vaggos69 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 to pc mou kanei restart mono tou kapoies fores sto internet.den mou exei vgalei to gnwsto minima tou iou oti o ipologistis tha kanei restart se 1 lepto.exw psaksei me norton gia io alla den vriskei tipota.kata ta alla to pc leitourgei kanonika. kammia idea?euxaristw
a123xxsp Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 μπες με το windows update και κατέβασε όλα τα security patches για το λειτουργικό (έχει και κάποια μεγάλα για media player κλπ αυτά μην τα κατεβάσεις) υπάρχουν ιοί τύπου sar... klp οι οποίοι δεν βγάζουν μήνυμα και απλά σου κλείνουν τον Η/Υ καλή τύχη
billpeppas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Για να μην κάνει Restart , μόλις βγάλει το πλαίσιο για το Restart , κάνε: Start->Run->cmd Γράψε shutdown -a και πάτα Enter. Μπές στο http://www.google.com.gr , και κάνε search για το FixBlast.exe Κατέβασέ το. Έπειτα μπες στο site της Microsoft , και κάνε search για: Sasser KB823980 Κατέβασε τα patch αυτά ( για το λειτουργικό σου , και την ανάλογη γλώσσα ) , κάνε Restart. Μπές σε Safe Mode ( πατώντας F8 ή F5 πριν το φόρτωμα των Windows ). Τρέξε το FixBlast.exe Αφού τελειώσει το FixBlast.exe Τρέξε τα patch. Κάνε restart. Λογικά είσαι ok πλέον.
agiosall~ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Ναι αλλα δεν λει οτι κανει shutdown αλλα restart νομιζω οτι αυτοι οι ιοι κανουν μονο shutdown ή ειμαι λαθος... Γιατι το ιδιο προβλημα εχω και εγω απλα δεν θυμαμαι αν το restart γινοταν(ε) οταν ειμαι online
Teacher Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Εμένα πάντως κάνει restart όταν είμαι online και μόνο. Μία φορά την εβδομάδα.
billpeppas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Α, και επειδή μιλάμε για restart , για δες και πες μας: 1) Full System Specs 2) Temperatures ( CPU / CASE ) [ idle & full load ] 3) Check your RAM with MemTest for Windows 4) Run a SuperPi 1M test
madsc Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 vaggos69, καταρχήν εφόσον διαλέξαμε windows αυτόματα μπαίνουμε στη διαδικασία του συνεχούς update. Οπότε για σένα ξεκίνα πρώτα με full updates για: α. το λειτουργικό σου (critical updates) β. το antivirus σου Καλό θα ήταν να εγκατστήσεις ένα Spybot - Search & Destroy 1.3 (freeware) να το κάνεις update k μετά immunize. Αυτά σε περίπτωση που είναι soft το πρόβλημα σου. Για hardware ακολουθείς αυτά που σου είπε ο billpeppas. Για το 4) agios ρίξε μια ματιά εδώ http://pw1.netcom.com/~hjsmith/Pi/Super_Pi.html /sc
billpeppas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 "Λοιπον τι ειναι το 1&4???" Το (4) στο απάντησε ο φίλτατος madsc Το (1) "Full System Specs" είναι τα χαρακτηριστικά του συστήματός σου ( δηλαδή τα κομμάτια από τα οποία αποτελείται ο υπολογιστής σου )
agiosall~ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Κατεβασα χθες το Spybot - Search & Destroy 1.3 κατι βρηκε και μεχρι τωρα που μιλαμε ειναι οκ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.