte = 891.000 kbytes = 870,12 mbytes Σε mode 2 form 2 έχουμε: 75frames/sec * 60seconds/minute * 99minutes * 2324 bytes/frame (m2 form2) = 1.035.342.000 bytes / 1024 bytes/kbyte = 1.011.076,17 kbytes / 1024 kbytes = 987,38 mbytes Που στο καλό το βρήκες το 1.12 GB!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 me girises xronia piso.sinithos ta yamaha ixan psilo megala problimata me ta 99.eixa grapsei merika kai sxedon den diabazontousan.eixa grapsei 99 lepta cd kai ta eixa grapsei se 85 lepta kai den diabazontan pali.an egrafa ena 80 se 82 lepta diabazonta pio eukola.genikos den ta protino sin oti tha elega me tosa lefta pou exoun ta dvd-rw pare ena dvd-rw.ixa grapsei tainia se 99 diabastike mia fora kai terma. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.