ringboy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Ψαχνετε παρκαρισμα σε πολυ δυσκολη περιοχη, βρισκετε μια θεση, σταματατατε και ετοιμαζεσθε να παρκαρετε. Τοτε σκαει ενας τυπος στο παραθυρο και σας λεει στην ψυχρα να μην παρκαρετε εκει, γιατι οπου ναναι φτανει αυτοκινητο με τους φιλους του για να παρκαρουν αυτοι. Αυτος -λεει- "κραταει την θεση" (τα νευρα μου!!!) Δεν αναφερει αναγκη για αναπηρο, ουτε αναγκη μεταφορας αντικειμενων. Τι θα κανατε? Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου από ringboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 7 λεπτά πριν, ringboy είπε Τι θα κανατε? Εξαρτάται το mood και αν το αμάξι είναι καινούριο ή παλιό 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ringboy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 13 λεπτά πριν, Nabuko είπε Εξαρτάται το mood και αν το αμάξι είναι καινούριο ή παλιό Εγω δεν ειχα καλο mood και το αμαξι ειναι παλιο.☺️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Λ Χώθηκες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sherlock_7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Κατεβαίνεις και πας all in. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 30 minutes ago, ringboy said: Εγω δεν ειχα καλο mood και το αμαξι ειναι παλιο.☺️ μπικες ανετα μεσα (λογικα δεν θα βρεις το αμαξι σε καλη κατασταση μετα βεβαια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosnik_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Πάρκαρε αλλού και όταν τον δεις παρκαρισμένο μια μέρα του κάνεις ζημιά στο αμάξι. Επίσης, πάρε αριθμό πινακίδας και δες από το mycar εάν είναι ασφαλισμένο, ρίξε και μια ανώνυμη καταγγελία η πάρε τηλ την τροχαία και πες ψευδως το αμάξι με πινακίδα τάδε έχει παρκάρει σε γκαράζ, θα χτυπήσουν τον αριθμό πινακίδας θα δουν ότι δεν έχει ασφάλεια και θα φάει πρόστιμο. 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Οι δημόσιες θέσεις στάθμευσης είναι για όποιον προλάβει. Άμα πάω και κάτσω στην θέση που βρήκα μέχρι να φέρει ο φίλος μου το αμάξι να παρκάρουμε είναι δικιά μου και τέλος 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ringboy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Οι δημόσιες θέσεις στάθμευσης είναι για όποιον προλάβει. Άμα πάω και κάτσω στην θέση που βρήκα μέχρι να φέρει ο φίλος μου το αμάξι να παρκάρουμε είναι δικιά μου και τέλος Οταν εισαι ποδαρατος, και κατσεις μεσα στο δρομο χωρις αυτοκινητο, παρεμποδιζοντας οδηγους να παρκαρουν, αυτο δεν λεγεται δικαιωμα καταληψης θεσης παρκινγκ, αλλα παρακωλυση κυκλοφοριας (αρθρο 431), δεν πα να περιμενεις και τον πάπα. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου από ringboy 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dbrillis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 1 hour ago, ringboy said: Ψαχνετε παρκαρισμα σε πολυ δυσκολη περιοχη, βρισκετε μια θεση, σταματατατε και ετοιμαζεσθε να παρκαρετε. Τοτε σκαει ενας τυπος στο παραθυρο και σας λεει στην ψυχρα να μην παρκαρετε εκει, γιατι οπου ναναι φτανει αυτοκινητο με τους φιλους του για να παρκαρουν αυτοι. Αυτος -λεει- "κραταει την θεση" (τα νευρα μου!!!) Δεν αναφερει αναγκη για αναπηρο, ουτε αναγκη μεταφορας αντικειμενων. Τι θα κανατε? Παρκαρεις. Μετα βγαζεις ενα βιντεο λεγοντας σε αυτον οτι τον θεωρεις υπευθυνο για οποιαδηποτε ζημια βρεις στο αμαξι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Αν το παμε με το τι ισχυει,προφανως και τον γραφεις στα @@ σου. Αν το παμε με το ποσο σε νοιαζει για αντιποινα,ποσο καινουργιο ειναι το αμαξι,ποσο ξυλο μπορεις να ριξεις απεναντι σε 2-3,ποσο μπορεις να αντεξεις,ποσο σε νοιαζει αν ειναι γειτονας και μπορει αυτη η στιγμη να καθορισει τα επομενα χρονια συμβιωσης,η ακομα και τη ζωη σου,πιστευω οτι μπορεις να το ζυγισεις και να δεις αν αξιζει να παρκαρεις εκει. Εγω παντως,αν τυχει να "κρατησω" τη θεση εξω απο το μαγαζι με το παπι,για να παρκαρει ο συνεργατης και να ξεφορτωσουμε,αν ερθει καποιος εκεινη τη στιγμη να παρκαρει σφηνα στο παπι,του μιλαω οσο μπορω πιο ευγενικα,οτι κραταω τη θεση για να μπορεσουμε να ξεφορτωσουμε. 7 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, ringboy είπε Οταν εισαι ποδαρατος, και κατσεις μεσα στο δρομο χωρις αυτοκινητο, παρεμποδιζοντας οδηγους να παρκαρουν, αυτο δεν λεγεται δικαιωμα καταληψης θεσης παρκινγκ, αλλα παρακωλυση κυκλοφοριας (αρθρο 431), δεν πα να περιμενεις και τον πάπα. Άμα εσύ έχεις βγάλει αλάρμ και έχεις κουμπώσει όπισθεν για να παρκάρεις και προλάβω εγώ σβέλτα και χωθώ στην θέση με την μούρη θα είσαι ευχαριστημένος? Το point που έχεις χάσει είναι ότι κάποιος έχει προλάβει μια θέση και εσύ ήρθες μετά. Δεν σου φταίει κάποιος που δεν ήρθες νωρίτερα ή είσαι απλά άτυχος 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Λ Άκυρη η σύγκριση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε Άμα εσύ έχεις βγάλει αλάρμ και έχεις κουμπώσει όπισθεν για να παρκάρεις και προλάβω εγώ σβέλτα και χωθώ στην θέση με την μούρη θα είσαι ευχαριστημένος? Εισαι λαθος. 1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε Το point που έχεις χάσει είναι ότι κάποιος έχει προλάβει μια θέση και εσύ ήρθες μετά. Δεν σου φταίει κάποιος που δεν ήρθες νωρίτερα ή είσαι απλά άτυχος Επισης λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GodzillaCover Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 3 hours ago, dbrillis said: Παρκαρεις. Μετα βγαζεις ενα βιντεο λεγοντας σε αυτον οτι τον θεωρεις υπευθυνο για οποιαδηποτε ζημια βρεις στο αμαξι. Ε εντάξει αφού λες ότι τον θεωρείς υπεύθυνο, πάει έληξε. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις