Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 hours ago, Akiskosmd said:

Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Και αυτή η εικόνα κάθε 10-20 μέτρα. 
Τυχεροί όσοι δεν ενοχλούνται από αυτήν την εικόνα..

IMG_2316.jpeg

τσαντιρι/ινδια/3ος κοσμος/στ @ρχιδι@ τους αφου κανενας δε μιλαει

μαυρο πιο μαυρο κι απ το μαυρο

2 hours ago, geosoftgr said:

Μία ποιο τελειωμένη εγκατάσταση.

image.jpeg.fdd80655f62c513f0471b9ad607fb1e0.jpeg

καλλιτεχνημα αλλα παντα υπαρχει περιθωριο και για εναν φιογκο

1 hour ago, Gk2016 said:

Δεκέμβριο 2023 η Cosmote έσκαψε όλη τη Ν. Φιλαδέλφεια για να περάσει οπτικές ίνες. Τις πέρασαν, έκλεισαν τον αύλακα και είπαμε "οκ" τέλος.

Αρχές Γενάρη 2024 ήλθαν συνεργεία του Φυσικού Αερίου. Σκάψιμο, θάψιμο σωλήνων, κουκούλωμα των αυλάκων, και είπαμε "οκ".

Αρχές Φλεβάρη 2024 ήλθε η inalan. Τα ίδια ξανά - μανά.

Πάλι είπαμε "οκ" όπως σε όλους τους προηγούμενους παρόχους,  μη παρατηρώντας τους σακατεμένους δρόμους που είχαν στρωθεί  από μέσα του 2022 έως τις αρχές του 2023.

Α, ξέχασα ! Κάπου στα μέσα του 2022, 3Q 2023 και αρχές του 2024 σκάψιμο ΚΑΙ από την ΕΥΔΑΠ διότι σε αρκετά σημεία "σκάει" το απαρχαιωμένο δίκτυο νερού (που στηρίζεται σε σωλήνες αμιάντου ...)

ειναι πολυ στεναχωρο που κανενας δεν διαμαρτυρεται γι αυτα,γιατι του εχουν φορτωσει τοσα πακετα στη ζωη του που τα της αισθητικης πραγματικα του ειναι ασημαντα..

ντεκαντανς πραγματικα και να εισαι χαρουμενος που εχεις νερο να πινεις..

αληθεια ειμαι σιγουρος οτι το μονο που μας κραταει ολους σε αυτη τη χωρα ειναι ο καιρος και οι παραλιες.Ειμαστε τζανκια,το ξερουν και κανουν οτι θελουν.Αμα εβγαζες απο την εξισωση τον καιρο και τις παραλιες δεν θα υπηρχε ανθρωπος που θα καθοταν σ αυτο το ρδελομπου..

• Like 1
  • Confused 1
  • Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 hours ago, azuli said:

αληθεια ειμαι σιγουρος οτι το μονο που μας κραταει ολους σε αυτη τη χωρα ειναι ο καιρος και οι παραλιες.Ειμαστε τζανκια,το ξερουν και κανουν οτι θελουν.Αμα εβγαζες απο την εξισωση τον καιρο και τις παραλιες δεν θα υπηρχε ανθρωπος που θα καθοταν σ αυτο το ρδελομπου..

Μενω στον λεγομενο πρωτο κοσμο* . Δηλ παρομοιες η και χειροτερες καταστασεις δεν υφιστανται ;

Συγκρινεις εαυτον και χωρα με τις πλουσιες ΒΔ της Ευρωπης ; Εξ ου και το προφανες ερωτημα:

Που πα ρε Καραμητρο ;

Ας κανουμε το σταυρο μας οχι μονο διοτι υπαρχουν και χειροτερα , αλλα να εκτιμουμε και οτι υπαρχει γυρω μας που φτιαχθηκε με πολυ κοπο και χωρις τιποτα να  εινα δεδομενο .

Δοξα τω θεω που ειμαστε ακομα ορθιοι και προχωραμε . Ελπιζω πριν τα γεραματα να δω την οπτικη ινα να διανυει τα τελευταια 40 σκαρτα 50 μετρα απο την καμπινα στην κατοικια μου και στο φιναλε ας γινει χρηση και της τσιμεντοκολονας της ΔΕΗ που ετσι κι αλλοιως θα την εχω στα μουτρα μου εφ ορου ζωης.

* Πχ η Χιλη σιγουρα δεν ειναι Τριτοκοσμικη χωρα , ενω το καλωδιομανι κατα περιπτωση ειναι

ασυλληπτο . Χωρις να γνωριζω λεπτομερειες αυτο οφειλεται και στην διαχρονικη υπαρξη πολλων παροχων και δη καλωδιακης τηλεορασης με ομοαξονικα , οπου στην χωρα μας απαγορευοταν δια ροπαλου η δημιουργια τετοιων δικτυων,  πλην της ΕΡΤ φυσικα που ουδεποτε ανεπτυξε τετοια .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...