Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους, μια ερωτηση. Μου φερανε δυο πραγματακια δωρο απο Κωτσοβολο, εχω τις αποδειξεις(αν και δωρο) αλλα μου ειναι αχρηστα. Μπορω να τα επιστρεψω και να παρω πιστωτικο για αλλη αγορα? Λεω για πιστωτικο γιατι αυτη τη στιγμη δε χρειαζομαι κατι. Ή ειμαι υποχρεωμενος οταν τα γυρισω να παρω κατι επιτοπου? Σεναριο να μη τα δεχθουν ενω ειναι σφραγισμενα και εχω αποδειξη αγορας Χθεσινη δε παιζει σωστα?

Επεξ/σία από Jake07
  • Moderators
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Jake07 είπε

Καλησπερα σε ολους, μια ερωτηση. Μου φερανε δυο πραγματακια δωρο απο Κωτσοβολο, εχω τις αποδειξεις(αν και δωρο) αλλα μου ειναι αχρηστα. Μπορω να τα επιστρεψω και να παρω πιστωτικο για αλλη αγορα? Λεω για πιστωτικο γιατι αυτη τη στιγμη δε χρειαζομαι κατι. Ή ειμαι υποχρεωμενος οταν τα γυρισω να παρω κατι επιτοπου? Σεναριο να μη τα δεχθουν ενω ειναι σφραγισμενα και εχω αποδειξη αγορας Χθεσινη δε παιζει σωστα?

Εννοείτε πως παίζει να μην το δεχτούν συνφωνα με το νόμο μόνο αν η αγορά έγινε εξ αποστάσεως έχεις δικαίωμα για 14 μέρες να τα επιστρέψεις χωρίς ερωτήσεις

Αν η αγορά έγινε από το κατάστημα είναι στο χέρι τους αν δεχτούν η όχι

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Εννοείτε πως παίζει να μην το δεχτούν συνφωνα με το νόμο μόνο αν η αγορά έγινε εξ αποστάσεως έχεις δικαίωμα για 14 μέρες να τα επιστρέψεις χωρίς ερωτήσεις

Αν και μου φαίνεται κουλό να μη το δέχονται όπως πχ παίρνεις ένα ρούχο, το πας κάπου δώρο και δε τους αρέσει, δε πάνε να το αλλάξουν; Τι διαφέρει εδώ;; Στην περίπτωση μ βέβαια είναι ηλεκτρονική αγορά, όποτε είμαι κομπλέ λογικά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

15 λεπτά πριν, Jake07 είπε

Αν και μου φαίνεται κουλό να μη το δέχονται όπως πχ παίρνεις ένα ρούχο, το πας κάπου δώρο και δε τους αρέσει, δε πάνε να το αλλάξουν; Τι διαφέρει εδώ;; Στην περίπτωση μ βέβαια είναι ηλεκτρονική αγορά, όποτε είμαι κομπλέ λογικά. 

Ακόμα και αν τα αγόρασες από το καταστημα, ο Κωτσόβολος τα δέχεται κανονικά τα σφραγισμένα και τα ελαττωματικά και σε ρωτάνε αν θέλεις πιστωτικό για άλλη αγορά ή επιστροφή.

Επεξ/σία από Nabuko
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nabuko είπε

Ακόμα και αν τα αγόρασες από το καταστημα, ο Κωτσόβολος τα δέχεται κανονικά τα σφραγισμένα και τα ελαττωματικά και σε ρωτάνε αν θέλεις πιστωτικό για άλλη αγορά ή επιστροφή.

Ωραία, σε ευχαριστώ πολύ. 

• Moderators
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Nabuko είπε

Ακόμα και αν τα αγόρασες από το καταστημα, ο Κωτσόβολος τα δέχεται κανονικά τα σφραγισμένα και τα ελαττωματικά και σε ρωτάνε αν θέλεις πιστωτικό για άλλη αγορά ή επιστροφή.

2 καταστήματα Θεσσαλονίκη ζητάνε το ένα 30%restocking fee, και το άλλο αρνείται εφόσον δεν είναι εξ αποστάσεως

(μιλάμε για σφραγισμένο προϊόν πάντα)

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

2 καταστήματα Θεσσαλονίκη ζητάνε το ένα 30%restocking fee, και το άλλο αρνείται εφόσον δεν είναι εξ αποστάσεως

(μιλάμε για σφραγισμένο προϊόν πάντα)

Αθήνα, Βουλιαγμένης το πήραν και μου έδωσαν πιστωτικό να πάρω κάτι άλλο χωρίς να με ζαλίσουν καθόλου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...