Chrisfm94 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου https://www.shazam.com/campaign/promo/applemusic/2mo_evgiw_fy24 Δοκιμασμένο σε μη ενεργό λογαριασμό, δούλεψε κανονικά. 6 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik69 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Εμενα δεν με αφησε( εχω ξαναπαρει προσφορες στο παρελθον ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry33 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Chrisfm94 είπε https://www.shazam.com/campaign/promo/applemusic/2mo_evgiw_fy24 Δοκιμασμένο σε μη ενεργό λογαριασμό, δούλεψε κανονικά. Εμένα ενώ προχθές που το ξανά δοκίμασα δεν το επερνα γιατί το είχα ξανά πάρει πρόσφατα με το λινκ σου το δέχτηκε thank you very much 😊 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megaloup Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δούλεψε και σε εμένα σε λογαριασμό που είχα ανενεργό. Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebelos2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Επίσης, μπορείς να κάνεις cancel και να συνεχίσεις να είσαι premium μέχρι και την λήξη. Χρήσιμο πολύ για τους ξεχασιάρηδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris.04 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Εμένα μου λεει δεν μπορει να εξαργυρωθει με την τρεχουσα συνδρομη μου. Μαλλον επειδη εχω το φοιτητικό πακετο… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Εμένα μου έβγαλε τρίμηνη ή κάτι δεν κατάλαβα καλά;(είναι ήδη ενεργή η συνδρομή του free trial) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisfm94 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 3 minutes ago, MauroPaltoudias said: Εμένα μου έβγαλε τρίμηνη ή κάτι δεν κατάλαβα καλά;(είναι ήδη ενεργή η συνδρομή του free trial) Νεος λογαριασμος ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 1 minute ago, Chrisfm94 said: Νεος λογαριασμος ειναι; Νέος εννοώντας; Βοήθησέ με λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisfm94 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, MauroPaltoudias said: Νέος εννοώντας; Βοήθησέ με λίγο. Αν τον εκανες τωρα, σημερα, σου εδωσε 1 μηνα free trial, που δινει παντα σε νεους λογαριασμους. Μετα προστεθηκαν και οι 2 μηνες της προσφορας και εγιναν 3, μεχρι 19 Μαιου. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου από Chrisfm94 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) @Chrisfm94Τον λογαριασμό Apple τον έχω 1+ χρόνο. Για αυτό ρώτησα τι εννοείς με τον όρο "νέος" (νέος ως προς τι δηλαδή, αυτή είναι η απορία μου) Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου από MauroPaltoudias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisfm94 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 31 minutes ago, MauroPaltoudias said: @Chrisfm94Τον λογαριασμό Apple τον έχω 1+ χρόνο. Για αυτό ρώτησα τι εννοείς με τον όρο "νέος" (νέος ως προς τι δηλαδή, αυτή είναι η απορία μου) Ειχες κανει ξανα claim το free trial; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 1 minute ago, Chrisfm94 said: Ειχες κανει ξανα claim το free trial; Εγώ; Λόγω τιμής, ποτέ (που λέει και ο Μαρκατος στον Στέφανο Χίο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoTheAkuma Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Μεχρι πότε είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebelos2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 40 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Εγώ; Λόγω τιμής, ποτέ (που λέει και ο Μαρκατος στον Στέφανο Χίο). Όχι τιμής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα