Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! 

Ειναι φυσιολογικό για εργασία σεζόν με διαμονή να ζητά ο εργοδότης να πληρώνω εγώ ρεύμα και νερό στο διαμέρισμα που παραχωρεί ? (Προσωρινά θα μένω μόνος μου είπε) αργότερα ίσως έρθει ακόμα 1 άτομο 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Riverman είπε

Καλησπέρα! 

Ειναι φυσιολογικό για εργασία σεζόν με διαμονή να ζητά ο εργοδότης να πληρώνω εγώ ρεύμα και νερό στο διαμέρισμα που παραχωρεί ? (Προσωρινά θα μένω μόνος μου είπε) αργότερα ίσως έρθει ακόμα 1 άτομο 

ο,τι θελει μπορει να σου ζητησει

αν δε θες, δε πας.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Riverman είπε

Καλησπέρα! 

Οτι συμφωνησετε,παντως αν εισαι ενα ατομο,μετα θα ερθει αλλο ενα,ποσο θα κατσει αυτος και ποσο εσυ,και απο ποτε θα ξεκιναει να μετραει ο λογαριασμος για τον καθενα και ποτε θα εκδοθει και ποια περιοδο θα αφορα,ειναι γορδιος δεσμος και θα καταληξει σε καυγαδες ή να τα πληρωσει ολα μονος του.

Ξερω καποιον που χρεωνει το μισο νοικι,οι υπαλληλοι το δεχονται γιατι ειναι σε μαγαζι με καλα tips οποτε τα λεφτα τα καλυπτουν ευκολα τελικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...