ringboy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε 3 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Άμα εσύ έχεις βγάλει αλάρμ και έχεις κουμπώσει όπισθεν για να παρκάρεις και προλάβω εγώ σβέλτα και χωθώ στην θέση με την μούρη θα είσαι ευχαριστημένος? Το point που έχεις χάσει είναι ότι κάποιος έχει προλάβει μια θέση και εσύ ήρθες μετά. Δεν σου φταίει κάποιος που δεν ήρθες νωρίτερα ή είσαι απλά άτυχος Θεση προλαβαινουν τα αυτοκινητα ειτε γιατι προπορευονται ειτε γιατι τσαμπουκαλευονται και μπαινουν με την μουρη. Αλλα οχι οι πεζοι. Ο πεζος απλως παρεμποδιζει την κινηση του αυτοκινητου και ειναι ξεκαθαρα ποινικο αδικημα. Μπορεις καλιστα αν επιμεινει να καλεσεις αστυνομια. Ειναι καπως σαν αυτους που βαζουν γλαστρες για να πιασουν το παρκινγκ αλλα στο παρα πολυ χειροτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 3 hours ago, ringboy said: Θεση προλαβαινουν τα αυτοκινητα ειτε γιατι προπορευονται ειτε γιατι τσαμπουκαλευονται και μπαινουν με την μουρη. Αλλα οχι οι πεζοι. Ο πεζος απλως παρεμποδιζει την κινηση του αυτοκινητου και ειναι ξεκαθαρα ποινικο αδικημα. Μπορεις καλιστα αν επιμεινει να καλεσεις αστυνομια. Ειναι καπως σαν αυτους που βαζουν γλαστρες για να πιασουν το παρκινγκ αλλα στο παρα πολυ χειροτερο. Χειρότερο θεωρώ το να βάζεις γλάστρες, κασόνια κλπ σε μια θέση και να την καβατζώνεις. Το να κάτσει ένας άνθρωπος σε ένα σημείο δείχνει πως μέσα στα επόμενα ~5 λεπτά θα βάλει εκεί το αμάξι, στις γλάστρες πρακτικά κλείνει την θέση για αόριστο χρονικό διάστημα(συνήθως μέχρι να γυρίσει από την δουλειά) και γενικά το έχει κάνει τσιφλίκι του. Προφανώς και τα 2 είναι λάθος απλά το λέω γιατί λες πως είναι χειρότερο να είναι άνθρωπος στο σημείο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ringboy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 12 λεπτά πριν, Xvipes είπε Χειρότερο θεωρώ το να βάζεις γλάστρες, κασόνια κλπ σε μια θέση και να την καβατζώνεις. Το να κάτσει ένας άνθρωπος σε ένα σημείο δείχνει πως μέσα στα επόμενα ~5 λεπτά θα βάλει εκεί το αμάξι, στις γλάστρες πρακτικά κλείνει την θέση για αόριστο χρονικό διάστημα(συνήθως μέχρι να γυρίσει από την δουλειά) και γενικά το έχει κάνει τσιφλίκι του. Προφανώς και τα 2 είναι λάθος απλά το λέω γιατί λες πως είναι χειρότερο να είναι άνθρωπος στο σημείο. Κυταξε, για το ποσο χρονο θελει να κανει καταληψη θεσης παρκαρισματος, ειναι δικο του προβλημα οχι δικο μας. Και ξερεις κατι, την γλαστρα η την καρεκλα, αν θελεις, απλως κατεβαινεις απο το αυτοκινητο και την τραβας στην ακρη, αλλα με τον μαντραχαλο που καθεται κατα μεσης στο δρομο πρεπει να καθεσαι να του εξηγεις γιατι δεν πρεπει να το κανει αυτο, και παλι αυτος να μην καταλαβαινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikhailBakurin Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Εξαρτάται. Πχ μια φορά έστειλα έναν φίλο να μου κρατήσει ποδαράτος μία θέση γιατί έπρεπε να κάνω μετακόμιση πραγμάτων. Πήγε ένας τύπος να παρκάρει, τον παρακάλεσε ευγενικά ο φίλος, καθώς έχουμε ανάγκη τη θέση γιατί κάνουμε δουλειά, αλλά τέσπα, αν θέλει, ας παρκάρει. Κι επειδή οι Αθηναίοι είναι ως επί το πλείστον ένας μεταμνημονιακός χυλός τομαρισμού, ο οδηγός είπε στο φίλο μου ότι δεν τον απασχολεί αυτόν η μετακόμισή μας, και πάρκαρε. Κουβαλούσαμε μετά σαν τους διαρρήκτες, πάνω στην Πανόρμου: φωτιστικά, κάδρα, καρέκλες, κουζινικά σκεύη, όλα τα καλά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Αντικειμενικά; Πας παρακάτω να βρεις. Ρεαλιστικά πάντα δεν ρισκάρεις ζημιά στο αμάξι σου για μια θέση ή ακόμα χειρότερα να πιαστείς στα χέρια με 2-3, για μια θέση. Τέτοιοι τύποι είναι μούλοι και σίγουρα η ιδέα που έγραψε μέλος πιο πριν περί ζημιάς στο όχημα που θα παρκάρει δεν μου φαίνεται πολύ κακή. Αλλά η ουσία είναι ότι δεν αξίζει να μπεις σε τέτοια διαδικασία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
m3ltd0wn Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Όπως είπαν όλοι παραπάνω, 2 περιπτώσεις: 1) παρκάρεις/τσακώνεσαι/κάνεις ζημιά κλπ. το οποίο μπορεί στιγμιαία να σου ανεβάσει τον εγωισμό ότι νίκησες αυτή την "μάχη". Και μπορεί όντως να την νίκησες γιατί μπορεί ο άλλος να υποχωρήσει εύκολα, ΑΛΛΑ όχι πάντα αφού μια έκρυθμη κατάσταση μπορεί να καταλήξει από άσχημα έως ΠΟΛΥ άσχημα. 2) Πας αλλού, χάνεις 15-20 λεπτά από την ζωή σου στο ψάξιμο, ξενερώνεις που έκανες ορίστε στον τυχαίο τίποτα που βρέθηκε στον δρόμο σου ΑΛΛΑ δεν έχεις καμία άλλη σκοτούρα στο κεφάλι σου, σε 2 μέρες θα το έχεις ξεχάσει και όλα καλά. Κάνε σίγουρα το 2. Το 1 μπορεί να σου βγει αλλά μπορεί και να σε χαλάσει απίστευτα. Επίσης αν είσαι έτοιμος να τσακωθείς να είσαι έτοιμος να δεχθείς και τις συνέπειες... Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου από m3ltd0wn 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 16 ώρες πριν, ringboy είπε να μην παρκαρετε εκει, γιατι οπου ναναι φτανει αυτοκινητο με τους φιλους του για να παρκαρουν αυτοι. Μπορεί να ερχότανε η γιαγιά του και όχι η παρέα του απο το kick boxing. Η (όχι μικρή) πιθανότητα μιας χαρακιάς στο αμάξι πως σου φαινεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, ringboy είπε Θεση προλαβαινουν τα αυτοκινητα ειτε γιατι προπορευονται ειτε γιατι τσαμπουκαλευονται και μπαινουν με την μουρη Δηλαδή είσαι εντάξει να σου πάρει την θέση με την μούρη αυτός που χώθηκε και όχι εσύ που την βρήκες πρώτος αλλά σε