Προς το περιεχόμενο

Sony Bravia - Δεν παίζει το USB όταν το συνδέω

VagelisEf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ την ομάδα. 

Έχω μια Sony Bravia TL2, στις πληροφορίες γράφει Έκδοση 11, και Έκδοση λογισμικού braviatl2.10012

Την έχω αγοράσει πριν 2-3 μήνες, αλλά είναι περσινό μοντέλο (από ότι μου είπανε).

Το πρόβλημα μου είναι πως συνδέω ένα USB φλασάκι να φωτογραφίες και βίντεο (τόσο καιρό δεν είχε χρειαστεί) και δεν το αναγνωρίζει. Μου ζητάει να το κάνει φορμάτ και να το διαμορφώσει. Αν το κάνω φορμάτ, τότε δεν το αναγνωρίζει ο υπολογιστής μου. Πρέπει να το ξανακάνω φορμάτ από την τηλεόραση σε αυτό που ήταν πριν, για να μπορέσω να το αναγνωρίσω στο υπολογιστή πάλι. 

Γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω; Αυτό που θέλω είναι να δω μια ταινία που δεν την βρίσκω στις γνωστές πλατφόρμες και να παίξουν και οι υπότιτλοι. Αλλά δεν έχω φτάσει καν ως εκεί, γιατί δεν μου αναγνωρίζει το φλασάκι. Λέει πρέπει να αλλάξει σε αποθηκευτικό χώρο, και πρέπει όπως είπα να το κάνω φορμάτ σε μορφή που ζητάει η τηλεόραση. 

Κάνω κάτι λάθος με το φλασάκι; Δεν κοιτάω σε σωστό σημείο τα δεδομένα από το φλασάκι στο android menu;

ΥΓ. Επίσης δεν μπορώ με τίποτα να βάλω σε μια σειρά τα κανάλια, αλλά αυτό το έχω αποδεχτεί. Αν κάποιος γνωρίζει και για αυτό σχετικά, θα το εκτιμούσα. 

Ευχαριστώ πολύ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το μόνο που ήθελε εν τέλει ήταν να κατεβάσω μια εφαρμογή που να παίζει βίντεο. Κατέβασα το VLC for android.

Το φλασάκι έμεινε σε NTFS format και όλα καλά. 

ΥΓ. Μένει να βρω αν όντως μπαίνουν τα κανάλια σε σειρά.... Δύσκολο το βλέπω, το έχω ψάξει όλο το μενού. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...