Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

Οι επαναστάσεις ξεκινούν από πλατείες και από άντρες νευριασμένους κόντρα στο σύστημα.

Οι γυναίκες δε, επειδή είναι πιο υπάκουες, τις "εκπαιδεύει" η τηλεόραση και το σύστημα, ώστε να μας κατευνάζουν και να μας ευνουχίζουν. Ειδικά οι αδύναμοι άντρες που ακούν τις γυναίκες τους, είναι χαμένοι από χέρι. Έτσι θα μιλούσαμε Γερμανικά τώρα.

Προτιμά η κάθε γυναίκα να υπακούει το αφεντικό της παρά τον άντρα της τώρα πια. Με την πρόφαση, αυτός με πληρώνει παρά εσένα.

Παράδειγμα. "Αμάν, που πας έξω έτσι, βάλε μάσκα γιατί κυκλοφορεί ο κοβιντ, θα πεθάνεις". Εντ μεταξύ όλη μέρα στην τιβι, να βλέπει ειδήσεις και να τρώει αυτή.

Πρεπει να εχεις ασχημες εμπειριες για να μιλας ετσι για τις γυναικες.

Στο μονο που συμφωνω ειναι το κατευναζουν, προσωπικα επειδη ειμαι λιγο θερμοαιμος η γυναικα μου με εχει αποτρεψει ουκ ολιγες φορες απο λαθη...

Επεξ/σία από ScorpioX777
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
On 19/02/2024 at 18:16, alet said:

Επιβεβαιώνω τα αποτελέσματα . Έχω καμιά 15ρια χρόνια να κατεβάσω κάτι πειρατικό, αλλά όταν έβγαινε ο τύπος πριν την έναρξη της ταινίας στο σινεμά και σου έλεγε τους νόμους περι πειρατείας και τις ποινές που προβλέπονται, αν είχα υπολογιστή μπροστά μου θα κατέβαζα το μισό pirate bay 

μονο και μονο απο αντιδραση ναι εχεις απολυτο δικιο οτι αυτο σου βγαζει να κανεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...