ενοχλεί ο πεζός που θα παρκάρει σε 4 λεπτά? Επίσης, και αυτό το λέω σε όλους εδώ μέσα που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, προφανώς είναι ακραίο το παράδειγμα του να ξαπλώσει κάποιος στην άσφαλτο σαν ακτιβιστής για να πιάσει την θέση, και δεν είναι αυτό το θέμα συζήτησης. Το θέμα είναι ότι έχει πιάσει την θέση και άμα να παρκάρεις θα σου πει "να ξέρετε είναι πιασμένη, σε 2 λεπτά έρχεται με το αμάξι ο μπατζανάκης μου" και εκεί δεν έχεις ηθικά δικαίωμα σε κάτι γιατί έχει προλάβει την θέση. Είναι αρκετά κατανοητό πιστεύω και το ποιος θα υπερισχύσει με τσαμπουκάδες είναι αλλού παπά ευαγγέλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Σχετικά με τον τσαμπουκά, μια παλιά ιστορία. Αυτός που μου την είχε πει μου την είπε ως πραγματικό γεγονός. Ήταν ένας τύπος με Mercedes που έψαχνε να παρκάρει (λόγω μεγέθους βρίσκει πιο δύσκολα). Κάποια στιγμή βρίσκει μια θέση, ανάβει τα αλάρμ, πηγαίνει μπροστά και βάζει όπισθεν για να παρκάρει. Τότε χώνεται με την μούρη στην θέση μια κοπελίτσα με ένα μικρό παλιό αυτοκίνητο. Κατεβαίνει αυτός και της λέει ότι είχε ανάψει αλάρμ και τα σχετικά. Αυτή του λέει ότι στην ζωή κερδίζει ο πιο γρήγορος και πάει να φύγει. Μπαίνει τότε αυτός στο αυτοκίνητο, βάζει όπισθεν και της κάνει το αυτοκίνητο καινούργιο. Προφανώς αυτή άρχισε την ιστορία. Βγαίνει ο τύπος από την Μερσεντές και της λέει. "Πόσο κάνει το σαραβαλάκι σου; 3000€ Πάρε 5.000€ και πήγαινε να πάρεις άλλο. Στην ζωή κερδίζει ο πιο πλούσιος.". Της έδωσε τα 5.000€ στο χέρι και έφυγε. Ηθικό δίδαγμα: Μην μπλεχτείτε μια μάχη αν μπορείτε να την αποφύγετε. Ποτέ δεν ξέρετε τι είναι ο άλλος και που θα καταλήξει. Το ίδιο θα σας πουν οι πιο έμπειροι ανεξαρτήτων ηλικίας και οικονομικής άνεσης. Είναι το πρώτο που διδάσκουν και οι επαγγελματίες των πολεμικών τεχνών. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου από StavrosD 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 33 λεπτά πριν, StavrosD είπε Ηθικό δίδαγμα: Μην μπλεχτείτε μια μάχη αν μπορείτε να την αποφύγετε. Ποτέ δεν ξέρετε τι είναι ο άλλος και που θα καταλήξει. Το ίδιο θα σας πουν οι πιο έμπειροι ανεξαρτήτων ηλικίας και οικονομικής άνεσης. Είναι το πρώτο που διδάσκουν και οι επαγγελματίες των πολεμικών τεχνών. Να συμπληρώσω ότι όλοι οι (πραγματικοί) δάσκαλοι πολεμικών τεχνών, λένε το "να μην εμπλακείς", εκτός αν δεν μπορείς να το αποφύγεις, κινδυνεύει η ζωή σου ή διαπράττεται κακούργημα 35 λεπτά πριν, StavrosD είπε Σχετικά με τον τσαμπουκά, μια παλιά ιστορία. Αυτός που μου την είχε πει μου την είπε ως πραγματικό γεγονός Κυκλοφορεί σε διάφορες παραλλαγές, δεν αποκλείεται να είναι πραγματικό γεγονός και να χει συμβεί πάνω από μια φορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GodzillaCover Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 36 minutes ago, StavrosD said: Σχετικά με τον τσαμπουκά, μια παλιά ιστορία. Αυτός που μου την είχε πει μου την είπε ως πραγματικό γεγονός. Ήταν ένας τύπος με Mercedes που έψαχνε να παρκάρει (λόγω μεγέθους βρίσκει πιο δύσκολα). Κάποια στιγμή βρίσκει μια θέση, ανάβει τα αλάρμ, πηγαίνει μπροστά και βάζει όπισθεν για να παρκάρει. Τότε χώνεται με την μούρη στην θέση μια κοπελίτσα με ένα μικρό παλιό αυτοκίνητο. Κατεβαίνει αυτός και της λέει ότι είχε ανάψει αλάρμ και τα σχετικά. Αυτή του λέει ότι στην ζωή κερδίζει ο πιο γρήγορος και πάει να φύγει. Μπαίνει τότε αυτός στο αυτοκίνητο, βάζει όπισθεν και της κάνει το αυτοκίνητο καινούργιο. Προφανώς αυτή άρχισε την ιστορία. Βγαίνει ο τύπος από την Μερσεντές και της λέει. "Πόσο κάνει το σαραβαλάκι σου; 3000€ Πάρε 5.000€ και πήγαινε να πάρεις άλλο. Στην ζωή κερδίζει ο πιο πλούσιος.". Της έδωσε τα 5.000€ στο χέρι και έφυγε. Εμένα πάντως δε θα με χάλαγε. 5000€, θα κάνω και δήλωση στην ασφάλεια όπου αναγκαστικά θα πληρώσει, οπότε φτιάχνω το αμάξι και είμαι και 5000€ πλουσιότερος. Τυχερή η κοπελίτσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pitoo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Η απόγνωση του να βρεις πάρκινγκ σε αυτή την περιοχή που περιγράφεις φαντάζομαι είναι η ίδια στο μυαλό σου και στο μυαλό του άλλου που ψάχνει να παρκάρει . Με την μόνη διαφορά πως η βίδα του άλλου έχει ξελασκάρει ένα κλικ περισσότερο από την δική σου αφού μπαίνει στην διαδικασία να βάζει κόσμο να του κρατάει το πάρκινγκ. Λογικα παντα μιλώντας όταν έρθει θα αντιμετωπίσεις έναν σκασμένο άνθρωπο και δεν σημαίνει ότι θα σου κάνει κάτι αλλά μπορεί πάνω στην ένταση της στιγμής να του κάνεις η να σου κάνει, δεν γνωρίζουμε προκαταβολικά τι θα γίνει . Το ρεζουμέ είναι πως εφ όσον πας να εμπλακείς σε ένα σκηνικό που ίσως κάποιος κινδυνεύσει, δεν το κάνεις για μια θέση πάρκινγκ με έναν άνθρωπο που είναι εξίσου σκασμενος με εσένα για τον ίδιο λόγο. Οταν περάσει η κούραση και σκεφτείς ότι μαλωσες για μια θέση πάρκινγκ σίγουρα μόνο ικανοποίηση δεν θα νιώσεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, StavrosD είπε Σχετικά με τον τσαμπουκά, μια παλιά ιστορία. Αυτός που μου την είχε πει μου την είπε ως πραγματικό γεγονός. Ήταν ένας τύπος με Mercedes που έψαχνε να παρκάρει (λόγω μεγέθους βρίσκει πιο δύσκολα). Κάποια στιγμή βρίσκει μια θέση, ανάβει τα αλάρμ, πηγαίνει μπροστά και βάζει όπισθεν για να παρκάρει. Τότε χώνεται με την μούρη στην θέση μια κοπελίτσα με ένα μικρό παλιό αυτοκίνητο. Κατεβαίνει αυτός και της λέει ότι είχε ανάψει αλάρμ και τα σχετικά. Αυτή του λέει ότι στην ζωή κερδίζει ο πιο γρήγορος και πάει να φύγει. Μπαίνει τότε αυτός στο αυτοκίνητο, βάζει όπισθεν και της κάνει το αυτοκίνητο καινούργιο. Προφανώς αυτή άρχισε την ιστορία. Βγαίνει ο τύπος από την Μερσεντές και της λέει. "Πόσο κάνει το σαραβαλάκι σου; 3000€ Πάρε 5.000€ και πήγαινε να πάρεις άλλο. Στην ζωή κερδίζει ο πιο πλούσιος.". Της έδωσε τα 5.000€ στο χέρι και έφυγε. Ηθικό δίδαγμα: Μην μπλεχτείτε μια μάχη αν μπορείτε να την αποφύγετε. Ποτέ δεν ξέρετε τι είναι ο άλλος και που θα καταλήξει. Το ίδιο θα σας πουν οι πιο έμπειροι ανεξαρτήτων ηλικίας και οικονομικής άνεσης. Είναι το πρώτο που διδάσκουν και οι επαγγελματίες των πολεμικών τεχνών. αν εβαζε δικηγορο ή καλουσε την αστυνομια θα επαιρνε περισσοτερα η κοπελα. ο πλουσιος τι θα κερδιζε; βλεπω καθε μερα πορσε και τεσλα να παρκαρουν παρανομα σε τρελα σημεια για να γλιτωσουν το παρκινγκ που ειναι 3 ευρω και τρελαινομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, StavrosD είπε Κατεβαίνει αυτός και της λέει ότι είχε ανάψει αλάρμ και τα σχετικά. Εγώ πιο πολύ γέλασα με αυτό.Μπορουσε να του πει η κοπελίτσα,και που να ξέρω εγώ ότι ήθελες να παρκάρεις,νόμιζα έπαθες βλάβη με τα αλάρμ που άναψες. Και σύμφωνα με τον ΚΟΚ θα είχε και δίκαιο αν ερχόταν τροχαία,θα του έριχνε και μια μήνυση για επίθεση. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου από jmmys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, StavrosD είπε Σχετικά με τον τσαμπουκά, μια παλιά ιστορία. Αυτός που μου την είχε πει μου την είπε ως πραγματικό γεγονός. Ήταν ένας τύπος με Mercedes που έψαχνε να παρκάρει (λόγω μεγέθους βρίσκει πιο δύσκολα). Κάποια στιγμή βρίσκει μια θέση, ανάβει τα αλάρμ, πηγαίνει μπροστά και βάζει όπισθεν για να παρκάρει. Τότε χώνεται με την μούρη στην θέση μια κοπελίτσα με ένα μικρό παλιό αυτοκίνητο. Κατεβαίνει αυτός και της λέει ότι είχε ανάψει αλάρμ και τα σχετικά. Αυτή του λέει ότι στην ζωή κερδίζει ο πιο γρήγορος και πάει να φύγει. Μπαίνει τότε αυτός στο αυτοκίνητο, βάζει όπισθεν και της κάνει το αυτοκίνητο καινούργιο. Προφανώς αυτή άρχισε την ιστορία. Βγαίνει ο τύπος από την Μερσεντές και της λέει. "Πόσο κάνει το σαραβαλάκι σου; 3000€ Πάρε 5.000€ και πήγαινε να πάρεις άλλο. Στην ζωή κερδίζει ο πιο πλούσιος.". Της έδωσε τα 5.000€ στο χέρι και έφυγε. Ηθικό δίδαγμα: Μην μπλεχτείτε μια μάχη αν μπορείτε να την αποφύγετε. Ποτέ δεν ξέρετε τι είναι ο άλλος και που θα καταλήξει. Το ίδιο θα σας πουν οι πιο έμπειροι ανεξαρτήτων ηλικίας και οικονομικής άνεσης. Είναι το πρώτο που διδάσκουν και οι επαγγελματίες των πολεμικών τεχνών. Κολοκύθια πραγματική ιστορία. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις