sphinxgr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Η λύση, Σκουπα Ρομποτ. Καθαρίζεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ μια μέρα, δεν ανοιγεις καθόλου παράθυρα και την επόμενη πάλι γεμάτη ειναι η σκούπα!!! Οπότε σκουπα ρομπότ. Τη βάζεις μια φορά την ημέρα και ησύχασες.
paranoid_android Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δεν εχω ιδεα τι εχουν οι αλλοι! Εμενα αυτο δεν ανοιγει, ειναι "χτισμενο" καπως Σιγουρα απο κει πεφτει πραγμα γενικα (αν και δε θεωρω οτι φταιει μονο αυτο ).. πφφφφ
giannnis122 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Μήπως το δάπεδο είναι μωσαϊκό και σου βγάζει αυτήν την σκόνη λόγο παλαιότητας;
tzotzo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Η σκόνη αυτή είναι προϊόν στατικού ηλεκτρισμού. Εμένα σε πλακάκι μου μαζεύει αυτό το χνούδι μόνο όταν σιδερωνω.
csontheline Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Φαίνεται για ψευδοροφή. Όταν το ανοίξεις, πες στους παπάδες που θα βρεις, να ρίξουν και ένα ευχέλαιο. Κάπου εκεί, στην κανονική οροφή, έχει και τρούπα εξαερισμού. Τρούπωσε έναν απορροφητήρα και μπόμπα όλα. 1
listerstorm Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2024 Και εμένα πάντως παρόμοια νεκροψία στο πάτωμα αλλά θεωρώ λόγω του ιονιστή του αφυγραντήρα.
paranoid_android Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Κι εσυ κεντρο αθηνας μενεις; Δεν ξερω τι να κανω πιαααα, κουραζει παρα πολυ γενικα κ το συνεχες σκουπισμα καθε λιγο κ λιγακι
Swimmer21 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 On 19/02/2024 at 12:47, paranoid_android said: Δεν υπαρχει ο ιδιος χαμος οταν εχω κλειστα τα παντα, οχι! Αλλα κ παλι θα χει σκονη που με κανει να αναρωτιεμαι πώς στο καλο βρισκεται Το βασικο μου θεμα ειναι το μπανιο, στο οποιο μαζευεται πολυ ευκολα κ γρηγορα σκονη κ δεν υπαρχει λογικη εξηγηση, καθως δεν εχει παραθυρο ή κατι. Εχει μονο ενα πραγμα σαν "φωταγωγο"? Δεν ξερω πώς να το θεσω, χωρις εξαερισμο ωστοσο (φανταστειτε ειναι απλα μια 'τρυπα') οπου εκει πανω πρεπει να ειναι κατι σαν παταρι κλεισμενο στο οποιο εχει κ τον θερμοσιφωνα! Εγω εκει δεν εχω προσβαση 🥳 στην ουσια υπαρχει κατι σαν πορτα στην πισω μερια της βιβλιοθηκης στο σαλονι, που εκει θες ολοκληρη μετακομιση να κανεις.. Κ θεωρω εκει μεσα ειναι που θα γινεται χαμος, αλλα ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ να κανω εγω;!;!; Στο μπάνιο το έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα και τελικά είναι από τις πετσέτες. Ειδικά αν έχεις πάρει καινούριες πετσέτες μπάνιου, μέχρι να "σκληρύνουν" με 5-6 πλύσεις, θα βγάζουν συνέχεια χνούδι. Αλλά ναι και στο δικό μου σπίτι, με σκούπα ρομπότ, συνεχώς κάθε μέρα έχει σκόνη. Είναι από ριχτάρια, καναπέδες, κλπ. Επένδυσε κατά την γνώμη μου σε μια σκουπα-στικ. Εγώ πήρα την Xiaomi g9 που είναι και οικονομική και κάνω καθημερινά σαν παιχνίδι.
SB_1957 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Η καλύτερη λύση σκούπα ρομπότ που σκουπίζει και σφουγγαρίζει. Την αγοράσαμε πριν μία εβδομάδα και ήδη απορούμε πώς ζούσαμε χωρίς αυτήν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα