thessalonikios2 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου πως κανουμε διαγραφη το mycosmos mail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δεν γίνεται διαγραφή μεσω ίντερνετ, δεν ξερω αν μιλησεις μαζι του και αν μπορούν. Τι σε πειράζει να εχεις και αυτό το εμαιλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thessalonikios2 Δημοσ. 5 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου Δεν ξέρω πως γίνεται και στέλνει μόνο του μηνύματα σε παραλήπτες χωρίς να μπαίνω εγω. Ε και έχω προβλήματα. Γι'αυτό θέλω να το διαγραψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου Μίλησες με την κοσμοτε; Μονο του δεν στέλνει εμαιλ, κάτι άλλο συμβαίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thessalonikios2 Δημοσ. 26 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου Μίλησα με την cosmote δεν ξέρουν καν τι είναι αυτό το mycosmos email. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα