Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια τηλεόραση για το σαλόνι μου. Το βασικό που με ενδιαφέρει είναι να έχει καλό επεξεργαστή και να μην κολλάει σε εφαρμογές και γενικά στην περιήγηση στο ίντερνετ. Κάθε άποψη δεκτή.

Διαθέσιμο budget: έως 450€

Απόσταση και γωνία θέασης: 3.5-4.5μ, χωρίς γωνίες θέασης είναι στην ευθεία 

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : torrent, bluray, dvd, netflix), gaming, pc monitor (αυτό βεβαία είναι σε άλλη ενότητα του φορουμ),  digea,  κτλ]: Netflix ποδόσφαιρο μπάσκετ, Livestream (twitch YouTube etc), movies series (μέσω USB ή με HDMI από λάπτοπ). 

προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters  :devil: "): Λόγω απόστασης σκεφτόμουν 55"

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: Κανένας περιορισμός 

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): 4κ και hdr θα ήταν ποθητά 

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : σκεφτόμουν ένα εκ των:

Samsung UE55CU7172UXXH

Lg 55UR78006L

Η κάποια παρόμοια 

Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): skroutz, eShop.gr

Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από Kedorelias
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/2/2024 στις 9:21 ΠΜ, CaptainChris είπε

TCL 55C645

Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. Μου φαίνεται πολύ καλή για την κατηγορία της και λογικά θα τη προτιμήσω. Δεν θα έχω θέμα κολλήματος σε εφαρμογές και στο σερφαρισμα; Γιατί δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα για google tv

Επεξ/σία από Kedorelias
Δημοσ.
12 ώρες πριν, CaptainChris είπε

Όχι μια χαρά είναι, κι εγώ Google TV της TCL έχω 

Έχετε δοκιμάσει άμα παίζει ελληνικούς υπότιτλους η τηλεόραση σε αρχεία που δεν τους έχουν ενσωματωμένους; Μέσω USB δηλαδή άμα αναγνωρίζονται οι ελληνικοί χαρακτήρες από αρχείο srt σε κωδικοποίηση UTF-8. 

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Kedorelias είπε

Έχετε δοκιμάσει άμα παίζει ελληνικούς υπότιτλους η τηλεόραση σε αρχεία που δεν τους έχουν ενσωματωμένους; Μέσω USB δηλαδή άμα αναγνωρίζονται οι ελληνικοί χαρακτήρες από αρχείο srt σε κωδικοποίηση UTF-8. 

Όχι δεν έχω δοκιμάσει, δεν έχω τέτοια αρχεία. Netflix και  Stremio έχει μια χαρά.

• Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Kedorelias είπε

Και εγώ θα ήθελα να μάθω αν παίζει αρχεία από σκληρό και διαβάζει ελληνικούς υπότιτλους ξεχωριστούς.Σκέφτομαι για την 55c645 ή 55c805.Σε μία κριτική στο σκρουτζ κάποιος ανέφερε ότι δεν διάβαζε ελληνικούς υπότιτλους ένα μοντέλο της σειράς P ή C δεν θυμάμαι ποιο...

Δημοσ.
13 ώρες πριν, angelsride είπε

Και εγώ θα ήθελα να μάθω αν παίζει αρχεία από σκληρό και διαβάζει ελληνικούς υπότιτλους ξεχωριστούς.Σκέφτομαι για την 55c645 ή 55c805.Σε μία κριτική στο σκρουτζ κάποιος ανέφερε ότι δεν διάβαζε ελληνικούς υπότιτλους ένα μοντέλο της σειράς P ή C δεν θυμάμαι ποιο...

Και εγώ κάτι τέτοιο είδα για αυτό είπα να το ρωτήσω. Ε στην τελική θα παίξω μπάλα με HDMI από λάπτοπ αλλά δεν είναι το ίδιο. Όπως και να έχει και αφού δεν έλαβα κάποια άλλη πρόταση μάλλον για εκεί με βλέπω. Την είδα και από κοντά χθες πανέμορφη τηλεόραση 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 21/2/2024 στις 11:55 ΜΜ, angelsride είπε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...