Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα,

εχω το εξης προβλημα με το λαπτοπ μου μαρκας DELL και windows 11.

Εχει 2 θυρες usb μια δεξια και μια αριστερα. Στην δεξια εχω το ποντικι και στην αριστερη οτι και να συνδεσω μου βγαζει τα σφαλματα που βλεπετε στις φωτο με αποτελεσμα να εχω ξεμεινει με 1 θυρα και δεν ψηνομαι να αγορασω hub κλπ

Καμια ιδεα?

Screenshot_1.jpg

Screenshot_2.jpg

Δημοσ.

Αν βάλεις το ποντίκι αριστερά δουλεύει; Αν ναι, από δεξιά μπορείς να συνδέσεις κάτι; 

Αν πας σε hub να πάρεις με δικιά του τροφοδοσία ρεύματος γιατί τα απλά δεν κάνουν δουλειά. 

Δημοσ.

απο αριστερα οχι τιποτα, ουτε ενα στικακι που εβαλα ουτε ενα 2ο ποντικι. Βγαζει το ιδιο σφαλμα.

Τωρα που δοκιμασα απο δεξια δεν δουλευει κατι αλλο παρα μονο το αρχικο ποντικι

Δημοσ.

1) Πάρε αρχικά όλες τις ενημερώσεις των windows όπως και τις προαιρετικές και τσέκαρε αν βγάζουν και κάποια ενημέρωση για το bios. Αν ναι, πάρε και αυτήν οπωσδήποτε. Επανεκκινείς και τσεκάρεις αν δουλεύουν τα usb.

2) Αν όχι,  επανεκκινείς λάπτοπ και στο bios (πατάς το F2 στην αρχή), στο general, πατάς "restore settings" και αποθηκεύεις τις αλλαγές.

3) Μόλις μπεις στα windows, κανεις shut down και έπειτα ανοιγεις πάλι το λαπτοπ. Πατάς F12 στην εκκίνηση και επιλέγεις diagnostics. Αφού ολοκληρωθεί ο έλεγχος όλου του hardware πατάς Next και επιβεβαιώνεις οτι στο usb devices έχει πράσινο τικ. Αν έχει σφάλμα εκεί, γράψε εδώ τον κωδικό σφάλματος.

4) Αν υπάρχει πράσινο τικ, άνοιξε στα windows τον device manager και άνοιξε το Universal Serial Bus Controllers. Κάνε δεξί κλικ στο USB Host Controller και μετά Uninstall Device. Κάνε το ίδιο (Uninstall Device) και για το USB Root Hub. Έπειτα κάνε επανεκκίνηση το λαπτοπ και δες αν δουλεύει το USB.

Βασικό: Στις θύρες USB να υπάρχει μόνο πληκτρολόγιο ή ποντίκι όσο θα εκτελείς αυτά τα βήματα. Καμία άλλη συσκευή.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nikos121 είπε

απο αριστερα οχι τιποτα, ουτε ενα στικακι που εβαλα ουτε ενα 2ο ποντικι. Βγαζει το ιδιο σφαλμα.

Τωρα που δοκιμασα απο δεξια δεν δουλευει κατι αλλο παρα μονο το αρχικο ποντικι

Κάτι έγινε με τους οδηγούς usb. 

Τώρα, ή θα αρχίσεις να ψάχνεσαι με φιξάκια και Drivers ή θα πάρεις ένα backup και θα του τραβήξεις ένα καλό φορματ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...