Προς το περιεχόμενο

NEC 2510A

eliasole

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Egina kai ego katoxos enos nec-2510A

eos tora exo gpapsei gyro sta 10 diskakia me 8x

ta grafei gyro sto 10lepto me to nero

epeidh eimai neos ston xoro eipa na rothso:

na toy valo kana firmware h kati telos panton,dedomenoy oti kala to vlepo na paei kai etsi kai an tou valo ti 8a kerdiso?

ps.

dokimasa na peraso to K251GF60 drive alla den vriskei to nec.??

Eyxaristo gia ths apanthseis sas!!

Δημοσ.

Me to na tou valeis hacked firmware tha kerdiseis mono ypostiriksei se perissotera (metrias poiotitas synithws) diskakia alla tha xaseis se writting quality. Prosopiki apopsi meta apo arketes dokimes einai na min valeis kanena hacked firmware akoma. Vale tin official 2.06 apo tin Nec pou diorthonei kapia pragmatakia kai einai oti kalytero gia to 2510 mexri stigmis. Gia info den to topic pou yparxei edw --> http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=383002.

Δημοσ.

Επειδή με μια πρόχειρη ματιά δεν μπόρεσα να το βρω, μπορεί κάποιος να μου στείλει το link να κατεβάσω το firmware 2.06 για το 2510;

Δημοσ.

Thanx kogos!

Μήπως ξέρετε και με ποιό τρόπο θα αλλάξουμε το bitsetting;

Υπάρχει κάποιο link για αυτό;

Δοκίμασα με το dvdinfo, αλλά ... μόνο nec 1300!

Δημοσ.

μπες στο forum του cdrinfo και κατέβασε το τελευταίο dvdinfopro 3.05...

φυσικά μπορείς να δεις και τις τελευταίες σελίδες του αντίστοιχου thread για το 2510Α να δεις και ευκολοτερους τρόπους

Δημοσ.

Thanx για άλλη μια φορά kogos! Κατέβασα το dvdinfo pro 3.05 και είδα ότι υποστηρίζει το 2510Α. Δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια ακόμα, αλλά εύκολο μου φαίνεται.

Το θέμα είναι ότι

1) πρέπει να κάνω κάθε φορά που θέλω να κάψω κάποιο dvd change book type ή μόνο μια φορά και that's it (το κρατάει);

Και

2) το bitsetting είναι χρήσιμο μόνο στα Dual Layer δισκάκια ή για περισσότερη συμβατότητα υπάρχει λόγος να εφαρμόζεται και στα Single Layer;

Δημοσ.
Thanx για άλλη μια φορά kogos! Κατέβασα το dvdinfo pro 3.05 και είδα ότι υποστηρίζει το 2510Α. Δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια ακόμα' date=' αλλά εύκολο μου φαίνεται.

Το θέμα είναι ότι

1) πρέπει να κάνω κάθε φορά που θέλω να κάψω κάποιο dvd change book type ή μόνο μια φορά και that's it (το κρατάει);

Και

2) το bitsetting είναι χρήσιμο μόνο στα Dual Layer δισκάκια ή για περισσότερη συμβατότητα υπάρχει λόγος να εφαρμόζεται και στα Single Layer;[/quote']

1) όχι, αν το βάλεις μία φορά το ''κρατάει'' σαν default...

2) αν το dvd player που έχεις δεν παίζει DVD+R/+RW δισκάκια, τότε βάλτο και για αυτά... αλλιώς δεν χρειάζεται...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...